in

Moeten we niet willen: Biden zet in op confrontatie met Moskou

Anders dan de huidige Amerikaanse president Donald zet zijn uitdager Joe Biden blijkbaar in op confrontatie met . Nu heeft hij in een interview met de -zender CBS Rusland de “grootste bedreiging voor Amerika” genoemd.

Terwijl Trump vooral de nadruk legt op controversen met , ziet zijn uitdager vooral “wat aanvallen op onze veiligheid en de splijting van onze allianties betreft” als tegenpool.

Biden herhaalde in het interview ook de beschuldiging van Moskou de presidentsverkiezing in 2016 beïnvloed en geprobeerd te hebben Trump actief te helpen aan diens intocht in het Witte Huis.

Onlangs nog had de Britse tophistoricus Niall Ferguson zich in een interview met de “Welt” kritisch over een mogelijk presidentschap van Biden uitgelaten en er aan herinnerd dat Democratische presidenten de in het verleden al vaker in “grote oorlogen” verwikkeld zouden hebben.

Met het oog op Biden zei hij:

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland: Slachtoffer (73) ernstige mishandeling overleden, 5 daders (‘jongeren’) voortvluchtig

Kaalslag komt eraan: ‘Bijna helft medewerkers in reissector volgend jaar baan kwijt’