in , ,

Nederlanders moeten eens leren een vuist te maken!

8070520589 2a862e2286 samenleving1

Veel ­Nederlandse kinderen durven er niet meer buiten te spelen, maar volgens de briefschrijver en de islamitische jongerenwerkers die eerder die week over de terreur waren geïnterviewd, valt het allemaal best mee en moeten de Nederlandse kinderen hun gedrag gewoon aanpassen.

‘Allochtone kinderen spelen gewoon ruwer', ‘Akkefietjes zijn gezond', ‘Autochtone kinderen hebben niet geleerd een duw terug te geven en zijn niet streetwise'.

Ik ergerde me groen en geel aan hoe de terreurslachtoffertjes in feite werden weggezet als watjes. Ook Nederlandse kinderen kunnen een duw ­teruggeven, maar bij deze straatterreur heeft dat geen zin. Het zijn altijd grote kinderen tegen kleintjes, met z'n allen tegen één of met de dreiging van broers en neven. Dat is niet alleen zo in de Transvaalbuurt, maar in alle andere delen van de stad.

Wat dat betreft ben ik blij dat ik een Surinaams gezin heb. Moslimkinderen laten Surinamers namelijk met rust omdat ze weten dat wij niet zo'n zwak volkje als de Nederlanders zijn. Ze weten dat als ze Surinaamse kinderen lastigvallen, binnen een half uur de hele familie van het kind verhaal komt halen.

Misschien moeten Nederlanders dat ook eens leren doen; een vuist maken tegen terreur. En als hun kinderen met rust gelaten worden, zullen ze hen ook wat vaker op een zwarte school doen.

Parveen Mohan, .
http://www.parool.nl/opinie/-nederlanders-moeten-eens-leren-een-vuist-te-maken~a4498680/

RP: Nederlandse kinderen moeten hun gedrag aanpassen?

Dit is je reinste Bullshit! Dit is ONS en jullie zijn door de Nederlanders (veelal) hartelijk verwelkomd! Doen jullie dit ook bij alle gastheren als jullie worden uitgenodigd op een feestje? De gastheer en zijn familie in elkaar slaan? Het heeft niets met zwakheid maar met CIVILISATIE te maken! Alleen $#^%$@%^$ hebben nooit geleerd wat respect en dankbaarheid betekent!

Lees verder via de Bron: eunmask

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5852761924 8cf70e835a bilderberg e1430730868580

De Bilderbergers lijst anno 2017

happy couple

Groene gedoe, denk hier maar eens over na!