in , ,

Ongehoorzaamheid aan overheid officieel een psychiatrische stoornis

U bent het niet eens met de overheid, vraagt zich af of ze u wel de waarheid vertellen en het goede met u voor hebben, en bent van plan om hen niet meer in alles te gehoorzamen? Dan bent u al vanaf 2013 officieel psychisch ziek en lijdt u aan ODD, Oppositional Defiant Disorder, oftewel een Oppositioneel Opstandige Gedragsstoornis (OOG). Deze omvat alle mensen niet ‘zich niet conformeren, en twijfelen aan (de) autoriteiten’. Sommige critici zijn bang dat deze nieuwe stoornis in de toekomst als voorwendsel gebruikt zal worden om alle tegenstanders van bijvoorbeeld de EU en het milieubeleid monddood te maken en desnoods in inrichtingen op te sluiten.

In de meest recente (vijfde) versie van het internationaal gehanteerde DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) worden mensen met OOG omschreven als ‘negatief, vijandig en openlijk ongehoorzaam’ en ‘snel geïrriteerd’.

De eerste versie van het DSM verscheen ongeveer een eeuw geleden en bevatte 7 stoornissen; in de vierde editie van 2010 was dat aantal al gegroeid naar 374, een stijging met maar liefst 77 psychiatrische aandoeningen in slechts 7 jaar tijd.

‘Mentaal gezond zijn steeds moeilijker’

Psycholoog dr. Paula Caplan was destijds een van de critici van het DSM-IV, en zei in een interview dat het er sterk op leek dat het ‘steeds moeilijker wordt om mentaal gezond te zijn… Nieuwe mentale ziekten bevatten arrogantie, narcisme, over-creativiteit, cynisme en antisociaal gedrag. In het verleden waren dat ‘persoonlijkheidskenmerken’, maar nu zijn het ziekten. En natuurlijk zijn daar behandelingen voor.’

Wel of geen medicatie?

Sceptici beweren vaak dat de meeste van deze medicijnen sowieso niet werken of zelfs een averechts effect hebben. Klinische studies en ervaringen wijzen echter uit veel mensen er wel degelijk baat bij hebben. In wordt er overigens veel voorzichtiger omgegaan met het stellen van psychiatrische diagnoses en het voorschrijven van medicijnen dan in de .

Tegenstanders van psychofarmaceutische middelen wijzen nogal eens op Albert Einstein, die in onze tijd hoogstwaarschijnlijk de diagnose ADHD en ook OOG zou hebben gekregen, omdat hij zich zo verzette tegen autoriteit. De redenatie is dat Einstein nooit zo briljant had kunnen zijn als hij ‘onder’ de medicatie had gezeten, maar dat valt natuurlijk nooit te bewijzen.

Misbruik door politici

Medici, psychologen en psychiaters zullen ongetwijfeld het beste met hun patiënten voor hebben, maar politici zouden al die stoornissen wel eens voor hun eigen doeleinden kunnen misbruiken, zo vrezen sommige commentatoren. Voorbeeld: al in 1959 verklaarde Sovjetleider Nikita Krushchev dat ‘het duidelijk is dat mensen die zich tegen het communisme verzetten mentaal niet normaal zijn.’

Daar maakten de Sovjets meteen werk van; alle oppositie werd monddood gemaakt, gearresteerd en in psychiatrische inrichtingen of werkkampen (in onder andere het beruchte Siberië) gestopt.

Milieufreaks willen ‘klimaatontkenners’ gestoord verklaren

De afgelopen jaren gaan er in bepaalde kringen opnieuw stemmen op om mensen met een afwijkende, niet- correcte mening op de één of andere manier uit te schakelen. Vooral vanuit de linkse milieuhoek wordt nogal eens gesuggereerd dat ‘klimaatontkenners’ –in werkelijkheid klimaatrealisten- geen stem zouden mogen hebben, feitelijk ziek en ‘gestoord’ zijn en daarom verplicht behandeld zouden moeten worden.

Ook vanuit Brussel zijn vergelijkbare suggesties gehoord over burgers die zich openlijk verzetten tegen de EU. De autoriteiten kunnen sinds 2013 in theorie officieel een beroep doen OOG, ‘anti-autoritair gedrag’, om tegenstanders van hun beleid ‘legaal’ de mond te snoeren. Het behoeft geen uitleg dat op het moment dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren de fascistische staat een feit zal zijn.

Lees verder via xandernieuws.punt.nl/home.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ray
6 jaren geleden

” ‘klimaatontkenners’ –in werkelijkheid klimaatrealisten- ”

Zo , ik heb nu de domste zin van vandaag gelezen. ”klimaat realisten” hahahahaha , da’s een lachertje.
Nagenoeg ALLE klimaat wetenschappers zijn het met elkaar eens [tenminste , diegene die er echt iets over kunnen zeggen] , maar een paar domme niet opgeleide boeren zijn ”klimaat realisten” .

Hoewel de rest van het artikel interessant is, geeft enkel die zin de volslagen domheid van de schrijver aan.

Klimaat realisten mijn reet. Beter werkelijke wetenschap aannemen als zijnde waar dan de enkele spuiter van onzin.

Janus
Antwoord aan  Ray
6 jaren geleden

Ben jij een van die klimaatpaniek-sekteleden die denkt dat, als je maar hard genoeg schreeuwt, valide wetenschappelijke tegenargumenten er niet meer toe doen? Waar haal je de wijsheid vandaan dat de meerderheid van wetenschappers die er toe doen achter de klimaat- en CO2 hoax staan? Er is juist een groeiende groep “stillen”(dat zijn wetenschappers die bang zijn hun funding te verliezen als ze niet met de grote klimaatsekte meebrullen) die juist overtuigd raken van het er niet toe doen van de mensheid inzake het klimaat.

Alice Diableaux
Antwoord aan  Janus
6 jaren geleden

En Janus, http://www.theguardian.com/environment/climate-consensus-97-per-cent/2013/may/16/climate-change-scienceofclimatechange, http://www.washingtonpost.com/blogs/capital-weather-gang/wp/2013/05/17/97-percent-of-scientific-studies-agree-on-manmade-global-warming-so-what-now/, http://www.skepticalscience.com/global-warming-scientific-consensus.htm.

