in , ,

Ministers: Genoeg middelen tegen bedreiging democratie, ondertussen zijn we verkocht aan de EU

Weet u nog dat “EU referendum” onder volk waarbij 61% nee zei….

Nederlandse rechtsstelsel heeft voldoende middelen om omverwerping van de democratische rechtsorde te voorkomen. Dat valt op te maken uit een brief van de ministers van Sociale en van Binnenlandse Zaken.

Er is in geen ruimte voor groeperingen die de democratische rechtsorde willen afschaffen, benadrukken de bewindslieden. kabinet stelt ook vast dat het „bestaande instrumentarium” onder allerlei voorwaarden kan worden ingezet tegen organisaties met „doelstellingen die onvermijdelijk leiden tot het terzijde schuiven van onze democratische rechtsorde”.

Volgens bestaande wet- en regelgeving kan namelijk worden opgetreden tegen organisaties als zij concreet antidemocratisch handelen. Tegen politieke partijen kan dat als „aannemelijk is dat zij beleid maken om dergelijke doelstellingen te realiseren”.

Lees verder via Reformatorisch Dagblad.

Photo by fidothe


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In vrije val, het luik naar hyperinflatie wagenwijd opengezet

EU regels: Zorgverzekeraars gaan chronisch zieken mijden en krijgen meer compensatie van Schippers