in , ,

Drie opmerkelijke gebeurtenissen met grote gevolgen voor de Deep State

8738401438 1c71246dbd NWO

Drie hoopgevende berichten over opmerkelijke gebeurtenissen en ontwikkelingen die rond de feestdagen plaatsvonden en grote gevolgen kunnen hebben voor de Deep State. Deze zaken hebben ogenschijnlijk niets met elkaar te maken. Toch blijken er wel degelijk verbanden te zijn, waardoor deze gebeurtenissen niet op zichzelf staan.

1.Ruim 300 arrestaties van ′Ndrangheta maffialeden

Net voor de kerst vinden in Italië meer dan 300 arrestaties plaats van maffialeden die behoren tot de ′Ndrangheta, inclusief het hoofd van een invloedrijke vrijmetselaarsloge. ′Ndrangheta is momenteel een van de machtigste criminele organisaties ter wereld, groter dan de Cosa Nostra. De jaarlijks omzet van ′Ndrangheta wordt geschat op 70 miljard euro, verkregen uit drugs-, wapen- en kinderhandel, afpersing en witwaspraktijken.

′Ndrangheta fungeert als de geheime dienst voor het Vaticaan en eveneens als de militaire tak voor Jezuïeten. In 2014 gaf de paus openlijk toe dat leden van het Vaticaan banden hebben met de verschillende Italiaanse maffiagroeperingen: Camorra, ′Ndrangheta and Cosa Nostra. De maffia heeft ook de controle over het Italiaanse ‘rechtssysteem’.

′Ndrangheta is ook actief in Europa en bepaalde delen van Amerika (waaronder Ontario, Canada en Colombia, Zuid-Amerika). In Nederland houdt men zich vooral bezig met de drugs-, kinderhandel en witwaspraktijken. ′Ndrangheta levert bijvoorbeeld kinderen aan het elite pedonetwerk en de satanische Negende Cirkel-sekte. Volgens Marcel Vervloesem besteedt ′Ndrangheta 15 miljoen euro per maand om politici, politie en justitieambtenaren om te kopen.

′Ndrangheta is dan ook een belangrijke speler van de Deep State. Volgens klokkenluider Leo Zagami is de organisatie eveneens betrokken bij de coup tegen Trump en nauw verweven met de Deep State-spelers binnen de Democratische partij, waaronder Nancy Pelosi. De Deep State wil Nancy Pelosi als president, omdat ze Amerikaanse grondstoffen over zal hevelen aan de Chinese drakenfamilies, maakte Thomas Williams onlangs bekend.

Begin oktober 2019 bracht Mike Pompeo een bezoek aan de Italiaanse premier en ging op audiëntie bij de paus in het Vaticaan. Op 1 oktober doen de gendarmes van het Vaticaan een inval bij kantoren van de Financial Information Authority (AIF), de bankregulator en het Staatssecretariaat, dat de functies van het kantoor van de premier en het ministerie van Buitenlandse Zaken in de Vaticaanse administratie combineert. Ze zochten naar ‘documenten en elektronische apparaten’. Er vonden enkele arrestaties plaats. Twee weken later trad het hoofd van de Vaticaanse veiligheidsdienst af.

Op 13 december 2019 bezocht Rudy Giuliani Rome. Giuliani is als Trump’s persoonlijke advocaat nauw betrokken bij de afzettingsprocedure tegen Trump. Zou hij eveneens op de hoogte zijn van ′Ndrangheta’s betrokkenheid bij dit impeachement-proces? Een week later vond in ieder geval de grootschalige arrestatie plaats van ruim 334 ′Ndrangheta maffialeden. Al deze gebeurtenissen hebben in mijn ogen met elkaar te maken.

