in ,

Na stijging van 30% : Deurwaarders alert op zelfdoding

Deurwaarders van het grootste gerechtsdeurswaardersbureau van , GGN, worden getraind in het herkennen van zelfmoordneigingen bij schuldenaren. Dat meldt actualiteitenprogramma EenVandaag dinsdag.

Aanleiding is het hoge aantal zelfmoorden waar de deurwaarders in hun werk mee te maken krijgen. Het aantal suïcides is door de economische namelijk fors gestegen.

Tussen 2008 en 2012 nam het aantal met dertig procent toe. In die jaren steeg ook de werkloosheid, de hoeveelheid schulden, betalingsachterstanden en huisuitzettingen.

Lees verder via FOK!frontpage.

 

Foto via jinterwas


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

het feit is er, ik zou,als ik deuriswarder was eens goed achter mijn oren gaan krabben, namelijk check oj te maken hebt meteen wettige vordering, ga niet zomaar overal achteraan lopen zonder je ervan te overtuigen, dat dit ook legit ,is koop jullie vorderingen, ,want bijna iedereen weet dat als je geen natte inkt versie van deze vordering hebt, ( akte van cessie)je niet verder hoeft te gaan, ken de wet die gepaard gaat met al deze vorderingen, roep niet de politie in bij al deze vorderingen zij moeten de wet handhaven en waakzaam en dienstbaar zijn voor alle mensen geinvolveerd, bij een invordering, dus zullen ze ook de deurwaarder moeten gaan controleren ,opdat er geen wettelijke fouten gemaakt worden, bij deinvordering,ook de kosten zullen moeten kloppen dus niet zomeer drei keer verhogen als het ook met een keer goed was geweest!!!!! zo voorkom je zelf moorden bij schuldenaren, behandel ze als mensen dei diep in de problemen zitten en gepakt zijn door deze controle staat waar we met zijn allen nu eenmaal inleven, kom op voor jezelf maar ook voor je schuldenaren/klanten als het fout gaat, ( en dat gebeurd maar liefst in 65% van de vorderingen!!!!! doe je werk goed!!!!!! harte groet gisela en cornell!!!!

Zorgpolis: alleen wie geld heeft, kan kiezen. De kloof tussen keuze en geen keuze steeds groter

Overstappen van zorgverzekeraar doe je dus niet ZOMAAR met een PGB