in , , , , , , , , ,

Bent u gevaccineerd en voor ‘coronapas voor toegang’? Dan bouwt u mee aan een digitaal systeem dat ook u gevangen zal zetten 

shutterstock 1217886949
via martinvrijland.nl/shutterstock.com

Bent u gevaccineerd en voor ‘coronapas voor toegang'? Dan bouwt u mee aan een digitaal systeem dat ook u straks gevangen zal zetten. Leuker kunnen we het niet maken; eenvoudiger wel.

Want hoewel u zich nu misschien nog achter biersnor Johan Derksen en de rest van propagerend Nederland schaart met opmerkingen als “Ach, wat is daar nou eng aan zo'n prikje” en “Het is toch niet zoveel moeite om even die QR-code te laten zien”, heeft u niet door dat dit het begin van een puntensysteem is: een sociaal score systeem.

Nu zult u wellicht met Johan Derksen roepen: “Nou, niets mis mee! Dan gaan mensen zich misschien eindelijk eens fatsoenlijk gedragen!” of andere voorspelbare one liners, maar Johan Derksen zit daar voor een paar ton aan beïnvloeding te doen; u moet het met minder doen.

En als we de Great Reset plannen erbij pakken, dan wordt het ‘You will own nothing and you will be happy about it'.

Of behoort u tot de super rijke toplaag van Elon Musk, Jeff Bezos en ? Nee toch? Of denkt u dat het alleen gaat gelden voor de vuilnisman of de ambtenaar tien straten verderop?

Nee, het gaat ook voor u gelden; ook als u twee keer per jaar op vakantie gaat en ook als u  …..

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
covid 19 docu the system

Explosieve gegevens over ziektekostenverzekering bewijzen: zo brutaal werden we de Lockdown in gelogen

Screen Shot 2021 11 01 at 12.24.07 PM scaled 1

Indiase tv onthult hoe Pfizer landen intimideert en chanteert voor COVID prikken: “Wanhopige landen worden gedwongen tot vernederende concessies”