Dit zijn maar 3 bronnen maar er zijn er honderden. Anders kun je ook zelf al die wetenschappelijke artikelen gaan bekijken en je eigen conclusie trekken.
Het is zo simpel. CO2 is een broeikas, meer CO2 in de atmosfeer betekent meer warmte die vastgehouden wordt, wij mensen stoten echt walgelijke hoeveelheden CO2 uit, al 200 jaar. Het CO2 gehalte van de aarde is duizenden jaren stabiel geweest, maar sinds de industriële revolutie is die exponentieel toegenomen.

tl;dr: Mensen beginnen met onvoorstelbare hoeveelheden EXTRA CO2 in de atmosfeer los te laten die ook op een globale schaal er veel toe doen, CO2 is een broeikasgas, aarde warmt op, wat op zichzelf ook een exponentiele tendens is.

http://www.skepticalscience.com/human-co2-smaller-than-natural-emissions.htm
http://nl.wikipedia.org/wiki/Exponenti%C3%ABle_groei

Ronbo
Antwoord aan  Alice Diableaux
5 jaren geleden

Stoer hoor een beetje linken. Ga ik dat ook doen: http://wattsupwiththat.com
Neem de site eens door en laat de info in je verharde brein absorberen.

Antwoord aan  Ronbo
5 jaren geleden

Het is stoer om artikelen te linken? The fuck?
Ze legde alleen uit hoe dit fenomeen werkt, op een normale toon lol.
Ik begin mensen hun redenaties echt met de dag minder te begrijpen, de complot theorie van die andere gast is inbegrepen.
Het was handig geweest als hij bijvoorbeeld een rationele reden had aangekaart, om uberhaupt te geloven dat het een hoax is..
Anders heb je ook niet zo veel aan discussieren, lijkt mij.
Sceptisch zijn is iets anders dan je zonder reden vast te klampen aan complot-theorieen

Cees van der Zee
Antwoord aan  Janus
5 jaren geleden

Slaap zacht Janus

Antwoord aan  Janus
5 jaren geleden

Je hoeft alleen maar je gezonde verstand te gebruiken, om te kunnen beredeneren dat de mensheid wel degelijk een enorme invloed heeft op het klimaat:
sinds de aanvang van de Industriële revolutie, stookt de mensheid fossiele brandstoffen op in een tempo dat gemiddeld ongeveer een miljoen keer hoger ligt dan de Aarde nodig had om die energiebronnen op te slaan.
Dat gegeven alleen is al een plausibele verklaring voor de opwarming van de Aarde.
Tel daarbij op dat de mensheid veel meer water in de atmosfeer heeft gebracht (zelfs in ons waterrijke land is het grondwaterpeil in de afgelopen 50 jaar met circa een meter gedaald, om akkers te irrigeren) en dat ongeveer driekwart van de bossen -die, normaal gesproken, heel veel water vasthouden- in Europa is gekapt sinds de start van de Industriële Revolutie; en iedere sauna liefhebber zal bevestigen dat water een heel goed medium is om warnte vast te houden!
(En dan heb ik het er nog niet eens over gehad, dat de inwoners van Nederland, door alleen maar uit te ademen, meer CO2 in de atmosfeer brengen dan al hun personenautoos bij elkaar …)

Piet van Dalen
Antwoord aan  Nico
5 jaren geleden

Inderdaad. En niets houdt de klimaatfundamentalisten dan ook tegen om gewoon te stoppen met ademen. Scheelt toch weer ettelijke kilo’s co2 per persoon per jaar, als een reductie van co2 uitstoot van belang zou zijn. Ik heb er een hard hoofd in. Wat inderdaad een grote oorzaak is van teveel waterdamp in de lucht is globale ontbossing. En die is zorgelijk. Wat we dus het beste kunnen doen om een bijdrage te kunnen leveren aan het in balans brengen van het klimaat is bomen planten. Het oerwoud weer een kans geven. En grootschalige anticonceptie af gaan dwingen. Want 7 miljard “menselijke” aardbewoners en groeiend is gewoon te gek voor woorden ! Dat gaat op de lange duur niet goed. M.a.w. zet de reproductie om een veel lagere pit dan nu het geval is. Co2 is niet ons probleem. Het is een gas dat wordt uitgeademd door alles wat zoogdier is en opgenomen door alles wat groen is. Gras, bomen, zeewier en algen zijn onze vrienden wat dat betreft. Voor de regulereing van waterdamp zijn meer bomen nodig. En er is ruimte genoeg om ze te planten. De sahara, australië, amazone gebied, spanje, indonsie enzovoorts…..

Anna Lyse
Antwoord aan  Nico
3 jaren geleden

Nee NIco, redeneren is prima maar doe het dan goed !!!
CO2 is geen giftig gas. Ongeveer 0.4 % van de lucht is CO2. Dat is heel weinig. CO2 is de voeding van planten en die planten zitten dus continu met een tekort aan CO2. Uiteindelijk komt het hout van bomen van deze CO2 (niet uit de grond!). CO2 is dus niets minder dan meststof voor planten. Dat is ook de reden dat CO2 van aardgasgestookte centrales en ook van de vergassingsinstallatie op Pernis naar kassen wordt geleid.
Het gevolg van een verhoogde uitstoot van CO2 is dus dat planten sneller groeien wat weer een neerwaarts effect of de CO2 uitstoot heeft.
Mijn conclusie en die van heel veel wetenschappers wereldwijd is dat het hele verhaal van CO2 een hoax is. Dus iets wat verzonnen is door een zieke elite.
Is er dan geen opwarming? Nee, nauwelijks en die schommelingen zijn er altijd al geweest.
Dus het hele CO2 verhaal is niet waar ! De zoveelste verwarring gecreerd om mensen geld uit de zak te kloppen en mensen in een hoek te drukken. Lees op internet wat er allemaal in de wereld grondig fout is en wordt wakker! Een troost: mensen worden langzaamaan in grote aantallen wakker, gaan zelf op onderzoek uit. Alleen op deze manier kunnen we deze door en door zieke wereld gezond maken !

wilbert
Antwoord aan  Janus
5 jaren geleden

correct…in het verleden is meerdere malen onderzocht door boringen in het poolijs dat er in tijden en ver voor de automatisering zijn intrede deed een hoog co2 gehalte werd gemeten wat dan een gevaar zou zijn voor de ozonlaag…DIE DINO’S TOCH..