De arrestaties zullen leiden tot nieuwe onthullingen en grote verschuivingen aan de top van de machtsstructuur. De effecten zullen wereldwijd voelbaar zijn. Het is ook een belangrijke stap in de strijd tegen de wereldwijde kinder- en mensenhandel. President Trump heeft daarnaast op 31 december 2019 een nieuwe Executive Order getekend tegen mensenhandel.

https://youtube.com/watch?v=tSspb_vGPBg

2.Leiders van MI5 en MI6 treden af in 2020

Sir Alex Younger, de Chief van de Secret Intelligence Service (SIS), beter bekend als MI6, en Sir Andrew Parker, hoofd van MI5, zullen beiden in 2020 aftreden. Ik vermoed dat dit alles te maken heeft met het schandaal rond het IG-rapport en misbruik van FISA-aanvragen om president Trump af te luisteren.

Uit het rapport zou blijken dat de FBI Christopher Steele betaalde om belastende informatie over Trump door te geven. Volgens Thomas Williams is Christopher Steele en de MI5/MI6 gebruikt door de Britse Blue Dragon Group, waarvan Hillary Clinton de leider is. Het afluisterschandaal was een couppoging tegen een Amerikaanse president van epische proportie, met betrokkenheid van: de Dragon Groups, CIA, Mossad, GCHQ, MI5/MI6, de DOJ (Amerikaanse Ministerie van Justitie), NSA en de DHS (Department of Homeland Security) en elementen uit de Democratische partij in samenwerking met de Italiaanse ′Ndrangheta.

Ook het schandaal met prins Andrew brengt aan het licht dat de MI5/MI6 een dubieuze rol hebben gespeeld in de chantagepraktijken van Jeffrey Epstein. Dat is de explosieve bewering van voormalig Epstein-collega en vriend, Steven Hoffenberg, die bevestigt dat Epstein een topagent was voor de Israëlische Mossad, zoals eerder bevestigd in het best verkochte boek “Epstein: Dead Men Tell No Tales” (Dode mannen vertellen geen verhalen).

In een reeks explosieve interviews bevestigde Hoffenberg na de release van het boek dat hij niet alleen kennis uit de eerste hand heeft van Epstein’s werk als Mossad-agent, maar ook dat zijn voormalige cohorten prins Andrew en Gislaine Maxwell nog steeds actief bezig zijn om deze schokkende geheimen te bewaren. Epstein werd gebruikt door de CIA of de FBI voor inlichtingen, omdat hij de Amerikaanse inlichtingen manipuleerde voor de buitenlandse organisaties: de MI6, de Israëliërs en de Saoedi’s. Dat was de rol die hij speelde.

Ook uit de Epstein-zaak blijkt dat MI6, de Mossad, FBI en CIA heimelijk samen werken. Uit het IG-rapport blijkt dat deze Deep State spelers samen spanden tegen de Amerikaanse president om hem op oneigenlijke gronden te verwijderen. De Britse MI5 en MI6 zijn door deze onthullingen ernstig in opspraak geraakt. Om die reden denk ik dat hun aftreden niet toevallig is.

3.Internationaal Strafhof in Den Haag gaat Israëlische en Palestijnse oorlogsmisdaden onderzoeken

Het Internationaal Strafhof (ICC) kondigde op 20 december 2019 aan dat er voldoende bewijs is om vermeende Israëlische en Palestijnse oorlogsmisdaden op de Westelijke Jordaanoever, Oost-Jeruzalem en de Gazastrook te onderzoeken. Dit onderzoek zal niet alleen de misdaden tegen de menselijkheid door Israël blootleggen, maar het Hof moet zich ook buigen over de vraag of de bezette gebieden onderdeel van Israël of Palestina zijn.

In de Palestijnse gebieden heeft het strafhof jurisdictie. Het strafhof kan in de 123 landen die zijn aangesloten bij het hof oorlogsmisdaden, genocide en misdaden tegen de menselijkheid onderzoek. Hoewel Israël niet aangesloten is, erkent het hof sinds 2015 Palestina wel als lid.

