in

Misdadige farmaceut krijgt de leiding bij ontwikkeling Ebola vaccin

Terwijl de wereld van de conventionele geneeskunde zich opstelt om te kunnen profiteren van de Ebola paniek, is er nergens ook maar één melding in de mainstream media te vinden over de criminele onderneming die achter het Ebola-vaccin zit.

3 miljard dollar boete

Nog maar twee jaar geleden is GlaxoSmithKline schuldig bevonden aan misdrijven in de Verenigde Staten en werd veroordeeld tot het betalen van een historisch hoge boete van 3 miljard dollar. Na het betalen van deze boete werd GSK onmiddellijk vrijgesteld van geldende regels met betrekking tot ‘criminele organisaties’ waardoor het verder voor GSK mogelijk werd om gewoon weer zaken te doen met de federale overheid.

Handjeklap met overheid

‘s Werelds grootste farmareus GlaxoSmithKline LLC is overeengekomen om schuldig te pleiten en drie miljard dollar te betalen als ‘oplossing’ voor hun strafrechtelijke en civielrechtelijke aansprakelijkheid voor de gevolgen van onwettige promotie van bepaalde geneesmiddelen uit de koker van de onderneming. Verder het verzuim om bepaalde gegevens over de veiligheid te rapporteren en hun burgerlijke aansprakelijkheid voor de rapportage van ‘vermeende valse prijzen’.

via Gewoon-Nieuws.nl.

Foto via Ian Wilson


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Ombudsman: Rotterdam heeft bijstand niet orde

Er klopt geen moer van Zorgwet 2015, alleen verzekeraar heeft er baat bij