Alice Diableaux
Antwoord aan  Ray
6 jaren geleden

Dankjewel voor letterlijk verwoorden wat er meteen door me heen ging bij het lezen van die zin. Het hele artikel heeft daarmee wat mij betreft zijn legitimiteit verloren, ondanks dat het geen slecht artikel is.

Peter Simons
Antwoord aan  Alice Diableaux
5 jaren geleden

Ook jij dankjewel voor het exact verwoorden van mijn idee over het artikel: een goed artikel, maar die ene zin haalt de neutraliteit van de schrijver onderuit. Jammer…

Tom C
Antwoord aan  Peter Simons
5 jaren geleden

nee, dit artikel is geen goed artikel. Het hangt met haken en ogen aan mekaar.

Neem deze paragraaf als voorbeeld:

`De eerste versie van het DSM verscheen ongeveer een eeuw geleden en bevatte 7 stoornissen; in de vierde editie van 2010 was dat aantal al gegroeid naar 374, een stijging met maar liefst 77 psychiatrische aandoeningen in slechts 7 jaar tijd.`

Een eeuw bestaat uit 7 jaar? 374 – 7 = 77? In 2010 zijn 4 versies verschenen van het DSM?

Wat is dat DSM eigenlijk? Waar dient het voor, Heeft het rechtsgeldigheid? Is het iets Europees, Amerikaans?
Hoe kan je hier volkomen aan voorbij gaan?

Neen, die opmerking over klimaat realisten was voor mij hooguit de kers op de taart, een taart die al enkele dagen op het aanrecht staat te verschralen en waarover je twijfelt of je ze nog aan de kippen wil geven, stel dat ze er ziek van worden…

Jan Jansen
Antwoord aan  Ray
5 jaren geleden

Dank voor deze illustratie van misbruik van de diagnose ODD in de praktijk.

Koert
Antwoord aan  Ray
5 jaren geleden

vreemd dat er steeds weer weerstand is tegen een schonere, gezondere leefomgeving. Zijn er dan echt mensen die dol zijn op vervuiling?

Herman Gallé
Antwoord aan  Ray
5 jaren geleden

Met je eens Ray. Ik zal klimaatontkenners niet plaatsen in de hoek van psychisch gestoorden. Maar wie nu nog met droge ogen durft te beweren dat de drastische weers- en klimaatomstandigheden een puur natuurlijke oorzaak hebben is toch behoorlijk de weg kwijt. Een probleem los je niet op door het domweg tegen alle bewijzen in te ontkennen.

Lyanne
6 jaren geleden

Ahum, voorzichtiger omgegaan met diagnoses en medicatie in Nederland dan in de VS? Echt niet! Ben als 10 jarig kind aan antipsychotica gezet, niet omdat ik psychoses had maar omdat de juf mij te druk en brutaal vond. Verplichte protocollen heeft de psychiater aan zijn laars gelapt. In plaats van de niet langer dan anderhalve maand en met veel tests om je gezondheid in de gaten te houden die bij protocol horen heb ik het 2 jaar en 8 maanden moeten gebruiken en er is niet een test uitgevoerd. Ik weet wel dat ik er goed ziek en beroerd van ben geweest, na een jaar van die pillen krijg ik ineens een label PDD NOS gebaseerd op de bijwerkingen van de pillen (Risperdal). De ellende die hierdoor veroorzaakt is blijft mij tot de dag van vandaag achtervolgen. Na die pillen heb ik nog eens Strattera voor ADHD gekregen zonder deze diagnose te hebben, uiteindelijk 2 jaar en 4 maanden gehad, weer zijn die protocollen om je lichamelijke gezondheid in de gaten te houden aan de laars gelapt. Mijn schooltijd is verpest door de pillen en valse diagnoses en ik was een zeer makkelijk doelwit voor pestkoppen, was ik al maar toen al helemaal. Er is een heel schooldossier vol onzin over mij waarvan deels halve waarheid maar ze expres belangrijke punten weglaten, zoals dat bepaalde dingen bijwerkingen waren en ik gepest werd. Dan staat er bijvoorbeeld “Johanna wordt zomaar boos” maar niet dat ik eerst gepest werd of mij goed beroerd voelde en er weer van de omgeving allerlei onbegrip was. Alsof ik niet genoeg pijn en verdriet heb gehad heb ik nog een trap na gehad naar de vervolgopleiding doordat mijn oude school dat rotdossier doorstuurde met als gevolg dat ik geen eerlijke kansen kreeg en werd tegengewerkt en weggepest van de opleiding. Als ik die pillen nooit had gehad en die nepdiagnose ook niet en ik een begripvollere omgeving had weet ik heel erg zeker dat ik prima mee had kunnen komen op het voortgezet onderwijs en ik nu ook gewoon normaal mee had kunnen komen. Dus ga mij niet vertellen dat ze hier in Nederland voorzichtig zijn met pillen en diagnoses net als dat ze niet voorzichtig zijn met uithuisplaatsingen en kinderen in instellingen stoppen, waarschijnlijk is die schrijver van het artikel zelf voorzichtig omdat ze anders hem of haar ook hard gaan naaien. Ik heb schijt aan de Nederlandse staat! Mijn zelfbeeld is behoorlijk laag geweest en ik ben behoorlijk wanhopig geweest door deze valse mensenmaatschappij. Gelukkig weet ik dankzij de dieren dat de natuur het echte aardse systeem is en daardoor gaat het nu beter met mij maar als ik op mensen en de overheid moet wachten ga ik een heel sober bestaan in een diepe put hebben en dat vertik ik.

