in ,

Nepnieuws en false flags: “Media blijven gigantische hoeveelheid propaganda uitstorten over het volk”

maxresdefault 17

De westerse overheden misleiden mensen al lange tijd door ze te onderwerpen aan een desinformatiecampagne via de mainstream media. Dat zegt een Amerikaanse analist.

Taalkundige Scott Rickard reageerde met zijn uitspraak op recente onthullingen over de propagandamachine van de . Het Bureau of Investigative Journalism meldde dat het Pentagon de omstreden Britse pr-firma Bell Pottinger meer dan een half miljard dollar had betaald om in het geheim nepfilmpjes te maken van terroristen.

Volgens de organisatie gaven zowel het Witte Huis als generaal David Petraeus, die indertijd commandant van de coalitietroepen in was, hun goedkeuring aan de deal.

Gigantische hoeveelheid

“Het is geen verrassing dat Bell Pottinger betrokken is bij het verspreiden van ,” zei Rickard. “In Irak, maar ook in en elders, wordt een gigantische hoeveelheid nepfilmpjes gemaakt.”

De analist zei dat Bell Pottinger al in Syrië en Libië actief was nog voordat totale chaos uitbrak in deze landen. Volgens Rickard is de Britse firma onderdeel van een veel groter propagandanetwerk dat het volk al lange tijd misleidt.

Ongelooflijk oneerlijk

Het Bureau of Investigative Journalism bevestigt wat mensen als Rickard al langer zeggen, namelijk dat de media ‘ongelooflijk oneerlijk' tegen ons zijn. Hij zei dat de media tijdens de Eerste voor het eerst kozen voor deze benadering om meer mensen te laten deelnemen aan de oorlog en overheden uit te schakelen die werden gezien als de vijand.

“De media blijven een enorme hoeveelheid propaganda uitstorten over het Amerikaanse volk,” voegde de taalgeleerde toe.

Lees het rapport Fake News and False Flags hier terug.

https://youtu.be/PRbeWhYEA9Q

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
15183010456 4d5902a8e2 k 1

Maatschappij zonder vrijheid/privacy is maatschappij zonder waardigheid

isis1

Hard bewijs: Westerse media en VS steunen”gematigde” kinderonthoofders