in , ,

Je verwacht het niet: Bedrijf van VVD-senator Anne-Wil Duthler staat inmiddels bekend als wanbetaler

4423270518 df67e92fce onbetrouwbaar1

Het bedrijf van senator Anne-Wil Duthler () staat bekend als wanbetaler. Dat verklaren meerdere oud-werknemers en leveranciers. Soms moeten zij de inschakelen om hun te krijgen.

Quote beschikt over twee recente schikkingen waarin Duthler Associates, het adviesbureau van de senator, wordt gesommeerd te betalen; in totaal betreft het meer dan €20.000.

Het echtpaar Anne Wil Duthler en André Biesheuvel runt een -keten aan de Frankenslag in het Haagse Statenkwartier. Tien BV's zijn hier gevestigd, allemaal in het bezit van Duthler óf Biesheuvel.

In dienst zijn zus Ans Duthler en (stief-)zoon Jetse Biesheuvel. De familieleden adviseren, leiden op, geven juridisch advies en leveren zelf gefabriceerde certificaten – alles voor de privacybescherming.

Quote sprak met acht oud-werknemers en leveranciers. Ze willen allemaal anoniem blijven (de namen zijn bekend bij de hoofdredactie), maar schetsen ieder afzonderlijk hetzelfde beeld: dat van een keurig en welbespraakt koppel – afkomstig uit de accountantswereld – dat veel grimmige kantjes kent. ‘Duthler en Biesheuvel zijn buitengewoon onbetrouwbaar', zegt een oud-leverancier.

‘Ze betalen gewoon de factuur niet', zegt een ander.

Lees verder bij de bron: tpook

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
privacy 1550138296

Bizar! MijnBelastingdienst, MijnOverheid en MijnUWV door bedrijven gebruikt op jacht naar persoonlijke gegevens

in article bf euro breakdown

Open grenzen beleid: 95% zakkenrollers Brussels openbaar vervoer is buitenlander