in , ,

Open grenzen beleid: 95% zakkenrollers Brussels openbaar vervoer is buitenlander

in article bf euro breakdown

Brecht Vermeulen, Kamerlid voor N-VA, vroeg bij ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) cijfers op omtrent de nationaliteit van zakkenrollers die actief zijn in en rond het Brusselse openbaar vervoer.

De cijfers, die betrekking hebben op de periode vanaf 2008 tot en met het eerste kwartaal van 2018, zijn op z'n zachtst gezegd merkwaardig te noemen.

Amper 5% van de zakkenrollers die hun criminele activiteiten in en rond het Brussels openbaar vervoer uitvoeren, blijkt de Belgische nationaliteit te bezitten.

Zo'n 95% van de zakkenrollers is dus een buitenlander.

Vreemdelingen van buiten de vertegenwoordigen bijna 46% van de zakkenrollers. In 43% van de gevallen gaat het over inwoners uit de en de overige 5,9% zijn afkomstig van Europese landen die geen lid zijn van de EU, zoals bijvoorbeeld .

Lees verder bij de bron: sceptr.net

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4423270518 df67e92fce onbetrouwbaar1

Je verwacht het niet: Bedrijf van VVD-senator Anne-Wil Duthler staat inmiddels bekend als wanbetaler

vaccin 1541956457

VVD wil boete voor anti-vaxxers en Nederlandse patiënten kregen kankermedicijnen, antibiotica en cholesterolverlagers uit afgekeurde Chinese fabriek