in , , ,

Maximale straffen coronaquarantaine zijn ongekend hoog: tot 4 jaar cel of 87.000 euro boete

Hoogleraar Recht en Samenleving Jan Brouwer komt met een vervelend nieuwtje: de maximale straffen op het niet nakomen van de coronaquarantaine zijn schrikbarend hoog.

Mogelijk vanaf volgende week -Minister De Jonge verandert iedere dag van gedachte – gaat de verplichte coronaquarantaine in, en wie de regels compleet aan de laars lapt kan flink gestraft worden.

Tot vier jaar cel is mogelijk of een boete van 87.000 euro. Gaat de overheid te ver met deze straffen?

Het meest schrikbarende is nog wel dat de hoogtes van deze straffen al VIJF jaar geleden zijn bepaald. Dus in feite hebben we vijf jaar geleden al redelijk laconiek gedacht, toen men dit soort strafeisen bedacht.

Brouwer stelt het terecht, de coalitie van vandaag de dag is hier niet per se verantwoordelijk voor. 5 jaar geleden was dit op democratische wijze al ingevoerd.

De mondkapjesplicht is inderdaad ongrondwettelijk, maar een quarantaineplicht dus niet.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. De smeerlappen. Dus, als de eigen bevolking niets wil weten van dictatuur en slavernij worden ze gestraft op een mensonterende manier, maar moordende asielzoekers worden zelfs amper vervolgd. Een revolutie is hier op zijn plaats

  2. Wat een hoop hele lange neuzen personen zitten er in de regering, schandalig gewoon, liegen en bedriegen. Maar er is er maar 1 die hun zal straffen.

  3. Wat een vergiftigde wereld en onze “regering”, wordt wel steeds duidelijker dat daar echt kwade en duivelse machten hier in het spel zijn !

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

NWO watch: Minister De Jonge gaat quarantaine verplichten ….! Burgerrechten?

blank

Criminelen tarten justitie: weer meer enkelbandknippers