in ,

Israëlische premier Benjamin Netanyahu misleidde VN over Iran

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zou de Verenigde Naties in 2012 hebben misleid over het nucleaire programma van .

Dat meldt de Arabische nieuwszender al-Jazeera maandag op basis van gelekte diplomatieke berichten.

Terwijl Netanyahu zei dat Iran voor 70 procent klaar was met plannen voor het bouwen van een “nucleair wapen”, was de Israëlische inlichtingendienst Mossad ervan overtuigd dat het land niet bezig was met de activiteiten “die nodig zijn om wapens te produceren”.

De nieuwszender heeft maandagavond een gepubliceerd waarin methodes van wereldwijde inlichtingendiensten worden onthuld.

De zender heeft voor de documentaire The Spy Cables gelekte documenten van de Zuid-Afrikaanse geheime dienst SSA gebruikt. De informatie is afkomstig uit gegevensverkeer tussen buitenlandse diensten en SSA tussen 2006 en 2014.

Lees verder via NU.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
5 jaren geleden

Werelds grootste Top crimineel gaat [namens de USA] met poetin praten.

Hans
5 jaren geleden

America heeft het MO in brand gestoken en wij blijven hun vrienden. Amerika krijgt nu -na 9/ 11 een sigaar uit eigen doos. Kwaad straft zich zelf. Nu Poetin in gaat grijpen en eindelijk het initiatief neemt vist de USA achter het net. Nu medestrijder BiBi de VS helpen.,

JvdH
5 jaren geleden

De echte terrorist en vlees geworden kwaad

Haassenbroek
5 jaren geleden

–- Netanyahu -hij gaat in Rusland goedmaken wat met name Mw.Victoria Nuland [onder minister van BuZa van de VS] in 2014 politiek heeft verknald. De eenwording van Eu en VS staat -via Angela Merkel op het spel. Daarom gaat Netanyahu binnenkort naar Putin om namens de VS met Putin te praten. Overigens begrijp ik niet waarom zo’n klein land als Israel in de economie zo’n grote rol speelt ?

Hans
5 jaren geleden

De Top crimineel is net terug uit Moskou “met nieuws. Hij heeft met Putin afgesproken dat “vlieg bewegingen boven Syrie van zowel -Israël en Rusland -de Russische & Israelische vliegtuigen kunnen elkaar niet kunnen raken. De “echte reden” hangt af van het bezoek John Kerry aan Berlijn.

John
5 jaren geleden

Deze meneer bepaald het totale beleid in de wereld

sw
4 jaren geleden

Dit is erfelijk bepaald. Komt door teveel “Glia cellen”.

Aantal en ernst aardbevingen door Groningse gaswinning stijgt met 50%

Consumenten zijn gemanipuleerde rotzooi zat? Omzet McDonald’s holt achteruit