in , ,

Nieuwe normaal: Politie valt massaal kroeg binnen waar online liedjesbingo is voor thuisblijvers

bew politie

Is het één groot misverstand geweest? De politie blijkt zaterdagavond massaal een kroeg in Sint Hubert binnen gevallen te zijn. Vanuit het café werd een ‘coronaproof’ online-liedjesbingo gehouden, voor de mensen thuis.

De politie stond zaterdagavond ineens zestien man sterk voor de deur van café-zaal Broers, de zeven dienstauto’s strak rondom de kroeg geparkeerd.

De hevig geschrokken broers Piet en Kees van Strijp uit Mill, die in Sint Hubert sinds vorig jaar café Broers runnen, vermoeden dat sprake is van een misverstand. Misverstand?

,,Dat moet haast wel. Dit verwacht je niet. We waren alleen maar een liedjesbingo aan het streamen vanuit onze kroeg voor onze klanten en andere liefhebbers die thuis zitten’’, zegt Piet van Strijp.

,,Als er dan ineens agenten op de deuren staan te bonzen, schrik je wel even, ja.’’  Volgens een getuige leek het wel alsof de politie ‘een heel crimineel netwerk aan het oprollen was’.

,,Op het moment dat de politie binnen viel, hadden we een kleine vierhonderd kijkers. Het houden van allerlei online-activiteiten doen we al sinds de eerste coronagolf in maart. Je moet iets in deze tijden om mensen op verantwoorde wijze te vermaken.’’

Lees verder bij de bron: AD.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte1

Dit is waarom de rekening van het coronavirus wederom terechtkomt bij de burgers

52e7d7414e51a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714d7c2d7dd59744 640 fireworks 2020

BAM!! Kabinet komt deze week met algeheel vuurwerkverbod voor dit jaar