Antwoord aan  Lyanne
6 jaren geleden

Zo je hebt een behoorlijk heftig leven achter de rug! Ik hoop dat je verdere leven goed verloopt!

Lex
Antwoord aan  Patricia Ligthart
6 jaren geleden

Wat een heftig verhaal….het heeft mij echt geraakt…heel veel sterkte toegewenst… Hierbij op afstand van een onbekende…een hart onder de riem…groetjes Alexa

Jeroen Verhoogde Oever
Antwoord aan  Lyanne
6 jaren geleden

Hoi Lyanne, dat zegt natuurlijk niks over hoe men er in de VS mee omgaat. De uitspraak dat men er in Nederland voorzichtiger mee omgaat dan in de VS, betekent niet dat men er in Nederland voorzichtig mee omgaat. Laten we alsjeblieft wel reageren op de woorden zoals die opgeschreven of uitgesproken zijn. Je hebt nu tijd in energie gestoken om op een niet-bestaande uitspraak te reageren.

Sunny
Antwoord aan  Jeroen Verhoogde Oever
6 jaren geleden

Jeroen, ik geloof dat je niet zo bekend bent met empathie. Je gaat in je reactie in op dat ze wat woorden uit verband trekt, in plaats van te erkennen dat haar leed is aangedaan. Ik vind het erg begrijpelijk dat ze zo reageert op een dergelijke uitspraak als haar ervaring met de zorg in Nederland zo is geweest. Natuurlijk wordt ze daar boos van. En natuurlijk reageert ze er zo op, dit is haar kader, haar ervaring. Het heeft haar hele leven bepaald. Het is juist de empathie die ze zo gemist heeft, en dan moet jij zo nodig belerend doen over hoe een zin in een artikel haar persoonlijk raakt. Je zegt: ‘Laten we alsjeblieft wel reageren op de woorden zoals die opgeschreven of uitgesproken zijn’- waarom doe je dit zelf dan niet met haar woorden vraag ik mij af?

poke
Antwoord aan  Lyanne
6 jaren geleden

Hoe bedoel je door de dieren… Enzovoort? Ik hou ook erg van dieren, maar als je kritisch naar de natuur kijkt is zij echt verschrikkelijk…

Sunny
Antwoord aan  poke
6 jaren geleden

Ik begrijp wat je bedoelt met de uitspraak dat de natuur verschrikkelijk zou zijn, maar dit is nu juist een menselijke benadering. De natuur is simpelweg wat het is. Het is de mens die in staat is om de gang van zaken bewust te manipuleren. De natuur vind zichzelf niet ‘verschrikkelijk’. Mensen kunnen dat vinden. De natuur brengt niet met opzet leed toe. Mensen kunnen elkaar met opzet ‘verschrikkelijke’ dingen aandoen. Ik denk dat Lyanne/Johanna er ongeveer op deze wijze naar kijkt.

Bianca
Antwoord aan  Lyanne
5 jaren geleden

Jouw verhaal lijkt de mijne wel. Ik had dit ook wel kunnen schrijven. Ik heb ff met open mond gezeten. Ik durf mijn verhaal nooit ergens tezetten.

Johanna
Antwoord aan  Lyanne
5 jaren geleden

Beste Johanna, (ik heet toevallig ook Johanna!)
Ik heb jouw berichtje met veel respekt gelezen en ik voel dat elk woord wat je schrijft waar is. Zelf ben ik jaren geleden uit Nederland vertrokken, juist ook om die redenen, die nepmentaliteit, de hypocretie, de valse mensenmaatschappij zoals je schrijft. Wellicht op een andere manier heb ik ook veel dezelfde ervaringen in NL. gehad door onterechte behandeling, door het feit dat ze je wilden breken. Het is niet gelukt! En bij jou is het ook niet gelukt want je gelooft in jezelf en zocht naar antwoorden. Je bent sterk. En deze maatschappíj heeft een hekel aan sterke mensen, ze moeten immers allemaal onder de knoet gehouden worden, slaven zijn die in het systeem passen.
Lieve Johanna, het ga je goed.

Piet van Dalen
Antwoord aan  Lyanne
5 jaren geleden

Tot mijn grote spijt moet ik bekennen als ict-er te werken in een ziekenhuis. Ik ben het volledig met je eens. Heel nederland is verrot wat betreft ambtenaren, politiek, gezondheidszorg en mentaliteit. Als politiek vroeger al gezag had, hebben de politici dit volledig verkwanseld door zich als onbetrouwbare graaiers te gedragen. De overheidstaken worden niet meer uitgevoerd door het veel te logge ambtenaren apparaat. De politie treedt niet meer op, want de politiek laat een agent die iets goed doet gewoon keihard vallen. Criminelen hebben intussen in dit land meer rechten dan normale burgers. Als je een inbreker je huis uit rost ga jij de bak in wegens mishandeling en loopt de inbreker lachend weg. Bizar ! My house is my castle. Dus wanneer er bij mij wordt ingebroken wil ik die inbreker er met een .45 revolver net zo hard weer uit kunnen schieten. Dat is dan het “beroepsrisico” van de inbreker.
Over medici kun je kort zijn. Er zijn enkele goede tussen heel veel slechte. De goede gaan met hart en ziel voor hun vak. De slechte zien hun werk als baan van 9 tot hooguit 5. Het is zaak uit handen van die dienstkloppers te blijven, want die richten vaak onherstelbare schade aan.
Jouw dossier achtervolgt je doordat het hele systeem verrot is en al die lieden niet zelf kunnen nadenken. Dan hadden ze je namelijk geloofd. Nee, nu hebben hele kuddes na elkaar geschreven in jouw dossier en roept de volgende dat er toch wel wat van waar moet zijn. Want waar rook is is vuur, nietwaar ? En zo gaat dat verder. Ze verschuilen zich opeenvolgend achter elkaar, niet gehinderd door fundamentele kennis en te bang om buiten het betreden pad te wandelen. Tel daarbij op dat “alternatief” nog steeds niet bestaat of effectief de nek is omgedraaid in het geval van homeopathie en de ramp is compleet. De witjas hier pretendeert alles te weten, terwijl de medicus in China je compleet weet te verdoven met slechts drie naalden. Waar ze je hier dan volstoppen met gif om je je bewustzijn en wilskracht af te kunnen pakken. Nee, praat me er niet van. Ze doen hier alleen aan symptoom bestrijding en zijn er nog erg slecht in ook. Naar de oorzaak wordt eigenlijk niet gekeken. Kom je half verlamd bij een chiropractor en wandel je na slechts één behandeling weer rechtop weg, dan zegt de witjas : “De natuur heeft u goed geholpen, meneer van Dalen”. E**els…. Ik wens je veel sterkte bij het overleven van deze waanzin en kan je de natuur van Noorwegen, Zweden of Canada ten zeerste aanraden.

