in ,

Haha, oeps! Pechtold wordt alsnog vader: abortus van Anne Lok blijkt mislukt

pechtold doe altijd aangifte1 1

Alexander , de eerder deze maand afgetreden -leider, kan voor het einde van het jaar alsnog zijn nieuwste spruit op deze wereld verwelkomen. Ondanks dat hij z'n ex-vriendin Anne Lok zwaar onder druk zette om een abortus te laten plegen, wordt de mentaal mishandelde vrouw dit jaar nog moeder.

Haar abortus is namelijk mislukt, zo blijkt vandaag.

Arme Alexander Pechtold. Dacht dat hij eindelijk tijd had om met z'n benen omhoog champagne te drinken in z'n Haagse penthouse, of anders hout te hakken bij z'n villa in Wageningen, maar van beide zaken komt weinig in.

De vertrokken D66-leider moet een babykamer gaan verven en een opfriscursus luiers verschonen gaan volgen. Want z'n ex-vriendin Anne Lok blijkt nog altijd zwanger te zijn – van niemand minder dan Alexander Pechtold.

Ja, ze had een abortus laten plegen. Maar die heeft kennelijk geen einde gemaakt aan de baby-Alex in haar buik. Inmiddels is Anne Lok zo'n zeven maanden in verwachting, en komt dit kalenderjaar de jongste Pechtold-telg nog ter wereld. Lekker genant:

D66-coryfee Alexander Pechtold wordt alsnog vader van een kind bij zijn ex-minnares Anne Lok, bevestigt ze in de nieuwe Story die vandaag uitkomt.
De abortus die ze eerder dit jaar zou hebben ondergaan, heeft haar zwangerschap naar nu blijkt niet beëindigd.

Story onthulde in juni van dit jaar dat de liefdesrelatie van toenmalig D66-leider Alexander Pechtold met zijn partijgenote Anne Lok beëindigd was. Nadat Anne in april zwanger bleek te zijn geraakt van Pechtold, zou hij aangedrongen hebben op een abortus, zoals Story destijds meldde. Nadat Anne die volgens eigen zeggen onderging, verbrak Pechtold toch hun relatie.”

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

https://www.story.nl/artikel/showbizz/ex-minnares-anne-lok-nog-steeds-zwanger-van-alexander-pechtold

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8424786196 f3eb821cd5 hitler

Leesvoer: Was Hitler een Rothschild?

volksref

Eén dag in uw leven samen legaal ondeugend zijn: Volksreferendum op 20 maart en 23 mei 2019