in , , , , ,

De Grote Reset: recordaantal faillissementen in Europa

nothing wef

Er ging een record aantal bedrijven failliet in Europa in het vierde kwartaal van 2022, zo blijkt uit een rapport van statistiekbureau Eurostat van de Europese Unie.

Alle bedrijfssectoren meldden een toename van het aantal faillissementsverklaringen, waarbij vervoer en opslag, accommodatie en voedselvoorziening, en onderwijs, gezondheidszorg en sociale activiteiten het zwaarst wegen, met stijgingen van respectievelijk 72,2%, 39,4% en 29,5%.

Door de stijgende productiekosten als gevolg van een energiecrisis, de sancties die de Europese industrie en middenstand treffen, is het aantal faillissementen in Frankrijk met 50 procent gestegen.

Dat zijn waanzinnige cijfers.

EU bankroet

De aandeelhouders-kapitalisten van het WEF, hun ontvolkingsmeesters, en slaafse Groene volgelingen zullen zeer tevreden zijn.

  • De WEF-kapitalisten, omdat elke klant van een failliete middenstander richting de paar globale multinationals gedwongen wordt
  • De ontvolkers omdat armoede tot de dood leidt
  • De Groene gekken omdat die energiegebruik als iets gevaarlijks zien en faillissementen leiden tot minder energieverbruik

De Great Reset is niet gestopt nu ze de Coronahoax niet langer vol kunnen houden en er middels een Limited Hangout operatie wat vervangbare marionetten onder de bus gegooid worden. Nu kan ik een serie namen opdreunen, maar dat is nauwelijks nuttig.

We zien nu met die Lockdownfiles (hier en hier) in het VK dat er wat pionnen opgeofferd worden. Dat zal in andere landen ook wel gaan gebeuren. Ik ben blij dat mijn achternaam niet Fauci of Koopmans is.

Een maand voor de oorlog, een Russische zelfverdedigingsactie, in Oekraïne begon schreef ik: “De Coronahoax loopt ten einde – De elite beseft dat een oorlog hun doelen beter dient“.

Wat heeft Klaus Schwab nog meer aangekondigd?

  • Een Cyberpandemie.
  • Energie-Black-outs.
  • Instortende supply-lines.

Een oorlog met Rusland kan perfect in al die drie wensen voorzien.

Het was niet zo moeilijk te voorspellen. De Coronahoax was de dekmantel voor de grootste roofoverval in de geschiedenis en ze zijn nog niet klaar met …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eu leger

Oorlog in Oekraïne: dekmantel voor totale militarisering EU

maxresdefault

Nieuw dieptepunt: Toeslagenouders zingen ‘Het duurt te lang’ in Tweede Kamer ipv hooivorken