in ,

Big Brother is watching you, maar die MH17 BUK zagen we niet

BigBrother 1193195101 2

Het JIT zou voldoende bewijs hebben om begin volgend jaar het proces tegen de verdachten te kunnen voeren. De MH17 is onweerlegbaar neergeschoten met een BUK-raket, zo is het standpunt. Maar ondanks dat NASIC de wereld dagelijks in de gaten houdt, komen de satellietbeelden van 17 juli 2014 maar niet boven tafel.

Een prachtige zomerdag, jij en je vrienden gaan op je weekeinde naar het meer, ontspannen en genieten van het goede weer. Heldere dag, hete zon, je kleedt je uit om te zwemmen. Alles is stil en gerust. Ondertussen houdt National Air and Space Intelligence Center (NASIC) (Amerikaanse kosmische verkenning) je in de gaten.

Ze ziet niet alleen figuren op afstand die op mensen lijken, haar mogelijkheden maken het zelfs mogelijk om de samenstelling van de drank te lezen die jij momenteel drinkt. Een beetje ongemakkelijk, want zelfs alleen met de natuur blijven we niet alleen.

Ik ontdekte onlangs Amerikaanse verkenningsfoto’s die op 27 juli 2014 werden vrijgegeven. In de eerste plaats is het belangrijkste doel van dergelijke werkzaamheden het controleren van het grondgebied van het buitenland, de verkenning van de beweging van militaire voertuigen, eenheden en het uitvoeren van infrastructuurprojecten.

De foto’s laten zien hoe niet alleen handvuurwapens, granaatwerpers, rakettenwerpers voor eenmalig gebruik, maar ook zware wapens – tientallen tanks, infanteriegevechtsvoertuigen, meerdere raketwerpers, gemechaniseerde artilleriesystemen afkomstig zijn van separatisten uit Rusland.

De eerste foto wijst de sporen op de grond van raketlanceringen vanuit Russisch grondgebied in de richting van Oekraïense militaire eenheden aan.

De tweede foto toont de posities van Russische gemechaniseerde artillerie gericht op Oekraïne, en de gevolgen van het bombardement op de Oekraïense militaire eenheid, die werd afgeschoten vanuit het grondgebied van Rusland.

 

De derde foto werd gepubliceerd op 28 augustus en laat de situatie voor 21 augustus 2014 zien. Het toont Russische gemechaniseerde artilleriesystemen die zich in een konvooi verplaatsen door een dorp in Oekraïne, dat wordt bestuurd door separatisten.

(Foto 4) Hier fotografeert een Amerikaanse verkenningssatelliet Russische gemechaniseerde artillerie op vuurposities nabij Krasnodon (Oekraïne).

De Amerikaanse verkenningsdienst heeft bewezen dat men met satellieten alles kunt vinden wat je wilt. Maar hier is de vraag. Als NASIC dagelijks de wereld in de gaten houdt, waarom kan het dan geen foto’s publiceren op het moment van de MH17-ramp?

Waarom kan ze tijdens de lancering geen foto’s van de BUK M1-raket presenteren? Dit is tenslotte een direct bewijs van de Russische schuld. Of niet Rusland?

Zelfs als deze foto’s in de Verenigde Staten waren, zouden ze lang geleden zijn gepubliceerd. Misschien kent militaire inlichtingen de waarheid, maar alleen ze voldoet niet aan het beschuldigende beleid tegen Rusland.  

De Duitse onderzoeksjournalist, auteur en voormalige luchtvaart kapitein Peter Haisenko vervolgt dat uit de gesprekken die in de wandelgangen van de laatste conferentie werden gevoerd naar voren kwam dat zowel de Nederlandse als Duitse regering precies weten wat er echt is gebeurd, maar samen met de VS, Oekraïne en andere westerse regeringen een regelrechte samenzwering hebben opgezet met als doel de waarheid te verbergen en Rusland als schuldige aan te wijzen.

Er was tevens het besef dat de waarheid daarom extreem politieke springstof herbergt. Tenslotte zijn de sancties tegen Rusland vooral op MH17 gebaseerd. Het is nauwelijks voor te stellen dat het Westen ooit zijn excuses aan Moskou gaat aanbieden, om over een schadevergoeding aan zowel Rusland als de westerse bedrijven die door deze onterechte sancties grote verliezen hebben geleden maar te zwijgen.

De internationale onderzoeksgroep JIT heeft alleen indirecte bewijzen van de Russische schuld. Foto’s van een verkenningssatelliet zouden een einde maken aan het onderzoek naar deze zaak. En de families van de nabestaanden zouden eindelijk weten wie er eigenlijk achter de MH17-ramp zat. Er zijn in dit geval veel meer vragen dan antwoorden. We moeten alleen maar hopen dat het JIT al het mogelijke zal doen om de waarheid te achterhalen.

Eric de Boer | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e6d3464954ab14ea898675c6203f78083edbe2575770407d2773 640 ijsberen

IJsberen ontmaskeren de klimaat-hysterici als klimaat-leugenaars

geweld 1574323411

Hulp aan slachtoffers seksueel geweld onder druk door geld tekort