in

Officiële cijfers Duitse BKA: Migranten 9,5% van bevolking, 33% verkrachtingen, 36% moorden en 43% diefstallen

Uit de officiële statistieken van het Duitse Bundes Kriminal Amt blijkt overduidelijk dat buitenlanders naar verhouding veel vaker betrokken zijn bij misdaden dan Duitsers. 9,5% van de bevolking bestaat uit migranten en asielzoekers, en is verantwoordelijk voor 33,1% van alle verkrachtingen, 36,1% van alle moorden, 38,4% van alle roofovervallen, en 43,3% van alle (zwaardere) diefstallen.

De cijfers geven bovendien een vertekenend ‘positief' beeld, want alle Duitsers met een migrantenachtergrond –nog eens 11,5% van de bevolking- zijn bij de autochtone Duitsers geteld. Als dat niet was gebeurd, zou het aandeel van migranten in de misdaad hoogstwaarschijnlijk nog veel hoger zijn geweest.

Het BKA beweert aan de hand van dezelfde statistieken al maanden dat ‘buitenlanders niet crimineler zijn dan Duitsers'. Vermoedelijk rekent de overheid erop dat de meeste mensen toch niet de moeite nemen om de harde cijfers te bekijken.

De aan de leiband van Berlijn lopende media blijven maar al te graag herhalen dat de misdaad- en verkrachtingsexplosie door migranten niet bestaat, en enkel gebaseerd is op ‘populistische onderbuikgevoelens', ondanks het feit dat er wekelijks vele honderden nieuwe meldingen binnenstromen over de soms wreedste verkrachtingen begaan door moslimmigranten.

9 van de 10 dader-landen zijn islamitisch

De officiële statistieken liegen echter niet: de 9,5% buitenlanders, die voor 90% bestaan uit migranten uit moslimlanden*, verkrachten gemiddeld 4,26 x vaker dan Duitsers.  De ‘fakenews' media mogen deze harde cijfers niet meer berichten omdat dit ‘racistisch' zou zijn.

* Negen van de tien landen in de top 10 van landen van herkomst van niet-Duitse daders zijn moslimlanden, aangevoerd door ë. Het andere land is Polen.

In 2015 explodeerde het aantal verdachten uit asielzoekerslanden van 538.000 naar bijna 912.000. Deze bijna verdubbeling viel samen met de eerste massale moslimmigranten vloedgolf die Europa overspoelde.

73 van 77 vervolgde verkrachters uit moslimlanden

Uit de cijfers van de deelstaat Hessen blijkt dat van de 77 vervolgde daders van verkrachtingen er 73 uit moslimlanden afkomstig zijn, en het aantal gewelddadige groepsverkrachtingen met 240% steeg (van 5 naar 12). De meeste daders (15) zijn afkomstig uit Pakistan, gevolgd door , , Algerije, Eritrea, Somalië, Albanië en Irak. Daarnaast is van drie daders de afkomst onbekend (dus hoogstwaarschijnlijk eveneens (illegale) asielzoekers). Eén andere dader is afkomstig uit Macedonië.

Nogmaals: bedenk dat deze officiële statistieken op politiek correcte wijze zijn aangepast, beter gezegd: gemanipuleerd. Als ook de mensen met een migrantenachtergrond met de islamitische gespecificeerd zouden worden, zouden zij vermoedelijk een nog veel hoger percentage van alle misdaden voor hun rekening nemen.

Agenten sturen door buitenlanders verkrachte vrouwen weer naar huis

Daarnaast wordt slechts een klein percentage van het aantal verkrachtingen aangegeven bij de , mede omdat agenten in onder andere Nordrhein Westfalen de opdracht hebben gekregen om vrouwen en meisjes die zeggen door een buitenlander te zijn verkracht, zoveel mogelijk weer naar huis te sturen met de mededeling ‘dat kan iedereen wel zeggen, hier kunnen we niets mee'. (1)

De daders zelf worden, indien afkomstig uit moslimlanden, amper vervolgd. Een Pakistaan verkrachtte een 19 jarig meisje en besmette haar met opzet met Hepatitis-C, waardoor haar leven is verwoest en ze haar studie medicijnen moest stopzetten. De Pakistaan was al meerdere malen veroordeeld, onder andere voor het lossen van schoten na ISIS aanslagen, maar werd telkens weer vrijgelaten (3).

Dat dit veel meer dan enkel ‘onderbuikgevoelens' zijn hebben dus al tal van Duitse slachtoffers aan den lijve moeten ondervinden, en werd al in 2015 bevestigd door het hoofd van de politievakbond, Rainer Wendt. Hij beschuldigde de deelstaatregeringen ervan het aantal verkrachtingen door Arabische migranten systematisch te bagatelliseren en verdoezelen (2). Omdat in landen zoals , , , Frankrijk en Oostenrijk exact hetzelfde gebeurt, is er geen enkele reden aan te nemen dat dezelfde politiek correcte tactieken niet ook in ons eigen land worden toegepast.

 

Xander

(1) Rapefugees.net
(2) Handelsblatt
(3) Rapefugees / YouTube

Lees de rest verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Angela Merkel in frontale aanval op Duitse grondwet: “Het volk is iedereen die in Duitsland leeft”

Hoe de bankiers- elite geld hoofdzakelijk voor zichzelf creëert en ons ervoor laat betalen