Wil
6 jaren geleden

Over het voorkomen van psychopatische-trekken bij de overheid:
http://www.1limburg.nl/jos-van-rey-vertoont-psychopathische-trekken .

Antwoord aan  Wil
6 jaren geleden

Zo je hebt een behoorlijk heftig leven achter de rug! Ik hoop dat je verdere leven goed verloopt!

Schijt op de overheid
6 jaren geleden

De overheid heeft al jaren de oorlog aan de burger verklaard,wat mijzelf betreft zie ik de overheid als mijn grootste vijand die mij dagelijks naar het leven staat.

6 jaren geleden

Mijn zware vorm van PTSS Politie- Toga-Stress-Syndroom is volgens psyche-haters niet te behandelen en moet dus in het creatieve politie pv strafrecht geruimd worden
http://www.politiewilnietsmetaangiftedoen.wordpress.com

willem westerlaken
Antwoord aan  Gepke de Leef
5 jaren geleden

wow heb het gelezen is “bijna”niet te geloven
veel succes voor de toekomst

6 jaren geleden

In principe zijn je ideeen voor artikels leuk. Maar probeer eens de bronnen erbij te halen, dit lijkt op hear-say.

6 jaren geleden

Wat een mongolen, dan is iedereen ziek zeker?!

Antwoord aan  Jennifer Van Der Zwan van Tongeren
5 jaren geleden

Ik hoop dat dit een ziekte is die zich heel snel verspreid.

Martin Noppert
6 jaren geleden

Er is een medicijn dat helpt tegen deze stoornis. Geef de mensen een juiste status en functie en probleem is weg.

Slimpie
Antwoord aan  Martin Noppert
5 jaren geleden

-:)

Antwoord aan  Martin Noppert
5 jaren geleden

Zo is het juist geformuleerd!

nick
6 jaren geleden

Dan zie je maar weer geld rouleerd in de schaduw en een schaduw kan je beter achter je laten ooit waaren er maar 10 regels en wetten nu een pakhuis vol de mooiste is nog coffeeshop mag niet inkopen maar wel verkopen wie heeft er dan gvd een stoornis.

6 jaren geleden

Waanzin is…denken dat rest van de wereld waanzinning is.

Helaas voor deze twijfelachtige ‘diagnose’ zijn er velen die zo denken over de wereld en rationeel kunnen beargumenteren.

Ik denk dat de diagnose stellers een aandoening hebben; “Dwangmatige Paranoide Diagnoseren”

6 jaren geleden

Hun naam zegt het al Psyche-Haters.

Robina
6 jaren geleden

Ongehoorzaamheid aan overheid officieel een psychiatrische stoornis

  • Het omgekeerde is voor mij waar! Wat is er mis met een individuele gedachtegang- wat is er mis dat we niet meer als collectieve koeien Boe willen roepen… vw een politicus die zijn status /machtspositie bekritiseerd ziet worden, en daar schijnbaar moeite mee heb- wie heeft er dan een probleem/stoornis?!We leven in 2015 en zijn allen behoorlijk opgeleid- en niet meer de in grote getale analfabeten van een eeuw geleden.- die je van alles wijs kon maken!
Lian
6 jaren geleden

Fijn dat alles zo uit het verband gehaald wordt!
ODD is een erge stoornis, waar ‘moeite met autoriteiten’ en klein onderdeel van is. Andere criteria vanuit de DSM: is vaak driftig, ergert vaak met opzet anderen, geeft anderen vaak de schuld van eigen fouten of wangedrag, is vaak prikkelbaar, boos en gepikeerd, is vaak hatelijk en wraakzuchtig.
Daarbij moet dit gedrag in significante mate beperkingen veroorzaken in het sociale, school- of beroepsmatige functioneren (Righter, 2008).
Dus om nou te zeggen dat de politiek of de zorg hiermee massaal ‘andersdenkenden’ kan laten opsluiten is wel erg vergezocht!

Matrix
6 jaren geleden

Nou dan moeten we het hele kabinet Rutte opsluiten, zijn zo ziek als ODD! Probleem opgelost.

Leon
6 jaren geleden

‘Ze mot’tuhn, gewoon, d’r pillen & zalfje kwijt joh’. Vroeger stonden (hun overgrootouders al) ze op de markt…en nu staan ze op het scherm…Oplichters zijn het, reinste charlatans … oprotten met die chemische troep…wees zo natuurlijk mogelijk…en anders, accepteer ( : dat je ook nou eens gewoon dood kan gaan? Doe niet zo moeilijk dat scheelt al een hoop angst & strezzzz ; ) !

Wally
6 jaren geleden

Ik twijfel niet aan de overheid ,ik weet zeker dat we met open ogen worden uitgeknepen en bedonderd.

