in

Jean-Marie Le Pen: “Aanslag Charlie Hebdo draagt stempel van geheime diensten”

Jean-Marie Le Pen, erevoorzitter van de rechts-nationalistische politieke partij Front National, heeft volgens een Russische krant gezegd dat de aanslag op het satirische blad Charlie Hebdo ‘de stempel van geheime diensten draagt'. Hij gaf later een verklaring waarin hij de uitspraak ontkende en zei dat zijn betoog onjuist was vertaald.

“Ik niet dat de Franse autoriteiten achter deze misdaden zitten, maar ze hebben er wel voor gezorgd dat deze aanslag kon gebeuren,” zei hij. Het feit dat het identiteitsbewijs van één van de broers in de vluchtauto is gevonden, is voor Le Pen mogelijk bewijs voor de betrokkenheid van inlichtingendiensten.

De achtergelaten ID-kaart doet hem denken aan de op 11 september 2001. Toen werd tussen de brandende puinresten van het World Trade Center op magische wijze het onbeschadigde paspoort van één van de vermoedelijke kapers gevonden.

Lees verder via NineForNews.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dalende rente drama oude spaarhypotheek

Wanhoop bij kwetsbare personen door nieuwe strenge regels bijstand