in , ,

Lidmaatschap Turkse criminele bende toont aan dat iemand ‘sociaal en cultureel geïntegreerd’ is

denken 1554802385
PublicDomainPictures / Pixabay

Een Turkse staatsburger die veroordeeld was voor een reeks misdrijven mocht in het VK blijven nadat een oordeelde dat zijn bendelidmaatschap ‘sociaal en cultureel geïntegreerd' was.

Tolga Binbuga werd veroordeeld voor een reeks misdrijven waaronder diefstal, inbraak, aanranding en een criminele schade.

Hij werd ook een jaar gevangenisstraf opgeëist nadat hij schuldig had gepleit aan inbraak in 2013 nadat hij een Mercedes-autosleutel had gestolen samen met £ 3.000 aan elektrische goederen van een huis in Enfield, in het noorden van .

De 29-jarige kwam naar toen hij negen was en heeft nooit het Britse staatsburgerschap aangevraagd.

Binbuga was ook veroordeeld voor het waarschuwen voor drugsbezit en winkeldiefstal.

Hij ging bij de in het noorden van Londen gevestigde Get Money Gang waarvan de Met Police zegt dat het de op een na gevaarlijkste groepen in het land zijn.

Toen het ministerie van Binnenlandse Zaken Binbuga probeerde te deporteren, spraken zijn advocaten tegen de Sun dat hij een ‘inlandse crimineel' was.

In 2016 oordeelde rechter Evan Ruth dat de bendegroep van Binbuga had bewezen ‘sociaal en cultureel geïntegreerd' te zijn in de Britse cultuur en hij mocht in het VK blijven, meldt de krant.

Lees verder bij de bron: dailymail.co.uk

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
zweden 1554756205

Amnesty International heeft kritiek op Zweden: Slechts 5% van de gemelde verkrachtingen leidt tot aanklachten

lumber 1554825856

Nederland ontbost sneller dan het Amazonegebied