in , , , ,

Officiële Duitse cijfers bevestigen geweldexplosie door migranten, EU wordt geïslamiseerd superrijk

Junckers migranten

moslims en criminaliteit berlijn 00aVeelzeggende diagram: links het aandeel moslims op de Berlijnse bevolking, rechts hun aandeel in het aantal gearresteerde criminelen. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Minister BiZa Sachsen erkent dat bijna helft migranten crimineel is – Aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein Westfalen: Iedere tweede Marokkaan en Algerijn is crimineel – ‘Containers vol met enorme hoeveelheden wapens voor moskeeën onderschept’

—————————————————————————————————————————————–

265.930 geregistreerde misdrijven (waarvan 98 moorden, 261 x doodslag en 1082 verkrachtingen en aanrandingen), alleen al in 2018. Dat zijn er dagelijks 728, begaan door nieuwe migranten (legaal en illegaal, nog zonder verblijfsvergunning) in Duitsland. Die waren niet nodig geweest als de grenzen zoals vroeger op normale manier bewaakt zouden worden, en niet vanaf 2015 helemaal open waren gegooid. In de stad Hamburg is 23,3% van de bevolking migrant, maar die zijn wel verantwoordelijk voor 71,3% van de criminaliteit (aantal arrestanten). Daarbij zijn migranten met het Duitse staatsburgerschap niet eens meegerekend. De conclusie van de rechtse blogger Michael Mannheimer is dan ook niet mals: ‘Duitsland is dankzij Merkel van een van de veiligste landen ter wereld een islamitisch ‘shithole’ land geworden.’

Mannheimer plaatst 9 links van headlines die onderstrepen hoe snel Duitsland dankzij massa immigratie en islamisering steeds onveiliger en onstabieler is geworden:

1. BKA (Bundes Kriminal Amt) bevestigt: Meer dan 200.000 criminele Arabische clanleden in Duitsland.
2. Onderzoek: Vluchtelingen zijn tot 20 x crimineler dan Duitsers.
3. Asielzoekers uit de Maghreb landen (Marokko, Algerije, Tunesië, Libië) spelen een dominerende rol in de Duitse criminaliteitsstatistieken.
4. Berlijn: Nog meer bewijs hoe de Duitse politie doelbewust door Arabische criminele organisaties wordt ondermijnd.
5. Arabische politiekandidaat voor hoge functie informeerde Arabische clans over opsporingsplannen van de politie.
6. Brandende AZC’s in NRW, Bayer en Mecklenburg-Vorpommern: In alle gevallen gaat de politie van brandstichting door immigranten uit.
7. BKA verdoezelt misdrijven van 600.000 vluchtelingen.
8. Minister BiZa Sachsen erkent dat bijna iedere tweede migrant crimineel is.
9. NRW (Nordrhein Westfalen): Iedere tweede Marokkaan en Algerijn crimineel.

‘Duitsland geen rechtsstaat en geen democratie meer’

‘Als Duitsland een rechtsstaat zou zijn (allang niet meer), als Duitsland een democratie zou zijn (ook die tijden zijn voorbij), dan zouden alle verantwoordelijken in de politiek, media, vakbonden en complete organisaties Gutmenschen, die zich voor nog meer massa immigratie door NWO invallers inzetten en die hun gewelddaden bagatelliseren of verzwijgen, en die tevens Duitsers die na de moorden op hun familieleden aan rouwceremonieën deelnemen als ‘Nazi’s  en ‘extreemrechtsen’ verketteren, onmiddellijk gearresteerd worden en levenslang worden opgesloten,’ vindt de immer uitgesproken blogger-journalist.

Politiek en media ‘verantwoordelijk voor onbeschrijflijk leed’

Tevens houdt hij hen volledig verantwoordelijk voor het ‘onbeschrijflijke leed van ieder die door meestal islamitische immigranten werd verkracht, gefolterd, doodgeschopt, tot invalide geslagen of vermoord.’ Met iedere trein, vliegtuig, bus of boot nieuwe migranten ‘komen duizenden nieuwe invallers’ Duitsland en Europa binnen ‘en stijgt het gevaar voor de openbare veiligheid. De schade aan de (Duitse) bevolking wordt net zo lang vermeerderd totdat het ‘point of no return’ is bereikt.’

