in ,

Jaja nu gaat het echt gebeuren ???? Belastingplan 2021: beter en eerlijker

In het pakket Belastingplan 2021 staan extra maatregelen om economische groei in deze te stimuleren.

Tegelijkertijd biedt het ook perspectief voor de periode daarna. Het kabinet gaat door met hervormingen, met maatregelen voor een beter, eerlijker en groener belastingstelsel. Dit staat in het pakket Belastingplan 2021.

Multinationals gaan een eerlijker aandeel belasting betalen. Voor kleine bedrijven met weinig winst worden de tarieven verlaagd. Ook vergroent men de belastingen met een CO2-heffing.

De eerder aangekondigde verlaging van het hoge tarief van de vennootschapsbelasting gaat niet door, waardoor dit tarief op 25 procent blijft. Zo creëert het financiële ruimte om juist nu de economie te versterken.

De verlaging van het lage Vpb-tarief van 16,5% naar 15% gaat wel door. Bovendien gaan meer MKB-bedrijven in de komende jaren dit lagere tarief betalen. Vanaf 2021 geldt het lage tarief voor winsten tot 245.000 in plaats van 200.000 euro.

In 2022 zal deze grens verder verhoogd worden naar 395.000 euro.

Lees verder bij de bron: Bank Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Inzamelingsactie: hoger beroep zaak Akwasi

Twitter schorst account van Chinese wetenschapper die paper publiceerde waarin wordt beweerd dat Covid is gemaakt in Wuhan Lab