Antwoord aan  Wally
5 jaren geleden

(y)

Slimpie
5 jaren geleden

Denk ook dat er niet echt voorzichtig omgegaan wordt met medicijnen maar dat het ook diep in de maatschappij verankerd is. Als je een beetje anders bent en geen werk hebt krijg je het etiketje ‘depressief’ of ‘psychische’ problemen. Vroeger had je problemen, nu zijn het psychische problemen. Of mensen die ervan opkijken dat ik geen medicijnen gebruik. Vroeger wel wagonladingen medicijnen gehad, die misschien niet eens nodig waren geweest als ik op tijd de juiste hulp had gehad en als ik wat voedingssupplementen had gekregen in plaats van die rommel.
Of wat te denken dat maatschappelijk werksters erg gauw doorverwijzen naar de ggz, onder andere vanwege treiterijen door buren. Een andere maatschappelijk werkster wilde me meteen aan de Seroxat en naar de psychiater en naar een maatjesproject voor ex-psychiatrische patiënten toen ik was doorgedraaid in m’n werk. Liefst had ze de pillen zelf bij me naar binnen gedouwd. Tja, wie is er hier nu gestoord?

Haassenbroek
5 jaren geleden

Als die broedende op VWS -uit Baarn nog een termijn langer aan blijft ‘zal ze zeker niet nalaten iedere Nederlander te verplichten een RFID chip te laten inbrengen. U moet immers in een kader of vakje passen. Burgers weten nog niet half wat voor mafia in de Eu de baas is.

Dezer
5 jaren geleden

Climate change. ..don’t believe the hype
Mass media is broadcasting
The revolution won’t be televised.

Maarten
5 jaren geleden

Kijk dit even na in de DSM V a.u.b. en je ziet dat dit regelrechte onzin is…

5 jaren geleden

Hoe terecht het aankaarten van dit thema ook: “links” heeft het weer eens gedaan, JDREport/XanderNieuws? We hebben het over de staat en halen dan ook maar gelijk zo’n voorbeeld aan? Want ja, alles is stiekem toe te schrijven aan Stalinisme? Zullen we eens empirisch, pschyatrisch aandacht gaan besteden aan de enorme lengtes die mensen gaan om de link tussen winst-, accumulatie- en privatiseringsstreven en het staats-repressieapparaaat te ontkennen? Dit zijn geen verloren termen. Het zijn mijn eigen. En het is dagelijkse realiteit. Of is dat niet interessant genoeg?

Wessel
5 jaren geleden

Is er dan niemand die even de moeite neemt zich iets verder te verdiepen in de aandoening? ODD is een ontwikkelingsstoornis…. bij kinderen! https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Oppositioneel-opstandige_gedragsstoornis

minhysterie
5 jaren geleden

Eh, psychiaters hebben helemáál niet het beste voor met hun ‘patiënten’…. MUST SEE: Psychiatry An Industry Of Death https://m.youtube.com/watch?v=LYuiViLe7m8

5 jaren geleden

Oke nu het probleem is vastgesteld ,wat gaan we doen aan de veroorzaker!!!……..
Amerikaanse taferelen komen ook hier naar toe das duidelijk.Zij(overheid)hebben een voorbeeld te volgen ,…..maar geeft ons een kijkje in de toekomst,………en nu??? WAT gaan wij doen als we er iets aan doen.Wie trekt de stoute schoen aan wie geeft de eerste klap uit of is dit teveel OOG.
———————————————————————————————————–
Kom op mensen dit gaat niet langer goed komen die ongehoorzaamheid moet er uit op de juiste manier…keihard en duidelijk ….met als basis dat Overheid VOOR ons mag werken zolang wij dit wensen en mocht er iets zijn waarmee zij denken dat ze aan de bel mogen trekken is dit prima en onder onze voorwaarden (opgesteld door de burger/Nederlander)
Al dit gepraat over wat we niet goed doen in hun ogen moet ophouden,het oog moet open medelanders in de rij voor die openheid,.:die schoen past ons allemaal!!!laat dit duidelijk zijn.Stop ermee om een marionet voor hun/jezelf te zijn
Wees jezelf lees je in ,de dagelijkse dingen en misschien nog belangrijker vertel het een ander hoe wij er echt voor staan vandaag de dag.Een gemiddelde burger heeft geen benul wat er bij de buren gebeurd laat staan verder op in het dorp…………
Samen staan we sterk samen aan het werk samen verzetten we bergen.

Marco Rietsnijder
5 jaren geleden

Erger nog De toon werd gezet met ‘of je kruipt voor ons, of je bent voor de terroristen’.

Massa surveillance wordt (ook – m.n. in Nederland – ingezet voor opsporen van kritische personen, klokkenluiders, opposanten van de antidemocratische globalistische agenda.
Suïcideren van bankiers, journalisten, documentairemakers, wetenschappers is al lang geen uitzondering meer:
Low cost, gerobottiseerde oorlogsvoering en dissidenten uitschakelen: http://www.voltairenet.org/article171501.html
On February 10, The Wall Street Journal revealed that the Obama dictatorship now intends to expand the kill list to include those accused of acting against foreign governments. Obama’s ‘Kill List’ Grows

http://www.thenewamerican.com/rio-20/item/12015-un-sustainability-summit-exposed-big-business-dictators-and-ngos
De globalisten (dubbelspraak voor fascisten) zijn bezig ons te doden (soft killing) dmv. gmo’s, vaccins, Codex Alimentarius.
Daarom kan TTIP alleen antidemocratisch, in het diepste geheim, onze nieuwe grondwet worden.
In de lobby hierachter hebben de Chemo-farmacie de hoofdrol.

