in

Noorse journaliste neemt zorgen weg: “Ik zou dolgraag willen sterven aan het AstraZeneca-vaccin”

chimpansee vaccin

De Noorse -presentator Linn Wiik heeft verkondigd dat ze “dolgraag zou sterven” van AstraZeneca's Covid-19- als haar offer de publieke bezorgdheid over de inenting zou helpen verminderen en de oorlog van de mensheid met de pandemie zou winnen.

“Sommige moeten worden opgeofferd in de oorlog tegen de corona”, schreef Wiik maandag in een opiniestuk voor de Noorse TV 2. “Zo gaat het in alle oorlogen. Deze keer ben ik het misschien wel.” Haar kop luidde botweg:

“Ik zou dolgraag willen sterven aan het AstraZeneca-vaccin.”

Wiik's dramatische kijk op het vaccin kwam te midden van toenemende bezorgdheid over mogelijk ernstige van AstraZeneca's . Het gebruik van het product is in een dozijn Europese landen opgeschort of beperkt nadat sommige ontvangers ernstige aandoeningen hadden na ontvangst van de prik.

In stierf een gezondheidswerker aan een hersenbloeding en drie anderen werden in het opgenomen met bloedstolsels – hoewel er geen solide bewijs is van een verband, en een onderzoek door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is “aan de gang”.

In Zuid-Korea hebben gezondheidsfunctionarissen 71 vermoedelijke bijwerkingen onderzocht die ernstig waren, waaronder twee dodelijke gevallen die nog steeds worden beoordeeld.

Maar Wiik zei dat zelfs als bewezen is dat potentieel fatale bijwerkingen verband houden met het vaccin, ze het toch met plezier zal nemen. Alle medicijnen hebben bijwerkingen, zei ze, en vaccins zijn de enige “uitweg uit de loopgraven” in de oorlog tegen Covid-19. “Iemand moet worden opgeofferd voor de rest om veilig te zijn” , voegde ze eraan toe, en merkte op dat vaccins grote voordelen en “extreem lage” risico's per hoofd van de bevolking bieden.

Bovendien zei Wiik dat ze banger is voor de bijwerkingen van de pandemie dan voor de bijwerkingen van de vaccins.

Lees verder bij de bron: RT World News

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8dc414a56a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714c752e7ad59644 640 vaccin

Vruchtbaarheidsonderzoek na Covid-19 vaccinaties in Israël (!?)

8028916634 407e54be95 new world order

Vaccinatieplicht: Van vaccinatiepaspoort naar inentingsbewijs, EU vaccinatiebewijs vanaf 1 juni