in ,

Let op! Biologische producen, supplementen en superfoods uit China zijn je reinste bedrog

biologische kruiden 1561282291
Quangpraha / Pixabay

Hoevaak koop jij goedkope biologische kruiden, supplementen of voedingsmiddelen uit China? Wellicht is het tijd om daar mee te stoppen. In dit artikel de schokkende waarheid over ‘biologisch’ voedsel. Biologisch voedsel betekent niet altijd ‘gezonder’ of ‘beter’, en dit geldt helemaal voor supplementen en ‘superfoods’ uit China.

Ik vertel je er alles over.

Ik waarschuw wel vaker om kritisch te zijn op biologische producten. Niet zo lang geleden melde het NOS nog dat voedingsproducten die in winkels als biologisch worden verkocht, dat vaak niet zijn. Toch krijgen ze het wettelijk beschermde ‘biologisch’-label, omdat de door het ministerie van Landbouw aangewezen toezichthouder geen sancties oplegt.

Dit blijkt uit de inspectierapporten en handhavingsbrieven van de toezichthouder Stichting SKAL Biocontrole.

Als zelfs de biologische producten in Nederland -met bio-keurmerk SKAL- niet te vertrouwen zijn, hoe zal het er dan in China aan toe gaan? Nou….ik ben tot de conclusie gekomen dat ‘biologisch’ uit China grotendeels fraude is. Dit is waarom…

Ten eerste zul je geschokt zijn om te horen dat er geen limiet is voor de hoeveel kwik, lood, cadmium, arsenicum en aluminium dat wordt toegestaan in “biologische” producten. Dit is een feit: …

Lees verder bij de bron: Leef Bewust Nederland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bootjes voor turkije van de EU

EU heeft geld teveel, bouwt en geeft negen hagelnieuwe state-of-the-art schepen aan Turkije

9369457579 97a62f6643 facebook ads

Minister Ollongren snapt Facebook verdienmodel niet: gebruikers helpen de andere Facebook-gebruikers te manipuleren