in , , , ,

Ook in Finland: Duizenden “asielzoekers” ondergedoken/spoorloos

Ook is duizenden “asielzoekers” volledig uit het oog verloren. De Finse minister van Binnenlandse Zaken, Paula Risikko, moest nu toegeven dat 5300 “asielzoekers” spoorloos zijn. Ze doken tijdens hun asielprocedure gewoon onder.

Paula Risikko vermoedt dat de “asielzoekers” of naar huis gegaan of naar andere EU-landen vertrokken zijn – geen probleem in de grenzen-loze Schengen-zone, die inmiddels door de voormalige chef van Interpol, Robert Noble, omschreven wordt als “paspoortvrije zone voor terroristen”.

Zij verwierp het voorstel om speciale centra voor afgewezen “asielzoekers” in te richten om er zeker van te zijn dat afgewezen “asielzoekers” – zoals de koran-gelovige 18-jarige moordenaar uit Marokko Abderrahman Mechkah, die vorige week in Turku twee mensen vermoord en acht anderen verwond heeft – ook echt uitgezet worden.

Naar de huidige stand van zaken zou men de “asielzoekers” niet in zo´n centrum kunnen opsluiten, maar alleen hun aanwezigheid regelmatig door het personeel kunnen laten controleren.

De positie van de Amerikaanse miljardair George Soros, die van mening is dat tijdens hun asielprocedure niet gevangen gezet mogen worden, omdat ze onder EU-recht vallen, wordt ook door de meeste EU-regeringen vertegenwoordigd.

Alleen – tot grote ergernis van de bureaucraten in Brussel – loopt niet in het gelid. Daar mogen “asielzoekers” ook gevangen gezet worden, want de grenzen van Hongarije markeren na een legaal wetsvoorstel nu een transitzone, net zoals op internationale luchthavens.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Lees verder bij de Bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ben Wakker
3 jaren geleden

Als Soros zo graag zijn mening wil opdringen aan regeringen dan is het beste dat alle rekeningen ook bij hem worden ingediend. Maar dat is niet de bedoeling van deze ROthschild knecht. De bedoeling is de weredl in een giga chaos te storten waaruit een fascistische wereldegering kan voortkomen. De zgn Nieuwe Wereld Orde. Overigens: Soros is een erkend oorlogsmisdadiger uit WO II. Waarom loopt deze oorlogshitzer nog steeds vrij rond? En nog gekker: hoe kan het dat de EU zo sterk de NWO steunt? Ooit wel eens afgevraagd wat de EU eigenlijk is? En voor wie? En wie zitten er achter?

jungleelephant
3 jaren geleden

Laat Soros en de Eu-maffia het lekker bekijken:vastzetten die handel!Tot hun papieren in orde zijn en ze wel of geen asiel krijgen!Bij afwijzing per omgaande in het eerste beste vliegtuig!En eindelijk de grenzen dicht!Illegalen oppakken en hetzelfde:retour!Maling aan Soros en Brussel!Het wordt te donker hier en dat is niet gezond!

Smokkelboten voor de Roemeense kust: een nieuwe “vluchtelingen” route via de Zwarte Zee?

Pas op met films downloaden: Filmdistributeur achtervolgt kruimeldieven