in ,

Lezen! Ex-vriendin Pechtold doet boekje open en het is niet mis!

12973744024 bf80d346a4 pechtold

Lezen! Ex-vriendin Pechtold doet boekje open: “Hij schreeuwde: ‘Ik maak je helemaal kapot als je baby laat komen!’”

Of Alexander Pechtold wel of niet de vader is van de tweeling waarvan zijn toenmalige vriendin Anne is bevallen, dat Pechtold toen al aandrong op abortus, dat ze daarna opnieuw zwanger raakte omdat ze door alle stress aan de antidepressiva zat die mogelijk de werking van de anticonceptiepil blokkeerde, dat het stel daarna ruzie kreeg omdat Pechtold opnieuw een abortus wilde, dat zijn vriendin toen een abortuspil nam waardoor het kind nooit is geboren en dat Pechtold haar daarna alsnog aan de kant zette, dat willen wij helemaal niet weten. Dat is een privékwestie (Blendle).

Story: ‘Pechtold dumpte depressieve vriendin nadat hij haar dwong abortuspil te slikken’

In haar eigen woorden komt de ex-vriendin van D66-sjoemelaar Alexander Pechtold aan het woord. Ze neemt zware woorden in de mond over de schandalige behandeling door de sociaal-liberale politicus. Hij heeft tegen haar lopen screeuwen totdat ze ten einde raadt toch maar een abortus gepleegd heeft. Er komt een beeld naar boven van een uiterst manipulatieve, gewetenloze man.

We hebben het er al over gehad, maar omdat het weekblad Privé niet online verkrijgbaar is bleven de precieze citaten nog even achterwege. Tot nu, want we hebben nu daadwerkelijke citaten uit de mond van Anne Lok, het Meppelse D66-raadslid dat een verhouding had met Alexander Pechtold. Die relatie liep enkele maanden geleden stuk, en haar partijlidmaatschap en raadslidmaatschap eindigden vandaag.

Het einde van de verbintenis tussen Anne Lok en Alexander Pechtold was buitengewoon explosief, zo vertelt ze in het genoemde interview. Pechtold wordt neergezet als een schreeuwerige depressieve drugsverslaafde:

“Het is beschamend hoe deze prominente politicus mij geestelijk heeft mishandeld. Hij dwong me zelfs tot abortus. Alexander heeft me in een dusdanig onplezierige situatie gebracht dat ik geestelijk helemaal stuk zit. Alexander heeft het mij onmogelijk gemaakt langer in de gemeenteraad te blijven. Het lidmaatschap van D66 heb ik ook opgezegd.

Mijn ouders maakten zich grote zorgen om mij en de kinderen. Alexander kan enorm tekeer gaan. Toen ik Alexander vertelde zwanger te zijn van een tweeling raakte hij volledig in paniek.

Ik merkte dat Alexander soms zelfs depressieve neigingen had. Hij slikt en rookt allerlei rotzooi, je wilt niet weten hoe ik hem soms aantrof. Alexander smeekte me om abortus te plegen. Op zeker moment schreeuwde hij zelfs: ‘Ik maak je helemaal kapot als je de baby laat komen!’

Hij liet me achter als oud vuil.”

D66-voorman Pechtold is zich echter van geen kwaad bewust. Zegt doodleuk dat hij zich “niet herkent” in de woorden en gaat vrolijk verder met het uithangen van de moraalridder bij anderen, zoals minister Blok. En ziezo: na zijn gesjoemelde penthouse weer een relletje gesust!

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

 

 

Photo by ritzotencate cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
16311443458 d3d22a5d22 armoede

BAM! Energiebelasting volgend jaar met 150 euro omhoog

failliet italie einde van euro

De nieuwe kapitaalregels voor de banken verhinderen crisissen even weinig als de vorige