in , , , ,

Is Nigel Farage nog wel onze held: “we moeten vrijheden opgeven voor veiligheid”

14502614406 aec3187f2a farage1

Is Nigel nog wel onze held? Zie onderstaande video. Vanaf 4:20 begint Nigel een verhaal dat kan worden samengevat als “we moeten vrijheden opgeven voor veiligheid”.

Na 5:20 zegt hij dat ook letterlijk. Hij heeft het over “giving up liberties”. Even later wordt het bizarder. De interviewer heeft het over TSA medewerkers die zijn opgepakt omdat ze gelieerd waren aan terroristische organisaties. Nigel negeert dat en stelt opnieuw dat vrijheden dienen te worden opgegeven voor veiligheid.

https://www.youtube.com/watch?v=yEMlOBUN4tE

“Het is een prijs die we allemaal moeten betalen“. Dit komt uit de mond van iemand die mijn held is als het gaat om het bestrijden van de EU. Nigel eindigt deze video met “We hebben een vijfde colonne in ons land,… en het spijt me, als we enkele vrijheden moeten opgeven dan denk ik dat we dat moeten doen omdat de gevolgen anders zo ernstig zijn dat we ons dat nooit vergeven”.

Lees verder via Vrijspreker.nl.

 

Foto via theglobalpanorama cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
149d25773d8ab34c0db8d8e7 640 fubar1

Mensen, daar geven we niets meer om.. Alles is geld: Schade ebola in West-Afrika bedraagt miljarden

12812535024 11e311d77a frans timmermans1

Woede van het volk om onjuiste opmerking Timmermans over zuurstofmasker MH17, ineens bijval van het OM