in

IJsberen ontmaskeren de klimaat-hysterici als klimaat-leugenaars

57e6d3464954ab14ea898675c6203f78083edbe2575770407d2773 640 ijsberen

Al voor het derde achtereenvolgende jaar vriest de Canadese Western Hudson Bay voor de 16e november dicht, de dag die sinds de jaren-80 als gemiddeld tijdstip van het jaarlijkse beginnende dichtvriezen geldt. De ijsberen zouden na bijna vijf maanden aan land nu in de richting van het zee-ijs trekken, dat zich nu aan de kust vormt, berichten bewoners in de buurt van Churchill.

Na in totaal vijf goede jaren van zee-ijs voor de ijsberen, duidt het nieuwe vroege dichtvriezen op nog een goed zesde ijsbeer-seizoen 2019/2020 in de Western Hudson Bay, bericht WUWT, het blog van de Amerikaanse weerman Anthony Watts, die zich o.a. kritisch bezighoudt met het thema klimaatverandering.

Op foto´s, die vanuit een helikopter werden gemaakt, is een ijsbeer-moeder met haar beide jongen op weg richting het zee-ijs, wat er een signaal voor zou zijn dat de meeste dieren het vasteland verlaten hebben, omdat ijsbeer-moeders meestal de laatste zijn die richting de kust trekken, aldus Watts.

Op dit moment is het in Churchil ijskoud met nachtelijke temperaturen onder de -20 graden Celsius. De thermometer daalde volgens WUWT enkele dagen geleden zelfs naar -36 graden. Er staat de ijsvorming dus niets in de weg.

Alleen de toeristen zullen waarschijnlijk teleurgesteld zijn, die naar de kleine stad Churchill komen om de machtige goed gevoede ijsberen te bekijken. Voor hen was het seizoen, net zoals verleden jaar al, weer eens kort.

Ondertussen verheffen de zelfbenoemde klimaatbeschermers nog steeds de meest belachelijke beschuldigingen om hun theorie van de klimaat-wereldondergang te onderbouwen: “Het nieuwste slachtoffer” van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering is volgens “Euronews” de Groenlandse luchthaven Kangerlussuaq, die binnen de komende vijf jaar gesloten moet worden.

Zogenaamd zou het opdooien van de permafrost-bodem hiervoor verantwoordelijk zijn, het zou er echter ook verband mee kunnen houden dat de autoriteiten met het ook op de 11.000 vertrekken en aankomsten per jaar besloten hebben om een grotere luchthaven in Nuuk in het noorden te bouwen, vermoedt “Breitbart”.

In de afgelopen jaren werd volgens “Breitbart” de “klimaatverandering” voor alles verantwoordelijk gemaakt wat er verkeerd gaat in de wereld – van het inzakken van de …..

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU en VN

De echte agenda achter de stikstof crisis

BigBrother 1193195101 2

Big Brother is watching you, maar die MH17 BUK zagen we niet