in ,

HOLA! Geplande boerenprotestactie riskeert de inzet van het leger

EG0tPOpXkAAzY1m 1132x670
Bron Twitter: Rudie Haarman

Boeren lopen het risico dat ze het leger op hun dak krijgen!

Met de geplande acties om distributiecentra te gaan blokkeren, om te laten zien hoeveel van ons voedsel uit de supermarkt eigenlijk van de boeren komt, kan ‘de grens van het toelaatbare overschrijden’.

Dat zou dus wel eens een flinke clash kunnen worden!

Een hoogleraar Algemene Rechtswetenschap licht toe dat het betogingsrecht grenzen kent en het blokkeren van distributiecentra, met als doel de voedselvoorziening lam te leggen, duidelijk te ver gaat.

Laten weten dat je het ergens niet mee eens bent is één ding, maar dat dergelijke acties behoorlijk grote impact op de levens van Nederlandse burgers kan gaan hebben, is overduidelijk en gaat daarom veel te ver.

Dat de boeren druk blijven uitoefenen op de politiek in Den Haag snap ik, daar lijkt niemand echt problemen mee te hebben. Tot dusver heeft dat ook redelijk goed uitgepakt, is de schade minimaal en is de steun van de bevolking dus nog steeds intact.

Maar de politiek …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sneeuw woestijn

Over de hele wereld sneuvelen de records van hoeveelheid sneeuw en kou

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

We krijgen de asielzoekers straks toegewezen