in , ,

U betaald! Kosten immigratie van 1995 tot en met 2019: €400 miljard

1756 552 716064499 lege portemonnee enkele geldstukken in de

Uit onderzoek blijkt dat de massa-immigratie de Nederlandse samenleving bakken met geld heeft gekost. Over de jaren 1995 tot en met 2019 komt het totale kostenpakket uit op 400 miljard euro.

Dat is net zoveel als álle Nederlandse aardgasbaten. Bedankt, Wim Kok, Jan Peter Balkenende en natuurlijk Mark Rutte!

Critici van de massa-immigratie zeggen het al járen: de grootschalige import van mensen kost Nederland bakken met geld. Nou, dat klopt.

Uit onderzoek van Jan van de Beek, Hans Roodenburg, Joop Hartog en Gerrit Kreffer ‒ uitgevoerd voor het Renaissance Instituut, wat het wetenschappelijk instituut van Forum voor is ‒ blijkt namelijk dat de totale nettokosten (dus de kosten en baten met elkaar verrekend) over de jaren 1995 – 2019 maar liefst 400 miljard euro bedragen.

Ter vergelijking: dat is evenveel als alle Nederlandse aardgasbaten bij elkaar opgeteld.

Dr. Van de Beek kondigt dat onderzoeksresultaat zelf aan op Twitter:

Dit zijn natuurlijk enorme bedragen, maar in hun studie wijzen de onderzoekers erop dat de kosten de komende jaren mogelijk alleen maar toenemen. Dat komt doordat allochtonen gemiddeld meer kinderen hebben dan autochtonen én doordat de massa-immigratie gestaag doorgaat (en zelfs erger wordt).

“De overheidsuitgaven zijn voor zijn relatief hoog ten opzichte van autochtonen bij posten als onderwijs, sociale zekerheid en toeslagen. Immigranten betalen daarbij minder belastingen en sociale premies,” legt het onderzoek uit.

“Immigratie kost de Nederlandse schatkist netto (baten minus kosten) veel geld. De totale nettokosten van immigratie bedroegen in de periode 1995-2019 gemiddeld 17 miljard euro per jaar.

Om dat in perspectief te zetten: ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Topvaccinoloog waarschuwt over massavaccinaties: “Ik ben meer dan bezorgd over de desastreuze impact op het menselijke ‘ras’.”

Aanslagwoz

Gratis bezwaar laten maken tegen je flink verhoogde huizenbelasting