in ,

Woede van het volk om onjuiste opmerking Timmermans over zuurstofmasker MH17, ineens bijval van het OM

De man die er eerder was dan de Nederlandse diensten:

https://twitter.com/obk/status/520124800719937536

Update:

In een brief aan de nabestaanden bevestigt het OM donderdagochtend dat een van de passagiers van een zuurstofmasker om de nek had. Alle andere passagiers droegen geen masker, meldt de recherche.

De brief, die werd verstuurd in reactie op de uitspraken van minister Frans Timmermans in de uitzending van het tv-programma Pauw, is in handen van de NOS.

Lees verder via nu.nl


 

Op sociale media wordt druk gesproken over de opmerking van minister Frans Timmermans van Buitenlandse Zaken dat een van de slachtoffers van de ramp met de MH17 teruggevonden is met een zuurstofmasker.

Timmermans deed die uitspraak tijdens tv-programma Pauw. Twitteraars vragen zich af hoe de opmerking overkomt op nabestaanden. Ook stellen mensen de vraag wat dit feit zegt over de aanname dat het is geraakt door een die vanaf de grond werd afgeschoten en waarom het mondkapje niet eerder bekend is gemaakt.

Nabestaanden

Uit een tweet van een van de nabestaanden blijkt dat zij niet op de hoogte waren van het feit dat Timmermans noemt. “Nee, wij (nabestaanden van drie omgekomen familieleden) hebben niet eerder iets gehoord over een zuurstofmasker”, luidt een tweet.

“(Ex)minister @franstimmermans heeft blijkbaar wel iets uit te leggen aan de nabestaanden MH17 voordat hij naar Brussel vertrekt”, schrijft dezelfde twitteraar.

Lees verder via RTL Nieuws.

 

“Zuurstofmasker-uitspraak onjuist”

De uitspraak van minister Timmermans over een passagier van MH17 die een zuurstofkapje op zijn mond had klopt niet. Dit zeggen bronnen in Den Haag. Details over wat er niet klopt aan de uitspraak, ontbreken nog.

De minister van Buitenlandse Zaken wilde vanmorgen geen vragen beantwoorden over zijn interview in Pauw woensdagavond.

Oppositiepartij wil een brief van het en vindt dat nabestaanden geïnformeerd hadden moeten worden. CDA-Kamerlid Omzigt gaat daar vanmiddag om vragen.

Lees verder via NOS Nieuws.

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is Nigel Farage nog wel onze held: “we moeten vrijheden opgeven voor veiligheid”

ALS-baas deed 2x een greep in de kas, laatste greep bij ander goed doel om zijn eerste greep terug te betalen