in

Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’

jaap van dissel
screenshot nos

In het document ‘Covid-19 – Catshuis briefing 6 dec 2020 – Vaccinatie extra‘ (link hersteld) erkent RIVM directeur Jaap van Dissel dat ‘op dit moment nog niet bekend is of de vaccins alleen beschermen tegen de ziekte, en zoja welke manifestatie van ziekte, of ook tegen het overdragen van het virus.’

Let even op het woord ‘zoja’ – daarmee twijfelt Van Dissel openlijk of de vaccins überhaupt wel gaan werken.

Nog schokkender: ‘Een vaccin dat alleen beschermt tegen ziekte kan de uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen. Een vaccin dat tweemaal toegediend moet worden is in dit opzicht meer riskant.’

Als dan bedacht wordt dat minister Hugo de Jonge de Gezondheidsraad om advies heeft gevraagd over de invoering van een (digitaal) coronapaspoort, dan zouden critici kunnen concluderen dat er een monstrueuze misdaad tegen het Nederlandse volk gepland lijkt te worden.

‘Kortom: vaccins zijn een triomf voor de wetenschap, maar moeten zich nog vertalen naar een triomf voor public health.’ Hoe absurd Van Dissels conclusie is blijkt uit nota bene zijn eigen voorafgaande woorden, waaruit juist grote twijfel spreekt.

Bovendien impliceert hij hier dat hij er bepaald niet van overtuigd is dat de volksgezondheid erbij gebaat is.

Hij gebruikt de omzichtige Engelse term ‘public health’ vermoedelijk niet voor niets, omdat hij in de toekomst niet verantwoordelijk wil worden gehouden voor een mogelijk onpeilbaar drama dat zich dreigt te ontvouwen.

De Jonge vraagt ‘advies’ over coronapaspoort

Dat weerhoudt minister Hugo de Jonge niet om de invoering van een (digitaal) coronapaspoort voor het ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bge

Het controversiële door Bill Gates gefinancierde plan om de zonnestralen te dimmen, gaat stilletjes verder

coronapaspoort 1672825033 scr

Hoe ethisch verantwoord is een coronapaspoort?