in

Marc, baas Natuurmonumenten krijgt meer salaris dan Mark, premier Nederland

De van het Wereld Natuur Fonds afkomstige reclamespecialist Marc van den Tweel (165.000 euro jaarsalaris) krijgt nu als directeur van Natuurmonumenten ruim 20.000 euro meer salaris toegeschoven dan Mark Rutte, de premier van Nederland (144.108 euro per jaar). Dat toont de slimme vergelijking die NM-nemesis in de polder Hans Keuper maakt, en die je gewoon in het jaarverslag 2013 kunt opsnorren.

De ex-directeur van Milieudefensie Theo Wams heeft na jaren demonstreren voor beter loon bij groene clubs ook niet te klagen, als directeur natuurbeheer bij Natuurmonumenten.Hij schuift 160.000 euro binnen van de contributies van 2 tientjes per lid. De in totaal 3 koppige directie gaat jaarlijks met o,525 miljoen euro naar huis inclusief 65+bonus, waarbij dus in totaal dik 26 duizend(vaak slapende) leden hun contributie betalen voor de directie van Natuurmonumenten.

      Dit is het 8ste deel van mijn Geldmachine Natuurmonumenten Reeks. Lees ook

Lees verder via Climategate.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Grootkapitaal profiteert van Draghi zijn geldpers, burgers de pineut

Docu: Centrale banken zijn onafhankelijk en oncontroleerbaar, maar hebben grote macht