in ,

Italië: 99% van degenen die stierven aan het coronavirus had een andere ziekte

Volgens een studie van de nationale gezondheidsautoriteit van het land waren meer dan 99% van de dodelijke slachtoffers van het coronavirus in mensen die leden aan eerdere medische aandoeningen .

Nadat het aantal sterfgevallen als gevolg van het virus meer dan 2500 bedroeg, met een toename van 150% in de afgelopen week, hebben gezondheidsautoriteiten gegevens doorzocht om aanwijzingen te geven om de verspreiding van de ziekte te helpen bestrijden.

De regering van premier Giuseppe Conte evalueert of de nationale blokkering na begin april moet worden verlengd, meldde La Stampa woensdag. Italië heeft meer dan 31.500 bevestigde gevallen van de ziekte.

De nieuwe studie zou inzicht kunnen geven in waarom het sterftecijfer van Italië, met ongeveer 8% van de totale besmette mensen, hoger is dan in andere landen.

Het in Rome gevestigde instituut heeft medische dossiers van ongeveer 18% van de dodelijke slachtoffers van het coronavirus in het land onderzocht, en ontdekte dat slechts drie slachtoffers, of 0,8% van het totaal, geen eerdere pathologie hadden. Bijna de helft van de slachtoffers leed aan ten minste drie eerdere ziekten en ongeveer een vierde had een of twee eerdere aandoeningen.

Meer dan 75% had een hoge bloeddruk, ongeveer 35% had en een derde leed aan hartaandoeningen.

De gemiddelde leeftijd van degenen die in Italië aan het virus zijn gestorven, is 79,5. Op 17 maart waren 17 mensen onder de 50 overleden aan de ziekte. Alle slachtoffers onder de 40 van Italië waren mannen met ernstige medische aandoeningen.

Hoewel de dinsdag vrijgegeven gegevens wijzen op een ….

Lees verder bij de bron: Bloomberg


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is geen pandemie, maar een regelrechte wereldwijde machtsgreep

Een ander geluid: Bestaat het coronavirus eigenlijk wel?