in ,

HOLA! Geplande boerenprotestactie riskeert de inzet van het leger

Bron Twitter: Rudie Haarman

Boeren lopen het risico dat ze het leger op hun dak krijgen!

Met de geplande acties om distributiecentra te gaan blokkeren, om te laten zien hoeveel van ons voedsel uit de supermarkt eigenlijk van de boeren komt, kan ‘de grens van het toelaatbare overschrijden’.

Dat zou dus wel eens een flinke clash kunnen worden!

Een hoogleraar Algemene Rechtswetenschap licht toe dat het betogingsrecht grenzen kent en het blokkeren van distributiecentra, met als doel de voedselvoorziening lam te leggen, duidelijk te ver gaat.

Laten weten dat je het ergens niet mee eens bent is één ding, maar dat dergelijke acties behoorlijk grote impact op de levens van Nederlandse burgers kan gaan hebben, is overduidelijk en gaat daarom veel te ver.

Dat de boeren druk blijven uitoefenen op de in Den Haag snap ik, daar lijkt niemand echt problemen mee te hebben. Tot dusver heeft dat ook redelijk goed uitgepakt, is de schade minimaal en is de steun van de bevolking dus nog steeds intact.

Maar de politiek …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de EU, stop de NWO
1 jaar geleden

Inderdaad …. de politiek is veel en veel te ver gaan met de invoering van de EU en de bevoegdheden naar de EU. Als referenda ter zijde worden geschoven, als een regering bewust tegen de wil van de bevolking handelt en als zelfs al wordt gesproken over het inleveren van de soevereiniteit en de komst van een EU leger dan komt er een moment dat er geen andere weg is dan dat de burgers de straat opgaan.

Dat heet burgeroorlog … en dat kan niet de bevolking worden aangerekend maar de regering die bewust de burgers heeft genegeerd. Het is een schande dat zaken zover hebben moeten komen en volledig de regering aan te rekenen.
Deze regering moet weg en er moet een zakenkabinet komen om orde op zaken te stellen.

De hele opzet van de EU is een operatie die achter de schermen is uitgedacht en uitgerold zonder de burgers daar op enige wijze in te betrekken. De burgers zijn voorgelogen en bestolen door de banken en grote corporaties.

scherpschutter1943
1 jaar geleden

Het leger zou beter tegen de regering ingezet kunnen worden. Kijk eens hoe de regering het leven van de nederlanders verpest Straks kunnen de nederlanders ook geen brood meer kopen dankzij den haag en hun handlangers in brussel.

Jeroen
Antwoord aan  scherpschutter1943
1 jaar geleden

Ja, de regering heeft de burgers straatarm gemaakt, en aan de andere kant de rijken met subsidies en fiscalw voordelen verder uit elkaar gedreven,
Nu de middenklasse ook armoede begint te ervaren is de maat vol

NL=EU=NWO=Rothschild CS=ZIONIST=1984=NEVER !!!
1 jaar geleden

De politiek en de EU vertegenwoordigen niet de burgers.
Er is een samenzwering gaande tegen de mensheid.
Het is oorlog. Een andere dan wat we gewend zijn.
Het gaat zoals altijd om geld en macht.
Partijen die al heel veel geld en macht hebben.

Over de hele wereld sneuvelen de records van hoeveelheid sneeuw en kou

We krijgen de asielzoekers straks toegewezen