in

Misdadige farmaceut krijgt de leiding bij ontwikkeling Ebola vaccin

Terwijl de wereld van de conventionele geneeskunde zich opstelt om te kunnen profiteren van de Ebola paniek, is er nergens ook maar één melding in de mainstream media te vinden over de criminele onderneming die achter het Ebola-vaccin zit.

3 miljard dollar boete

Nog maar twee jaar geleden is GlaxoSmithKline schuldig bevonden aan misdrijven in de Verenigde Staten en werd veroordeeld tot het betalen van een historisch hoge boete van 3 miljard dollar. Na het betalen van deze boete werd GSK onmiddellijk vrijgesteld van geldende regels met betrekking tot ‘criminele organisaties’ waardoor het verder voor GSK mogelijk werd om gewoon weer zaken te doen met de federale overheid.

Handjeklap met overheid

‘s Werelds grootste farmareus GlaxoSmithKline LLC is overeengekomen om schuldig te pleiten en drie miljard dollar te betalen als ‘oplossing’ voor hun strafrechtelijke en civielrechtelijke aansprakelijkheid voor de gevolgen van onwettige promotie van bepaalde geneesmiddelen uit de koker van de onderneming. Verder het verzuim om bepaalde gegevens over de veiligheid te rapporteren en hun burgerlijke aansprakelijkheid voor de rapportage van ‘vermeende valse prijzen’.

via Gewoon-Nieuws.nl.

Foto via Ian Wilson cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8210230451 9f47d44b46 sociale zaken rotterdam1

Ombudsman: Rotterdam heeft bijstand niet orde

7122812163 0ed8668a2f vvd1

Er klopt geen moer van Zorgwet 2015, alleen verzekeraar heeft er baat bij