in , ,

Media en politiek bleef stil: Baudet vraagt Kamerdebat aan over miljardenverslindende massa-immigratie

Gisteren werd er een belangwekkend rapport gepubliceerd over de kosten van de massa- en de open grenzen in .

Het onderzoek liet zien dat de nettokosten van 24 jaar massa-immigratie ons land 400 miljard euro heeft gekost. Toch geniet het rapport nog te weinig aandacht, en daarom vindt Thierry Baudet het belangrijk dat er een Kamerdebat over gaat plaatsvinden.

-leider Thierry Baudet vindt dat er zo snel mogelijk een debat moet komen naar aanleiding van een gisteren verschenen rapport dat de kosten van de massa-immigratie in de afgelopen vijfentwintig jaar op €400 miljard schat, zo maakt de lijsttrekker bekend via zijn Twitterprofiel.

Hij publiceert een brief die hij stuurde aan Kamervoorzitter Arib, waarin hij verzoekt de Kamer snel bijeen te roepen. Deze is nu niet in bedrijf door het verkiezingscongres, dat nog enkele weken doorloopt.

Het onderzoek van antropoloog Dr. Jan van de Beek, waarover Baudet wil discussiëren, geeft migratiecritici gelijk die al jaren roepen dat de massa-immigratie ons bakken met kost. En dit onderzoek laat zien dat ze het al die tijd bij het rechte eind hadden.

Het onderzoek is, zoals te verwachten viel, niet uitgebreid besproken bij de gevestigde media zoals de NOS. Terwijl dit onderzoek een bevestiging is dat …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gedragsgerichte advertenties: Google-alternatief voor trackingcookies is een verschrikkelijk idee

Petitie tegen sponsoring van EU-voorzitterschappen door Coca-Cola, BMW en andere grote bedrijven