in ,

Infographic: 62 interessante feiten over Bitcoin

Hieronder in de infographic 62 interessante feiten over . Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig al 1354 Bitcoin-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinden (en dat er soms bitcoinautomaten worden gestolen)?

Dat de grootste digitale valuta inmiddels ruim 6 miljoen gebruikers heeft? Dat sinds 1 april 2017 bitcoin als legitiem betaalmiddels accepteert, maar dat de digitale valuta illegaal is in Equador, , Saudi Arabië en Bangladesh?

Satoshi Nakamoto multimiljardair

Dat de huidige prijs van één bitcoin afgelopen tijd hard is gestegen en dat de prijs momenteel rond de 6000 en 6500 euro ligt? Dat Satoshi Nakamoto, de oprichter van Bitcoin, inmiddels multimiljardair is? De waarde van zijn wallet is inmiddels gestegen tot boven de zes miljard!! Deze en nog veel meer feitjes hieronder in de infographic via Bitcoinplay.net.

feiten bitcoin

Lees ook eens verder bij de Bron: Biflatie.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer geen besluit over glyfosaatvergunning

Kabinet-Rutte III blijkt kabinet Shell, Akzo Nobel, Unileveren Philips te zijn