Met 265.930 geregistreerde misdrijven (vermoedelijk slechts een kleine minderheid van het werkelijke aantal, omdat de Duitse politie net als de Nederlandse het aangifte doen zwaar ontmoedigt en bemoeilijkt, vooral als de daders migranten zijn), waarvan 98 moorden, 261 gevallen van doodslag, 1082 verkrachtingen en aanrandingen, 3477 roofovervallen en 16.929 gevaarlijke en zware mishandelingen, begaan door nieuwe migranten die nog niet officieel zijn toegelaten en/of illegaal in het land verblijven. Alleen al in de stad Hamburg is 23,3% van de bevolking migrant, maar die zijn wel verantwoordelijk voor 71,3% van de criminaliteit (gemeten naar het aantal arrestanten). Daarbij zijn migranten met het Duitse staatsburgerschap niet eens meegerekend.

‘Zet islamitische immigratie onmiddellijk stop en zet criminele migranten uit’

Dat moslimmigranten er overal in extreem negatief opzicht uitspringen is overduidelijk: de circa 830.000 migranten die de islam volgen vormen ongeveer 1% van de bevolking, maar zijn voor bijna 15% van de moorden en doodslaggevallen verantwoordelijk. Voor verkrachtingen en aanrandingen is dat 11%, voor zware mishandelingen 12%. Dat houdt in dat als het aantal moslimmigranten verdubbelt naar 2%, ze voor 30% van alle moorden verantwoordelijk zullen zijn. Bij 5% wordt dat maar liefst 60%.

Volgens Mannheimer kan deze trend maar op één manier worden gestopt: ‘Onmiddellijk stopzetten van islamitische immigratie, en zo snel mogelijk uitzetten van alle criminele migranten.’

NWO en EU doel: een geïslamiseerd superrijk met een ‘volgzaam en dom gemengd ras’

Dat gaat echter niet gebeuren, vervolgt hij, want het is juist het doel van de ‘Nieuwe Wereld Orde’ om de overwegend blanke Westerse landen ‘op te lossen’ door massa immigratie uit de islamitische wereld. Daarbij wordt tegelijkertijd het door de globalistische ‘NWO’ elite zo gehate christendom vernietigd, zo stelt hij. Dat is de echte reden waarom er nauwelijks christelijke migranten tot Europa worden toegelaten, maar bijna uitsluitend moslims.

De blogger wijst vervolgens op het al vaker besproken beruchte Coundenhove-Kalergi plan, waarin tot in details de inmiddels aan de gang zijnde ‘Umvolkung’ van Europa door massa immigratie werd gepland. De Fabian Society, waar onder meer NWO kopstuk Tony Blair lid van is, is een van de vele linkse Westerse organisaties die druk bezig is dit plan ‘om de witte en zwarte rassen met elkaar te vermengen, en zo een volgzaam bruin ras met lage intelligentie te creëren’, uit te voeren.

‘Onze eigen’ Frans Timmermans, die letterlijk aankondigde dat ‘monoculturele staten moeten worden uitgewist’, is volgens Mannheimer een van de ‘gevaarlijkste EU-politici’, en inmiddels tot EU-commissaris voor immigratie aangesteld. In het licht van zijn uitspraak –wat nauwelijks anders was dan een dreigement of zelfs oorlogsverklaring aan het adres van alle autochtone Europeanen- kunnen we dan ook verwachten dat hij de grenzen nog veel verder openzet en vele miljoenen migranten naar Europa haalt, dat zo nog sneller zal veranderen in een grenzen-loze superstaat met één overheersende monocultuur-religie: de islam.

Containers vol wapens voor Europese moskeeën

De EU heeft er met nieuwe immigratieregels nu al voor gezorgd dat ook de zwaarste criminelen, zoals verkrachters, moordenaars en terroristen, niet meer naar hun thuislanden mogen worden uitgezet. Tegelijkertijd worden de laatste jaren heimelijk enorme hoeveelheden wapens Europa binnen gesmokkeld, bedoeld voor een massale gewelddadige islamitische opstand tegen de autochtone bevolking. Zo onderschepte de Griekse douane drie jaar geleden 14 containers,  volgens de papieren met ‘meubels voor moslim migranten’, maar in werkelijkheid gevuld met 52 ton wapens van een Turkse fabrikant.

‘In tientallen moskeeën in Italië, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland zijn honderden tonnen oorlogswapens en instructies voor de fabricage van bommen en explosieven gevonden,’ vervolgt ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
sneeuw 1558433031

Engeland waarschuwt voor komende gure en best wel koude winter

pensioenroof

Pensioenen: DNB maakt €500 miljard aan reserves onzichtbaar