in ,

Idiote regel: Coffeeshops dicht! Meteen hoogtijdagen voor straatdealers, rap stijgende prijzen en criminaliteit

Het is maar een plantje….

Allemaal leuk en aardig – en ergens ook wel te begrijpen – dat horeca-gelegenheden moeten sluiten, maar er ontstaat een ongewenst effect.

In plaats van dat mensen hun halen bij coffeeshops verplaatst de verkoop zich nu naar de straat. En daar wordt niemand vrolijk van, want voor je het weet staan er dealers bij jou in de straat.

De beelden spreken voor zich, ten eerste trieste lui die niet even zonder wiet of hasj kunnen. Ten tweede zijn dealers en ander gespuis hartstikke blij met deze .

Zij zullen een dikke boterham verdienen aan deze crisis.

Ondertussen blijkt dat criminelen al langer profiteren van deze crisis, cybercrime neemt al toe. Mensen moeten uitkijken voor nepprogramma's of phishing.

Nu al worden mensen overspoel met spammailtjes die hun een link sturen naar ‘intranet' zodat zij zogenaamd makkelijk kunnen thuiswerken.

Ondertussen overweegt de om te stoppen met alcoholcontroles tijdens deze crisis. Ondertussen kan men afvragen wat de volgende stap zal ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eurocommissaris: EU belandt dit jaar in recessie door het coronavirus

De coronapandemie en het falen van de neoliberale gezondheidszorg