in , ,

Kom voor 1 keer achter je social media vandaan en demonstreer mee om duidelijk te maken dat de burgers het zat is

geralt / Pixabay

Een echte demonstratie voor een betere maatschappij, recht uit het hart van bezorgde burgers en niet voor de bühne ( stemmen), vind plaats op 24 November.

Grote kans dat de PvdA kliek van het FNV weer net doet of ze van niets weten of er minimale aandacht aan besteden (maar ik hoop dat ik het deze keer mis heb).

Wat is het doel en onderwerp van de demonstratie ?

We zijn hier om duidelijk te maken dat de Nederlandse burger het zat is.

Zat om uitgebuit te worden door de overheid die hun prioriteiten allang niet meer op een rijtje heeft. In hun beleid komt duidelijk naar voren dat het belang van de Nederlandse burger allang niet meer voorop staat, maar liever het bedrijf.

Al jarenlang proberen diverse groepen dit duidelijk te maken aan de overheid maar schijnbaar heeft de overheid daar lak aan. Een aantal voorbeelden:

– De zorg, hier wordt structureel gekort op de handen aan het bed en de kostten rijzen de pan uit. In elk opzicht bepaalt de ¨marktwerking¨ (ook zo'n leuk woord wat schijnbaar een positief effect zou moeten hebben) wat er betaald wordt en wat iets kost. De macht van de verzekeraars is buiten proporties. Bij het overstappen naar een ¨business-model¨ met concurrentie zou de hele zorg beter en goedkoper moeten worden. Het tegenovergestelde is waar.

(Weet U nog toen het systeem zo werd? Eerst zou het in de maand niet veel extra kostten, toen kreeg u een bonus van 100 euro terug als U geen zorg gebruikte, en dat maakte dat we allemaal dachten dan kost het idd niet veel extra, maar het jaar daarop werd dat gauw teruggedraaid, en het vervolg kennen we)

Dit is een doorlopend thema: Men laat het leuk klinken maar de gevolgen zijn desastreus. Zorg is geen business !!

– Het leger wordt systematisch uitgekleed en moet het doen met inferieur materieel en daarboven op worden zij geconfronteerd met gifstoffen. Gif in verf, gif in grond voor kazernes. Etc.

– Scholen kampen steeds meer en vaker met een groot tekort aan personeel. Ik zou ook niet graag leraar zijn met kinderen die systematisch opgevoed worden met het idee: je mag alles zeggen en het gevolg is: totaal dis-respect voor alles en iedereen. Tel daarbij de grote papierwinkel en de lol is er wel af

– Ouderenzorg. Ook daar een gebrek aan personeel om zorg goed uit te voeren. De familie moet in deze meer zelf doen a la participatie maatschappij. Het klinkt leuk maar werkt niet, nadat het systeem zo gemaakt is dat we als burger buiten ons werk en kinderen om eigenlijk geen tijd meer hebben voor andere zaken. Ouderen moeten soms uren in hun eigen drek wachten op hulp. Tijd voor een praatje? Niet als je zoveel mensen hebt te verzorgen. Douchen??? 1x per week is de standaard.

– Politie heeft al jaren te kampen met tekort aan mensen

– Woningnood. Mensen die in de lage lonen categorie zitten in de moeten jaren wachten op een woning. De wachttijden lopen op tot 18 jaar !! Door de woningcorporaties te privatiseren wordt het oogmerk zoals bij elk bedrijf winst! En daaruit voortvloeiend verkoop van goedkope huurwoningen aan vastgoed handelaren. In mijn gemeente wordt al zo'n 15 jaar meer geïnvesteerd in duurdere koop en huurwoningen. Jarenlang zijn er dus minder gebouwd en meer verkocht. Tel daar bij op dat het aantal vluchtelingen enorm is toegenomen en plaatje is compleet

– Lonen. Weet U nog? Na de zouden we er allemaal op vooruit gaan. De is booming maar buiten dat er meer banen zijn merk ik er samen met de hele groep uit de lage lonen categorie er niks van. We hebben alleen maar meer lasten gekregen in de zin van steeds hogere verzekeringen en meer medische kostten onvergoed, huurverhoging, verhoging energieprijzen etc.

Nu weer een belofte dat we er allemaal op vooruit gaan. In dit geval geldt dat voor aankomend jaar ook weer voor de midden en hoge inkomens, voor de laagste inkomens stijgt de belasting in box1 en dat betekend dat zij dus meer gaan betalen. Dan hebben we nog de verhoging, verhoging zorgkosten. Stelselmatig worden degene die handenarbeid verrichten en de laagste lonen gepakt. Een loodgieter en soldaat verdienen ongeveer evenveel maar een persvoorlichter verdient 2x zoveel. Zonder vakmensen geen maatschappij.

En dan de toekomst:

* 8 miljoen extra vluchtelingen ( akkoord)
• Van het gas af
• Klimaatakkoord (Voor 0,03 procent CO2)
• Centralisatie (Meer EU, minder Nederland)
• Verhoging pensioenleeftijd

We moeten hier logisch over nadenken en niet de die voorgekauwd wordt klakkeloos aannemen.
Dit gaat allemaal over astronomische bedragen die U en ik moeten gaan betalen.!!!
En dat terwijl we in een land als de onze al voedselbanken hebben. De regering moet zich kapot schamen !!

Als er één voorbeeld is wat laat zien hoe goed de regering voor haar burgers zorgt is het wel Groningen !! Waar nog steeds de bewoners met schade door gaswinning met een kluitje in het riet gestuurd worden is het daar wel.

Om uitgaven te doen als een kunstwerk van 1,6 miljoen (het witte lint) 100 miljoen in 5 jaar naar onderwijs in het buitenland, dividend (Gelukkig afgevallen) en wat al niet meer. Zelfs de rekenkamer zegt dat de uitgaven van het kabinet onduidelijk zijn. M.a.w niet te controleren.

Dan krijgen we steeds meer te maken met Censuur en je mond houden. afgeschaft en werd al niet naar geluisterd. Dat betekend op den duur je niet meer mag zeggen wat je vindt, de pers bericht nu al eenzijdig. En dat is slecht. Het wordt dan één en dezelfde berichtgeving en dus propaganda die niet meer te controleren valt. Ook de rechtse mening is nodig om in het midden te blijven. Elke samenleving zonder tegenwicht valt om.

Bond van Bezorgde Burgers

Wij, de bezorgde burgers, verenigen ons vanwege de groeiende onvrede over hoe ons land bestuurd wordt.

Wil je meer weten? Dan kun je hier verder terecht.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

Kom op! Niet roeptoeteren op de internets via social media, dit keer voor het echie.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Terugkijken! De 100 vragen van Thierry Baudet omtrent het Marrakesh VN-migratiepact tot ergernis van Kamerleden

Baas over eigen bedrijf? Nope, inspectie SZW gaat U verplichten iedereen aan te nemen, anders volgt “discriminatie” boete