in ,

Kabinet betaalt naheffing EU ineens voor einde jaar wegens meevaller

Het betaalt de naheffing van ruim 642 miljoen euro die het aan Brussel moet betalen nog voor het einde van het jaar. Dat kan doordat er diverse meevallers zijn.

Minister Jeroen van Financiën heeft dat vrijdag gezegd na de wekelijkse ministerraad. „Gegeven de ruimte op de begroting is het in het belang van Nederland om nog dit jaar te betalen”, zei de minister.

Het kabinet had eerder uitstel van betaling bedongen tot 1 september, maar volgens Dijsselbloem leidt snellere betaling niet tot problemen. Na het betalen van de heffing is er nog een meevaller van ruim 1 miljard over.

Lees verder via Reformatorisch Dagblad.

 

Foto via Partij van de Arbeid (PvdA)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jim Boelen
3 jaren geleden

Hoog tijd dat een onafhankelijke club de overheids financien eens totaal gaat doorlichten. Van begin tot eind. Ik vertrouw de NL overheid voor geen cent! De burgers werken dag in dag uit en nog houdt de burger geen cent over. Waar blijft het geld? Wie zijn de mensen in ‘onze’ regering? Wat voor zaken spelen er achter de schermen? De EU is een fascistische club en toch verdedigen mensen als Rutte en Dijsselbloem de EU door dik en dun. En dit ten koste van de belange van de NLse burger. Zelfs de pensioenen van de burgers zijn niet veilig terwijl de EU niet gekozen is. Dit stinkt aan alle kanten!
Gooi open die beerput voordat de schade nog veel groter wordt !!!!

Bewaarplicht én kentekenopslag illegaal, maar kabinet gaat ermee door

ECB stuurt aan op snelle waardevermindering van de euro