in ,

LANDGENOOTEN! WEEST KLAAR VOOR OORLOG!

5669474849 c907065097 juliana1

Klaar voor de strijd? En dan bedoelen we niet het eeuwige gevecht tegen de wekker, het colonnerijden in de file of het positie innemen achter je bureau, maar de gewapende strijd. Tegen Rusland.

NAVO-wit en Euro-blauw gaan een flitsmacht bouwen van 10.000 man, om Fort Europa te beschermen tegen de stoïcijnse Russische Tsaar Poetin. Bij foute oorlogskrant Televaag hebben ze d’r enorm zin in, roepen ze dat Nederland ‘een spilfunctie krijgt‘ en weten ze al precies hoeveel eenheden van welke manschappen & materieel we kunnen sturen om te zorgen dat Oekraïne gewoon Oekraïne blijft en geen “Nieuw-Rusland” wordt, zoals Poetin het – ongetwijfeld grinnikend – noemt sinds vorige week.

De NAVO komt vandaag in London bijeen om te praten over de Derde Wereldoorlog die ze willen gaan ontketenen met de interventiemacht die op de voordeur van Rusland moet gaan bonken. De EU heeft de messen dit weekend al geslepen door Donald Tusk als opvolger van Van Rompuy te benoemen. De Poolse premier spreekt geen woord niet-Pools, maar zijn Ruslandhaat schijnt zo overduidelijk te zijn dat er geen tolk bij nodig is om de eh.. Poolarisende taal van Tusk te verstaan. Bovendien is een Europese NAVO-macht een goeie opmaat naar meer inter-Europese defensiesamenwerking,  lees verdervia GeenStijl

Foto via The Library of Congress

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3672456775 895f3f04d6 uwv1

Gezinnen naar de afgrond gedreven: Woede om Enschedese bijstandsmaatregel

babel parlement

Nederland dreigt invloed te verliezen in spel om Europese topbanen