in , , , ,

De echte agenda achter de stikstof crisis

Niets is wat het lijkt en bij de huidige stikstofmanie lijkt me het bijna overduidelijk dat het hier niet gaat om het maar dat er een heel andere agenda is geactiveerd.

Regeren is vooruit zien en dat is wat de hier doet, niet dat het ten goede komt van de maar wel voor…agenda 2030.

Ons volk wordt wijsgemaakt dat we de ene crisis na de andere hebben en dat deze allemaal betrekking hebben op het en/of het milieu. Via de propagandakanalen wordt ons wijsgemaakt dat al die maatregelen noodzakelijk zijn om onze leefomgeving en/of de te redden.

Echter, zoals uit het volgende artikel van Bert blijkt (dank!), speelt er uiteraard een heel andere agenda.

Niets is wat het lijkt en bij de huidige stikstofmanie lijkt me het bijna overduidelijk dat het hier niet gaat om het milieu maar dat er een heel andere agenda is geactiveerd. Regeren is vooruit zien en dat is wat de overheid hier doet, niet dat het ten goede komt van de burger maar wel voor…agenda 2030.

Het mooie van deze stikstofmanie is dat het meerdere doelen gaat realiseren van agenda 2030, ten eerste wil ik ingaan op de maximum snelheid reductie van 130 naar 100 km/u die zomaar als een duiveltje uit een doosje tevoorschijn kwam.

De nieuwe regel dat we straks, op zeer korte termijn, nog maar 100 km/u mogen rijden kent zijn ontstaan naar mijn mening op 15 januari 2019, voor eenieder een nietszeggende datum maar voor de Nederlandse automobilist een datum die grote gevolgen zal hebben. Op 15 januari 2019 heeft het Europese parlement een initiatief rapport van Wim van de Camp aangenomen.

Het rapport laat zien waarom we in Europa zo snel mogelijk moeten overschakelen naar een systeem waar auto’s niet worden bestuurd door mensen maar door een computer entiteit die ons zo veilig mogelijk van A naar B brengt.

Eenieder kan begrijpen dat een snelheid van 130 km/uur een beetje teveel van het goede is en dat een snelheid tussen de 80 en 100 km/uur uiteraard de meest wenselijke snelheid is, hoe kleiner de onderlinge verschillen van de wagens zijn des te beter.

xxx

Uiteraard is Nederland perfect voor dit systeem, kleine afstanden, relatief weinig bossen en geen plotselinge hoogteverschillen. Nederland wil altijd al het beste kindje van de klas zijn en zal volgend jaar het 5G netwerk uitrollen en binnen no time zal het rapport van Wim uitgevoerd worden want alle obstakels zijn al verwijderd, geen te hoge snelheid meer en die lastige bomen met die akelige rupsjes zijn ook verdwenen. Het file leed zal verminderen, de economie zal toenemen en uw bewegingen zullen 100% traceerbaar zijn. Elk mens wat zich verplaatst in een voertuig zal traceerbaar zijn, lang leve de vooruitgang, weg met die stikstofcrisis, hallo .

De huidige stikstofmanie dient ook nog een ander doel wat al veelvuldig bij jullie aan de orde is geweest, de megasteden van de toekomst. Om de agenda 2030 te dienen wil de overheid natuurlijk zoveel mogelijk mensen richting de randstad krijgen, deze omgeving moet een groot gebied van en woongebieden worden en de rest van het land zal deels aan de natuur worden gegeven en deels aan de rijken die hier in een belachelijk groot huis, waarschijnlijk bij een mooi natuurgebied, hun oude dag zullen slijten.

13000 bouwprojecten zijn nu praktisch stilgelegd omdat ze de toekomstvisie van de machthebbers niet dienen. Bijkomend voordeel is natuurlijk ook nog dat men op deze manier de woningmarkt dient voor de komende tien jaar. De babyboomers zijn nu ongeveer 74 jaar en honderdduizenden zullen de komende 10 jaar uit hun huis geraken door ouderdom verschijnselen. Door nu niet teveel overal te bouwen houden we ook over 10 jaar een gezond vraag en aanbod, bouwen we nu als gekken door dan crasht de woningmarkt binnen 10 jaar, of we moeten uiteraard nog veel meer allochtonen binnen halen.

De EU regelt alles in opdracht van de United Nations, de UN bepaalt alles, zij zijn de achtste koning beschreven in de bijbel. De UN, een samengeraapt zooitje van zogenaamde wereldleiders (lees hielenlikkers) waar ook onze koning en premier zich als een vis in het voelen, niet te vergeten …

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Ik ben afgehaakt bij het onzin argument “iedereen kan zien dat een snelheid 100-80 meer gewenst is” nee dat zie ik nuet, en dat zie ik niet omdat er geen enkel probleem hangt aan een hogere snelheid,inzicht hogere snelheid sneller op plaats vanbbeatwmming gemiddeld minder verkeer op de snelweg, en dus minder drukte. Er is werkelijk niet één reden om een lagere snelheid aan te houden, Dus hoezo voor iedereen zichtbaar, de auteur probeert een in onbewezen feit als waarheid en geOnd verstand te vragen terwijl er eigenlijk meer op tegen is dan voor.

    Wat wordt gezegd over de UN en de EUSSr is, allang aangetoont.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

NL is collectief krankjorum! NEC-spandoek mag stadion niet in: woord ‘zwart’ mogelijk aanstootgevend

IJsberen ontmaskeren de klimaat-hysterici als klimaat-leugenaars