in , ,

Ook Global Climate Strike wordt met miljoenen gesteund door … George Soros

De wereldberoemde speculant George Soros, onder meer bekend van ‘het breken van de Bank van Engeland’ en het steunen van anti-Zwarte Pieten demonstranten in Nederland, steunt blijkbaar al jaren de groene politiek.

Zo geeft zijn organisatie miljoenen dollars uit aan ondersteuning van de wereldwijde klimaatstakingen, zo blijkt uit onderzoek van Newsbusters.

De wereldwijde klimaatstakingen kosten natuurlijk enorm veel geld. Mensen moet reizen, eten en een dag worden vermaakt. En als de demonstranten geen posters, flyers, ballonnen en spandoeken hebben dan is het een demonstratie zonder boodschap.

Dus knutselen kinderen en anderen erop los om hilarische borden te maken met provocerende teksten. Allemaal om een boodschap uit te dragen.

Maar, in sommige gevallen regelen activistische organisaties hun eigen drukwerk. Dat kost natuurlijk klauwen vol met geld, dus wat doe je dan? Als je een beetje links-globalistisch bent, dan klop je gewoon aan bij George Soros, die op de achtergrond het publieke debat beïnvloedt.

Via zijn publieke organisaties kun …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
muggen 1560321839

“Oncontroleerbare situatie” : 450.000 genetisch gemodificeerde supermuggen losgelaten in Brazilië

transgender 1569743680

Vrouwelijke atleten nemen stelling nadat transgenderatleten de sport domineren: ‘We staan ​​voor het einde van de vrouwensport’