in , , ,

Let op! De N-wegen worden nu ook voorzien van trajectcontrole: ’Pakkans 100 procent’

Nog een kleine week en dan begint het net zich te sluiten voor hardrijders in ons land.

Dan wordt een start gemaakt met trajectcontrole op provinciale wegen en is er voor snelheidsduivels geen ontkomen meer aan.

Als eerste is de N414 bij het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg aan de beurt, waar iedereen die het gaspedaal harder intrapt dan de toegestane 80 km/u, genadeloos wordt geflitst en een boete in de bus kan verwachten van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB).

„We maken daar inderdaad maandag 24 februari een begin en daarna volgen de komende maanden nog eens negentien andere provinciale wegen waar de snelheid via trajectcontrole wordt gehandhaafd”, waarschuwt Marloes van Kessel van de Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM).

’Het gaat ons om minder slachtoffers’

Anders dan op de snelwegen zijn de flitspalen nu geplaatst op wegen waar voortdurend veel te hard wordt gereden, waardoor ook veel ongevallen gebeuren.

„We hopen dat het hierdoor veiliger wordt en weggebruikers hun gedrag aanpassen. Het gaat ons er niet om dat de kassa gaat rinkelen, maar dat er minder slachtoffers vallen op de desbetreffende N-wegen”, aldus Van Kessel.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Photo by Heiloo-Online


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
 1. Dat is justitie weer. Niet dat ik het er niet mee eens ben, dat hardrijders flink aangepakt worden, maar wanneer maken ze eens werk van de moordlustige moslims, die hier het hele openbare leven lamleggen?

 2. De overheid liegt. Zoals Rutte CS liegt over alles wat hij doet. Dit heeft niets met veiligheid te maken, want als dat wel het geval zou zijn dan zou de overheid iets doen aan het grote aantal sterfgevallen (8000 in 2018) als gevolg van hartfalen. Hoe komt het dat zoveel mensen overlijden als gevolg van hartfalen??? Dat komt door stress op het werk, kwaliteit van voedsel en de spanning door gebrek van voldoende financiële middelen, veel te hoge belastingen, spanning door drukte in grote steden met te weinig ruimte voor groen, veel te weinig parkeer plaatsen, eindeloze files, luchtkwaliteit, te dicht bevolkte steden.

  Het aantal verkeersongelukken hoort bij de laagste ter wereld en is minder dan 800 per jaar. En dat terwijl Nederland bij de dichtstbevolkte plekken ter wereld hoort. Ondanks dat neemt Nederland 200000 vluchtelingen op.

  Het klopt dat het niet om geld gaat. Laten we maar man en paard noemen: dit is niets minder dan de Nieuwe Wereld Orde in volle actie die op alle mogelijkheden de burgers volgt waar de burgers zijn en wanneer. Precies zoals zij witten weten wanneer wij afval deponeren in de container en hoeveel.
  En precies zoals overal in winkelcentra camera’s staan.

  Nederland is een politiestaat en gidsland waar de NWO alles uitprobeert ….

 3. HAHAHA, voor onze veiligheid…sinds wanneer is onze roverheid zo zorgzaam voor het welbevinden van haar burgers? Zie hier de werkelijke reden van de uitbreiding traject controles, klinkklare euries en surveillance, graaizucht.
  Scroll vooral door tot ook onder tabel, voor tarieven voor de overtredingen en hiermee het criminaliseren van normaal burgergedrag. Hoe lang laten we als burgers deze muppets nog zitten in de haagse hof?
  https://www.anwb.nl/verkeer/nieuws/nederland/2019/december/boetebedragen-2020

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Klacht over EU-geheimdoenerij rond Defensieagentschap erkend

China gaat 1984: Elke Chinees krijgt een eigen QR-code vanwege Coronavirus