in , , , ,

Ook in Finland: Duizenden “asielzoekers” ondergedoken/spoorloos

screenshot 852

Ook Finland is duizenden “asielzoekers” volledig uit het oog verloren. De Finse minister van Binnenlandse Zaken, Paula Risikko, moest nu toegeven dat 5300 “asielzoekers” spoorloos zijn. Ze doken tijdens hun asielprocedure gewoon onder.

Paula Risikko vermoedt dat de “asielzoekers” of naar huis gegaan of naar andere EU-landen vertrokken zijn – geen probleem in de grenzen-loze Schengen-zone, die inmiddels door de voormalige chef van Interpol, Robert Noble, omschreven wordt als “paspoortvrije zone voor terroristen”.

Zij verwierp het voorstel om speciale centra voor afgewezen “asielzoekers” in te richten om er zeker van te zijn dat afgewezen “asielzoekers” – zoals de koran-gelovige 18-jarige moordenaar uit Marokko Abderrahman Mechkah, die vorige week in Turku twee mensen vermoord en acht anderen verwond heeft – ook echt uitgezet worden.

Naar de huidige stand van zaken zou men de “asielzoekers” niet in zo´n centrum kunnen opsluiten, maar alleen hun aanwezigheid regelmatig door het personeel kunnen laten controleren.

De positie van de Amerikaanse miljardair George Soros, die van mening is dat migranten tijdens hun asielprocedure niet gevangen gezet mogen worden, omdat ze onder EU-recht vallen, wordt ook door de meeste EU-regeringen vertegenwoordigd.

Alleen Hongarije – tot grote ergernis van de bureaucraten in Brussel – loopt niet in het gelid. Daar mogen “asielzoekers” ook gevangen gezet worden, want de grenzen van Hongarije markeren na een legaal wetsvoorstel nu een transitzone, net zoals op internationale luchthavens.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Lees verder bij de Bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 641

Smokkelboten voor de Roemeense kust: een nieuwe “vluchtelingen” route via de Zwarte Zee?

6920690108 b5bf0629c2 o

Pas op met films downloaden: Filmdistributeur achtervolgt kruimeldieven