in , , ,

En daar gaat 133 miljoen: EU naheffing op 2014 blijkt toch nog weer hoger!

226279590 b6f63fc8bd euro

Die naheffing toch, die naheffing… Als je denkt: gekker kan het niet worden, precies dan wordt het nog gekker. De EU naheffing op NL burgers bleek toch nog weer hoger dan tot nu toe werd gedacht. Daar verdwijnt dus WEER 133 miljoen euro Nederlands gemeenschapsgeld richting Brussel. De stroom aan verdwijnend geld houdt letterlijk niet meer op.

De EU kan op eigen houtje bepalen hoeveel ze de Nederlandse burger willen belasten. Voor 2014 heeft Nederland netjes vooraf hun afdracht gedaan, Nederland heeft zo’n 7 miljard betaald voor een jaartje geregeerd worden door Brussel. Toen werd op 7 maart 2014 Nederland uitverkoren voor nieuwe rekenregels. Omdat Nederlandse prostitutie, zwartwerken, drugshandels, etc, voortaan ook belastbaar inkomen vormen voor de EU, mocht Nederland ineens bijbetalen. Op 7 Maart 2014.

Toen werd op 10 april dus duidelijk dat de Nederlandse burgers inderdaad door de EU zwaarder belast zouden gaan worden vanwege deze prostitutie, drugshandel, gokken, etc, we moesten opeens honderden miljoen extra gaan betalen aan Brussel. 10 april 2014.

Toen moest in oktober die rekening (642 miljoen!) toch echt betaald gaan worden. Een lelijke rekening, want: prostitutie, drugs, gokken. De aanpak? Liegen alsof het gedrukt staat. Rutte en Dijsselbloem deden alsof de claim van de EU uit het niets kwam. Totaal onverwacht, donderslag bij blah blah blah. Aantoonbare onzin uit de monden van politici.Er klopte ook werkelijk nog eens helemaal niets van de berekening van de EU, maar ze gingen gewoon akkoord met willekeurig wat de EU ook vraagt om te betalen. Ze hebben zelfs niet eens de moeite genomen om e.e.a. eens na te rekenen. Dijsselbloem en Rutte gingen gewoon blindelings akkoord. Na laten rekenen zou immers extra ophef genereren, beter maar zwijgen en gewoon het losgeld betalen. Minister-Presidenten zijn voor minder afgezet.

Vreemder en vreemder

Toen bleek het in november niet 642 miljoen te zijn, maar zelfs 1,1 miljard! Let wel, boven op de 7 miljard die we sowieso al betaald hadden voor de eer geregeerd te mogen worden door de ondemocratische en ongekozen Europese Commissie. En dat in een economie die totaal lam lag onder alle lastenverzwaringen. Geen enkele zelf denkende, soevereine persoon zou het in zijn hoofd halen dit soort losgeld daadwerkelijk te betalen. Dijsselbloem, uiteraard, trok dan ook netjes zijn portemonnee en betaalde voor eind december netjes het gewenst bedrag, netjes op het gewenste moment. Ophef bij burgers: onbelangrijk. Nederlands gemeenschapsgeld vloog weer de deur uit richting de EU.

Selectief gestoord

Maar het werd vreemder. Kennelijk geldt de nieuwe rekenmethode (u weet wel: belastbare prostitutie, drugs, gokken) niet voor heel de EU, maar alleen voor geselecteerde landen. Landen die een meevaller hadden, kregen namelijk van de Europese Commissie meteen een hogere rekening voorgeschoteld. Zo kon het gebeuren dat Nederland, Italie en Engeland bijvoorbeeld moesten bij betalen, maar Griekenland en Frankrijk niet. Nederland was gewoon weer als eerste de pineut. Gestoord.

Compleet idioot

Nu blijkt de gestoorde waarheid compleet idioot: het is namelijk toch nog weer anders – het is toch nog weer fouter. Er is namelijk nog weer 133 miljoen euro meer betaald dan die 1,1 miljard. Toen Dijsselbloem de Nederlandse portemonee trok om zijn Europse bazen mee te plezieren, maakte hij dus ruim 1,2 miljard euro over. Als u zich afvraagt waarom we te weinig geld hebben voor een sociaal beleid, dan weet u nu het antwoord.

Dit is uiteraard onverdedigbaar. Het is compleet gestoord. De enige aanpak voor politici is de lippen stijf op elkaar houden en hopen dat de ophef verdwijnt. En zo gebeurt het dus. Gewoon zweigen in alle toonaarden. De Telegraaf gaat nu zelfs naar de rechter. Geheimhouding alom.

Wie gaat er aftreden over Naheffingsgate?

Je vraagt je af wanneer Nederland hun regering eens gaat afzetten, die heeft werkelijk niets meer met fatsoenlijk bestuur te maken. Dit is afpersing en misleiding, bedrog en verzwijging, doofpot na doofpot. Wanneer is het genoeg? Kennelijk nog niet. Want ook voor 2015 zijn we nu al aan het bijbetalen. Onlangs was er weer 200 miljoen euro naheffing. We noemen het “Naheffingsgate”, en het wachten is totdat politici af gaan treden. Hopelijk heel kabinet Rutte, maar toch minstens Jeroen (MinFin) Dijsselbloem, Bert (BuZa) Koenders en Mark (President) Rutte. Wanneer gaan koppen rollen?

En denkt u nu: nou, gekker kan het toch niet worden?

Echt wel! Het blijkt dat nu Nederland als enige in de gehele EU daadwerkelijk zijn (prostitutie, drugs en gokken) naheffingsrekening heeft betaald. Geen enkel ander land voldeed aan deze gestoorde eisen van de Europese Commissie, behalve uiteraard Nederland. Nederland betaalde, als enige, op tijd, het gewenste bedrag, en blijkt nu, zelfs nog 133 miljoen meer dan dat! We blijven maar betalen en betalen en betalen, en krijgen er niets voor terug. We leveren zelfs onze democratie, onze inspraak en onze soevereiniteit er voor in. En we gebruiken de salami tactiek (eerst honderden miljoenen, toen 640 miljoen, toen 1,1 miljard, nu 1,2 miljard) weer om Nederland akkoord te laten gaan.

Nederland betaalde vooraf sowieso al 48 miljard euro aan Brussel voor 2014-2020, maar we zijn nog niet onderweg of de rekening groeien ons al onhoudbaar hard boven het hoofd. Naheffing na naheffing, leugen op leugen, de totale waanzin regeert. We kunnen ons de EU werkelijk niet meer veroorloven, onze samenleving gaat erdoor kapot. De EU maakt werkelijk meer kapot dan ons lief is.

Lees verder via: Lang Leve Europa!

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4180172507 51d93ef763 privacy e1430766954869

Privacy ist verboten, een einde aan het anonieme reizen

4303481471 21d1328818 Huis ten Bosch

Gewoon omdat het kan: Verbouwing Huis ten Bosch kost niet 35 maar 60 miljoen euro