in ,

LANDGENOOTEN! WEEST KLAAR VOOR OORLOG!

Klaar voor de strijd? En dan bedoelen we niet het eeuwige gevecht tegen de wekker, het colonnerijden in de file of het positie innemen achter je bureau, maar de gewapende strijd. Tegen Rusland.

NAVO-wit en -blauw gaan een flitsmacht bouwen van 10.000 man, om Fort te beschermen tegen de stoïcijnse Russische Tsaar Poetin. Bij foute oorlogskrant Televaag hebben ze d'r enorm zin in, roepen ze dat een spilfunctie krijgt‘ en weten ze al precies hoeveel eenheden van welke manschappen & materieel we kunnen sturen om te zorgen dat gewoon Oekraïne blijft en geen “Nieuw-Rusland” wordt, zoals Poetin het – ongetwijfeld grinnikend – noemt sinds vorige week.

De NAVO komt vandaag in London bijeen om te praten over de Derde die ze willen gaan ontketenen met de interventiemacht die op de voordeur van Rusland moet gaan bonken. De heeft de messen dit weekend al geslepen door Donald Tusk als opvolger van Van Rompuy te benoemen. De Poolse premier spreekt geen woord niet-Pools, maar zijn Ruslandhaat schijnt zo overduidelijk te zijn dat er geen tolk bij nodig is om de eh.. Poolarisende taal van Tusk te verstaan. Bovendien is een Europese NAVO-macht een goeie opmaat naar meer inter-Europese defensiesamenwerking,  lees verdervia GeenStijl

Foto via The Library of Congress


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gezinnen naar de afgrond gedreven: Woede om Enschedese bijstandsmaatregel

Nederland dreigt invloed te verliezen in spel om Europese topbanen