Het aangekondigde onderzoek is de culminatie van een reeks nederlagen voor de voormalige Israëlische premier Netanyahu. Op 21 november 2019 werd Netanyahu aangeklaagd in drie verschillende zaken. Dit was voor het eerst in de geschiedenis dat een zittende president vervolgd werd. De aanklacht volgde op de verkiezingsnederlaag en zijn falen om alsnog een coalitie te vormen.

Op 12 december 2019 trad Benjamin Netanyahu af. In juni vorig jaar voorspelde Benjamin Fulford al dat na een gedwongen aftreden van Netanyahu, de aanklachten van oorlogsmisdaden snel zouden volgen. Hij ziet de val van Netanyahu als onderdeel van het ineenstorten van de ‘Khazaarse maffia’, een term gebruikt voor de Zionistische factie van de Cabal.

De druk om de betrokkenheid van deze groep bij criminele activiteiten elders in de wereld aan het licht te brengen neemt toe. Dat kan ook de reden zijn dat eind oktober vorig jaar alle Israëlische ambassades gesloten werden, een uiterst ongebruikelijke situatie. De officiële reden was een arbeidsconflict met het ambassadepersoneel, maar achter de schermen lijkt iets heel anders te spelen.

Benjamin Fulford schrijft: “Deze sluiting wordt algemeen geïnterpreteerd als nucleaire chantage, aangezien bekend is dat Israëlische ambassades kernwapens bevatten. Echter, bronnen van het Pentagon zeggen dat Israël gedwongen werd om al zijn ambassades te sluiten ‘omdat er mogelijk kernwapens, massavernietigingswapens en terreurcellen in ondergebracht zijn.’”

De Zionisten en wereldwijde Israëlische lobby hebben een grote rol gespeeld in allerlei brandhaarden, valse vlag-aanslagen en eveneens in de afzettingspogingen tegen Trump. Men schermde altijd met beschuldigingen van antisemitisme om critici de mond te snoeren. Dat het strafhof Israël eindelijk gaat onderzoeken wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid tegen het Palestijnse volk, kan men zien als een signaal dat hun machtspositie sterk is afgenomen.

Nieuwe escalatie in Midden-Oosten dreigt

De Zionisten proberen al lange tijd om aan te sturen op een derde wereldoorlog door hun inmenging in het Midden-Oosten. Het conflict dat nu in Iran dreigt op te laaien met de Amerikaanse executie van de Iraanse legerleider Soleimani lijkt opnieuw olie op het vuur te gooien. Benjamin Fulford schrijft daarover: “De Amerikaanse moord op de hoogste Iraanse generaal Qasem Soleimani was ofwel een ‘briljante schaakzet’ of een zeer domme fout —maar hoe dan ook, het heeft de Zionisten ernstig geschaad.”

Veteran’s Today schrijft dat de Amerikaanse overheid een oorlogsmisdaad heeft begaan door Soleimani officieel uit te nodigen met de belofte van diplomatieke immuniteit en het opheffen van sancties tegen Iran, om hem vervolgens in de val te lokken en te vermoorden.

Trump zou er met valse intel ingeluisd zijn. Volgens Thomas Williams dient de aanval enkel Netanyahu, Khamenei, Obama en de Bush groep, die hun illegale olie-export uit Iran in gevaar zien komen en aansturen op een wereldwijd conflict. Volgens hem zal dit zover niet komen. Ik vermoed dat hij zinspeelt op een mogelijk ingrijpen van de Universal Council. (5:30)

Ervan uitgaan dat dingen achter de schermen soms heel anders blijken te zijn dan dat ze in eerste instantie lijken, ben ik benieuwd hoe dit zich gaat uitspelen en wat er werkelijk gaande is.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e7d4464f55ac14ea898675c6203f78083edbe25b5576407c287e 640 2020

Voorspellingen voor 2020 door Andre Molenaar

gevangenis 1546089427

FNV Overheid: Een soepeler gevangenisregime? Geweldig idee!