NBC All Human Cattle To Be Microchipped By 2017 https://www.youtube.com/watch?v=SOyt8iK7sTM
Global Eugenics, Using Medicine to Kill. VN, FAO, EFSA, http://uitdediepte.nl/?p=2663
Webster Tarpley The Elite’s Plan for Global Extermination (FL-HD): https://www.youtube.com/watch?v=T3Eo2YTQUr8

‘Mengele’ Pharma-Chemie drijvende kracht achter TTIP. Wij zijn het beoogd doelwit:
“Globalism and the push for mandatory universal vaccination
In many previous articles, I have established a number of facts about vaccines.
They are not safe. They are not effective. They were not responsible for the major decline in so-called contagious diseases.
Fraud, Vaccinegate
TPP death pool: more pharmaceutical destruction is coming

“Drug Companies and Doctors: A story of Corruption.” NY Review of Books, Jan. 15, 2009.)
So…with the TPP Treaty passed and ratified, you can expect, in phase two, a much larger bureaucracy, among the 12 member nations, to push for and insist on release of medical drugs that kill and maim. :

https://jonrappoport.wordpress.com/2015/05/15/what-law-says-the-text-of-the-tpp-must-remain-secret/

TTIP is antidemocratisch in 1 klap een alles omvattende nieuwe grondwet – geschreven door lobbyisten.
Het gaat gedwongen medicatie brengen, verplichte vaccinaties (dodelijk, verlammend, onvruchtbaar maken, etc.). ObamaCare en ObamaTrade zijn siamese 2-lingen. Kosten zgn. ‘gezondheid’szorg gaan exploderen. Kosten voor de burgers, obscene winsten voor de globalisten.

Edwin Black reports the Rockefeller Foundation supported German doctor Josef Mengele’s eugenics research before Auschwitz. http://www.topsecretwriters.com/2012/02/war-against-the-weak-how-philanthropy-funded-the-us-eugenics-movement/

De globalisten hebben ook dergelijke projecten lopen gericht op Aziaten en Russen, alsmede de bevolkingen van de Amerika’s en Europa:
Prof. Kawaoka is gelinkt aan Kobe’s Uni. Unit 731, dat al ‘veldwerk’ verrichte met pest en hanta-virus in WOII. Aanvallen op steden.
De WHO is de opvolger van Unit 731. Bron:Yoichi Shimatsu 7-20-14
Y. Shimatsu = wetenschapsjournalist en expert van SARS en Aziatische vogelgriep, hoofdjournalist in ’95 Tokyo’s metro gifgas-aanslag, de Bijlmerramp – lading: bioweapons, sarin, and war-grade plutonium. http://www.rense.com/general96/dutch.html

Criminele plannen verdragen uit-de-aard het daglicht niet.
Daarom voort EU-Handelsbaas European Parliament’s Trade Committee (INTA), Bernd Lange de onderwerping aan de VS met USTR Froman in het geheim.

Hieruit komt absoluut niks positiefs voor voor de burger. Direct afkappen is een must. De voorstanders aanklagen, laten vervolgen c.q. veroordelen. Anders loopt het geheid slecht af met 99% van ons.

Niet toevallig is Judith Schippers uitgesproken voorvechter voor Obamacare (EPD) en verplichte vaccinatie, e.d. (WHO blauwdruk):

RFID Included In Obama’s Healthcare bill:
https://www.youtube.com/watch?v=QCYoLmvtHLo

NBC All Human Cattle To Be Microchipped By 2017: https://www.youtube.com/watch?v=SOyt8iK7sTM

(n.b.: de VS heeft inmiddels de farma/chemie-reuzen juridische onschendbaarheid verleend – dat is al wel een indicatie wat er gaande is, en verder nog gaat komen)

Ondertussen opereert de Amerikaanse regering nu onder Obama’s executive order # 13674, (op 31 juli 2014 ondertekend)
Dit uitvoeringsbesluit zorgt ervoor dat federale agenten desnoods met geweld iedereen kunnen arresteren en in quarantaine plaatsen die wordt verdacht de symptomen te hebben van een besmettelijke ziekte.

De ‘Devision-E regeling’ maakt voortijdige commercialisering mogelijk onder uitsluiting van aansprakelijkheid.

A quote by U.S. Representative Ron Paul (R-TX) says it all:
“When we give government the power to make medical decisions for us, we, in essence, accept that the state owns our bodies.”

drtenpenny.com… 29 mei 2009
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread467698/pg1

Vergevorde duivelse plannen van Pharma liggen al op de plank bij de VN:
100,000 Genomes Project. AbbVie, AstraZeneca, Biogen, GlaxoSmithKline and Roche are among the 10 companies to sign up to oversee a one-year trial of the Genomics Expert Network for Enterprises (GENE) Consortium. http://www.fiercebiotechit.com/story/100000-genomes-project-taps-big-pharma-dream-team-data-crunching-skills/2015-03-27

Big Pharma joins the U.K.’s genomics project with eyes on drug discovery The U.K. effort is part of a global trend in collaborative genomics.
This week, Amgen’s deCODE Genetics unveiled

, and Regeneron is at work on a similar project.
President Barack Obama turned heads around biopharma earlier this year with the announcement of the Precision Medicine Initiative,
requesting an initial $215 million to kick-start a mass sequencing effort in the U.S. – read the statement
http://www.fiercebiotech.com/story/big-pharma-joins-uks-genomics-project-eyes-drug-discovery/2015-03-26

Ook de eugenisten van het Rockefeller syndicaat ruiken bloed, dood en ‘bloody boring’ money. Die zijn de architecten van de ‘Mengele’ WHO dwangbuis:
Rockefeller Foundation president Judith Rodin announced the Foundation—in partnership with the WHO, the World Bank Group, and other organizations—will be launching the first-ever Universal Health Coverage Day on December 12, 2014,
http://www.rockefellerfoundation.org/blog/delivering-universal-health-coverage/

Geen partijen die je je kunt permitteren (ongehinderd) hun gang te laten gaan.

John
5 jaren geleden

Ongehoorzaam en afwijking volgens ICD 10 !!

Neem alleen de juridische behandelingen op basis van Wetgeving bij diverse ministeries -dat is een grote gigantische aaneenschakeling van strafbare feiten. Strafbare feiten door genoemde organen begaan blijven altijd binnenskamers = vuile was en juridisch krom ge.OH blijft altijd binnen Nederland.

Sam
5 jaren geleden

overheid !!!
.
Alleen in naam bestaat er een overheid.
In praktische zin niet meer sinds 9/ 11.
Vanaf dit moment heeft vrijwel geen burger nog respect voor deze oplichters.

