in ,

NAVO expert die onderzoek deed naar financiering terrorisme vermoord in Ardennen

ins3 e1482930331183

Net zoals niemand de verhalen gelooft over al die bankiers die zelfmoord zouden hebben gepleegd, zo gelooft ook niemand deze “zelfmoord”.

Een topambtenaar, belast met onderzoek naar financiering van terrorisme wordt met een gat in zijn hoofd 140 kilometer van zijn werkplek gevonden.
Het volgende bericht was enkele dagen geleden te lezen in De Morgen in :

De Belgische NAVO-topambtenaar Yves Chandelon (62) is omgekomen in verdachte omstandigheden. Hij was betrokken bij onderzoeken naar terreurfinanciering en andere gevoelige dossiers.
xxx

Volgens de kranten van Sudpresse werd Chandelon vorige vrijdag in Andenne (op 140 kilometer van zijn werkplek) teruggevonden met een kogel in het hoofd. Hij zou een wapen in de hand hebben gehad. Toch gelooft de familie niet in zelfdoding.

Chandelon, woonachtig in Lens nabij Doornik, zou recent bij familieleden aangegeven hebben dat hij het gevoel had te worden achtervolgd. Ook kreeg hij vreemde telefoontjes. Het parket van Namen gelastte een autopsie en een sporenonderzoek omdat Chandelon bij de NAVO in het Luxemburgse Capellen werkte op gevoelige dossiers.

Als auditeur-generaal was Chandelon onder meer mee verantwoordelijk voor de interne boekhoudingscontrole, maar hij was als expert ook betrokken bij externe onderzoeken naar witwasactiviteiten en terrorismefinanciering.

Zijn nabestaanden maken zich sterk dat hij zichzelf niet van het leven zou beroven, omdat hij goedgemutst door het leven ging. Zo woonde hij vorige donderdagavond nog een kerstreceptie bij van zijn werk. Ook maakte hij allerlei plannen voor het nieuwe jaar. Het parket van Namen onderzoekt daarom alle pistes, van zelfdoding tot kwaad opzet door derden.

Verder is het oorverdovend stil in de media, veel te stil.

Zoals ze zeggen op een Engelstalige website die wat dieper in het verhaal duikt:

There was a very large hole in his head….but not as big as the holes in the “official” story.

In de berichten die zijn verschenen wordt Chandelon geportretteerd als een soort grijze muis accountant (auditor) die zich bezighield met onderzoek naar geldstromen voor de financiering van terrorisme. Hij zou grote schulden hebben gehad en daarom zelfmoord hebben gepleegd.

De feiten laten echter een totaal ander beeld zien:

Chandelon was hoofd van een afdeling die forensisch onderzoek doet naar de manier waarop terroristen worden gefinancierd. Ondanks dat hij geen diploma's of iets dergelijks had als bijvoorbeeld voormalig bedrijfsaccountant, was hij toch hoofd van een dergelijk belangrijke afdeling. Alle tekenen wijzen er dan ook op dat Chandelon een forensische geheim agent specialist was, waarbij het gebruikelijk is dat ze een soort onopvallende baanomschrijving krijgen zoals accountant.

De totale schulden van Chandelon bedroegen 43.000 . Volgens collega's had hij een zeer goed betaalde baan met enorme bonussen en zou hij dit soort bedragen beschouwen als wisselgeld. Zeker niet een bedrag voor een man in zijn positie om zelfmoord voor te plegen zoals men ons wil doen geloven.

In de weken voor zijn dood vertoonde hij tekenen van onrust, wat angstig, maar niets dat leek op een depressieve stemming. Hij had wat papieren aan goede vrienden en familie gegeven die ze naar buiten moesten brengen als “er iets met mij gebeurt”.

De plaats van de misdaad zelf roept op tot nog veel meer vragen, in plaats van van antwoorden op wat er is gebeurd.

Het soort wond aan het hoofd wijst op een schot dat is afgevuurd door een pistool dat tegen de schedel is gedrukt. Echter, Chandelon is gevonden met een wapen in de hand en dat schijnt volgens experts niet mogelijk te zijn. Volgens anonieme experts binnen het politiekorps in Londen zou, wanneer Chandelon zichzelf op deze manier zou hebben doodgeschoten, het pistool een aantal meters van zijn hand verwijderd moeten liggen, vanwege de terugslag van het wapen.

Er is bevestigd dat het in zijn hand gevonden wapen de doodsoorzaak is, hoewel het pistool niet op naam van Chandelon stond geregistreerd.

Het pistool werd aangetroffen in de rechterhand van Chandelon, terwijl hij linkshandig was (oeps!).

En zo zien we dat een NAVO topman die neigingen vertoont om dingen aan de buitenwereld bekend te maken over hoe de Aluha Hakkenbar jongens precies hun binnen harken, net voor kerst ergens in de Ardennen wordt gevonden met een gat in zijn hoofd, op het moment dat “terroristische aanslagen” hoogtijdagen beleven in Europa.

Lees verder via de Bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1514945742 61732a81a9 Aleppo

De leugens die westerse media verspreiden over Aleppo doorgeprikt

4948672577 793651376b Geert Wilders

Marokkofonds, Wilders en rechters: Wat heeft top Nederlandse justitie nou te verbergen?