in ,

Hoeveel bewijs heeft u nodig dat uw overheid een slaaf van u wenst te maken?

9663655783 496e099e01 slavernij1

Participatie betekend deelnemen aan. Meedoen dus, maar onder de VVD krijgt het een iets andere betekenis. Een andere term voor participatie samenleving uit het VVD woordenboek is dan ook de verrek maar maatschappij. Dat zou op zich nog niet zo erg zijn als dit twee kanten op zou werken, echter wil men graag voor terugtrekkende overheid spelen waar het aankomt op voorzieningen, maar nog liever uitbreiden als het gaat om controle en dat het liefst tot in de slaapkamer.

Om dit te bereiken moet het volk eerst worden gebroken, en dat stapje voor stapje. Eerst gaan we voor de makkelijke doelwitten en dus breken we de zorg af waardoor de oudjes(Lees onrendabelen. Levert geen geld op dus mag dood.) creperen. Dat scheelt zorgkosten en AOW. Win/win dus. Daarna zetten we iedereen die een vorm van een uitkering geniet in een kwaad daglicht als lui, werkschuw tuig.

Daarmee scheppen we het juiste klimaat om vergaande controle toe te kunnen passen. Onder de noemer werkervaring creëren we vrijwel gratis dwangarbeid wat we verplicht vrijwilligerswerk noemen. Uiteraard zeggen we dat het niet regulier werk verdringend mag zijn, maar dat is het natuurlijk wel. Zo zijn we al een heel eind, maar deze ettertjes hebben nog veel te veel rechten waar ze het ons lastig mee kunnen maken, dus dat passen we ook aan. We nemen hun rechten af, laten ze geen pensioen opbouwen, maar wel een volledige prestatie leveren. Houden ze druk met de sollicitatieplicht die ondanks dat ze werken gewoon doorgaat. Wie niet luistert wordt de uitkering van stop gezet en mag creperen.

Dat houdt ze al aardig bezig maar om het af te maken moeten alle zekerheden de deur uit, en dus stappen we af van het recht op onderdak, kleding, en eten. En dat terwijl de (nog) werkende schaapjes staan te juichen. Goed zo, aanpakken dat werkschuw tuig want daar betalen wij werkenden immers met z’n allen voor. Het feit dat die werkeloze zelf jarenlang voor zijn of haar voorzieningen heeft bijgedragen vergeten we maar even.

Tot slot rest nog zaken in orde te krijgen voor de toekomst, en dus maken we het makkelijk kinderen bij de ouders weg te halen zodat we als roverheid zeker kunnen zijn dat ze worden opgevoed zoals wij dat willen zien: Werkwillige goedkope slaafjes zonder al te veel commentaar.

Lees verder via UrubiN.

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4841429278 9e3115cfe4 wetboek1

Demonstratieverbod, dat kent de wet niet

7757860248 4d86be401d brand woning1

Alarm over verhuur: Huiseigenaren onverzekerd bij brand- en waterschade