Mike
5 jaren geleden

.
Voordeel is ;
..
Je valt niet op tussen deze politieke gekken

Irmgard Segerink Schaap
Antwoord aan  Mike
5 jaren geleden

wat een poppenkast die politiek. En wij dansen er als marionetten omheen en gehoorzamen zo goed mogelijk. Oh wee oh wee als je burgerlijk ongehoorzaam bent, dan wordt je opgepakt.

I. M. free
5 jaren geleden

why this and not stupidity? Because it would also affect the government and all politicians!!!

Frans
Antwoord aan  I. M. free
5 jaren geleden

Tje. Domheid staat niet vermeld in het handboek [DSM-5 en ICD 10]- wat ik overigens wel dom vindt. Het handboek vermeld alleen aannames en geen feitelijkheden

Wil
5 jaren geleden

Odd staat al sinds 1980 in de DSM. Dit artikel is waarschijnlijk stemmingmakerij.

5 jaren geleden

Dus als je een eigen opinie hebt word je gelabeld tot persoon met ODD.

Betekend dit dat wij van niet toerekeningsvatbaar verklaard worden bij bijvoorbeeld het beledigen van een ambtenaar?
Dus dat betekend ook dat boetes niet van toepassing zijn?
En hebben we door deze persoonlijkheidsstoornis ook recht op een persoonsgebonden budget?

Artikel 7: Vrijheid van meningsuiting;
Voor het openbaren van gedachten of gevoelens door andere dan in de voorgaande leden genoemde middelen heeft niemand voorafgaand verlof nodig wegens de inhoud daarvan, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

Een opinie bestaat slechts uit eigen normen en mogelijk uit ideologen.
Dit is de grootste lariekoek wat ik ooit gelezen heb.

De bron van deze post is onbetrouwbaar en waarschijnlijk als grap bedoeld.
Dan begin je je af te vragen wat bij je op deze website als betrouwbaar nieuws kunt ontvangen.

5 jaren geleden

Van mij mag dat klimaat compleet naar de kloten gaan. De wereld heeft zich ook gersteld van die komeet die 65 miljoen jasr geleden zorgde dat zowat al het leven uitgeroeid werd. Dat zal nu ook wel gebeuren. En wat is er tegen palmbomen op Kijkduin-beach?

5 jaren geleden

Er moesten maar niet zoveel barnsteenvernuftelingen geboren worden!

.
5 jaren geleden

Dit zal alleen aan de orde zijn- als de politiek zich integer gaat gedragen. Nu is hier geen sprake van. Zie alleen al de Liberalen als opkomende mafioso Tuig

5 jaren geleden

Wat ben ik trots op mezelf als ODD’er in kwadraat. Na, met terugwerkende krachten, de één na de andere beroeps,-en bezwaarprocedure in het gelijk gesteld, zo’n 35 in getal en nog steeds een kritische ontoerekeningsvatbare vluchtgevaarlijke marginaal gehuisveste bootbewoner, “al leiding gevende aan criminele organisaties”. Maar wel met ’n legaal adres, na 15 jaar procederen! Een bewijs van onbesproken goed gedrag zit er voor mij gelukkig niet in. Zal je toch gebeuren dat je na je 50ste zo’n bewijs van onbesproken gedrag krijgt overhandigd!

4 jaren geleden

wat jammer toch altijd, dat alles de schuld is van ‘anderen’!

En dat terwijl mensen zelf *helemaal* niets verkeerd doen of willen doen; het zijn altijd ‘de anderen’ die het verkeerd doen. bah hoor, echt heel erg allemaal, die ‘anderen’

Ivo Vlot
4 jaren geleden

Als ik hier de meningen over de overheid lees, denk ik dat het maar het beste is als we alle overheid meteen opheffen. Gewoon terug naar de tijd van de holbewoners, niemand die centraal gezag uitoefent en dingen organiseert. Geen water, electriciteit of gas voorziening meer, geen wegen, geen politie, geen uitkeringen, gewoon ieder voor zich.

Groepjes jagers/verzamelaars die door het landschap zwerven, elkaar nu en dan de hersens inslaan met knotsen, heerlijk toch? Als de leider je niet bevalt probeer je hem een kopje kleiner te maken om zelf de boel over te nemen.

Als je SF boeken leest kom je deze en andere scenario’s tegen in diverse boeken. Het gegeven dat mensen naar strikte normen gereguleerd en bestuurd worden, met “medicijnen” onder controle worden gehouden en tijdig getermineerd (De Dag Der Dagen, Ira Levin) is dus al beschreven. Ook andere auteurs hebben soortgelijke toekomstscenario’s bedacht.
Vergeet ook “1984” van George Orwell niet, dank zij Trump opnieuw een bestseller. Of “Brave New World” van Huxley, ook heel mooi.

Volgens mij leven we momenteel in een wereld die deels “1984” is en deels “Brave New World”.

Ik heb niet zo snel een oplossing om tot een betere overheid te komen, steeds weer blijken omwentelingen, teweeggebracht door goed-bedoelende omwentelaars, te leiden tot nieuwe ellende, dictators en onderdrukking.

Wl
3 jaren geleden

Mensen [klapvee dus] zijn zo stom geweest om een groep criminelen over zich aan te stellen Je moet het recht weer in eigen hand nemen en gen schaap zijn.

rea-list2018
2 jaren geleden

Actueler dan ooit dit stukje

Kees van Diggelen
2 jaren geleden

Het hebben van een mening, deugen en een grote mond opentrekken zijn belangrijke factoren die ook deze Ray niet vreemd zijn. Zie: https://www.ravage-webzine.nl/2017/10/14/waarom-de-deugmens-niet-deugt/?fbclid=IwAR2tkLZ2v7wkakqhB4W_FlZOg2yNfqDItmRx2Wy43Bd5wKK6VBJxlWAQjNg

Kees van Diggelen
2 jaren geleden

https://www.youtube.com/watch?v=mtHreJbr2WM
en ook nog even een willekeurige deskundige

Van liberalisering naar dictatuur in de zorg, in Apeldoorn gebeurt het

De zorg, steeds idioter: ActiZ wil 150 miljoen ophalen met zorgobligaties