in

Paus: alle landen moeten macht overdragen aan de Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur

NWO

Paus Franciscus schrijft in zijn laatste Fratelli Tutti (encycliek) dat het marktkapitalisme heeft gefaald, en dat alle landen hun macht moeten overdragen aan de Verenigde Naties, zodat er een Nieuwe Wereld Orde kan ontstaan.

De in eigen kerk omstreden leider van het Vaticaan heeft zijn Marxistische ideeën nooit onder stoelen of banken gestoken, en pleit nu dus openlijk voor een wereldwijde communistische dictatuur – precies wat ook de Nederlandse regering stapsgewijs aan onze eigen samenleving aan het opleggen is.

Vrijheid, onafhankelijkheid en zelfbeschikking moeten verdwijnen

Franciscus wil ‘sterkere en efficiëntere internationale instituten, met functionarissen die eerlijk met overeenstemming tussen nationale regeringen worden aangesteld, en de macht krijgen om sancties op te leggen.’ Daarom moet er ‘een bij wet geregelde vorm van een wereldautoriteit’ komen, die ‘de macht krijgt zich wereldwijd voor het algemene belang in te zetten, honger en armoede te elimineren, en de verdediging van fundamentele mensenrechten te verzekeren.’

Dat vrijheid, onafhankelijkheid en zelfbeschikkingsrecht kernwaarden van die fundamentele mensenrechten zijn, die juist totaal zullen worden vernietigd om zo’n wereldautoriteit mogelijk te maken, daar ging de paus in zijn communistische pleidooi gemakshalve maar aan voorbij.

De VN is volgens Franciscus het meest geschikt om die wereldautoriteit te vormen. Met uitzondering van de Veiligheidsraad wordt de Algemene Vergadering gedomineerd door een anti-Westers en antisemitisch machtsblok van (extreem)linkse en islamitische landen, waar de paus openlijk bondgenoot van is.

Ook is hij een fervent pleitbezorger van de Klimaatagenda rond de antropogene global warming hoax, open grenzen (onbeperkte massa immigratie), en – hoe kan het ook anders voor een overtuigde Marxist – de gedwongen herverdeling van de welvaart van het Westen naar de Tweede en Derde Wereld, zodat straks iedereen ‘gelijk’ is (= even arm).

Meer macht naar VN voor ‘universele broederschap’

Hiervoor moet de VN naar zijn overtuiging wel hervormd worden, omdat de organisatie nu niet machtig genoeg is. ‘Het concept van een familie van naties kan dan echte tanden krijgen.’ Dat kan alleen als de VN ‘duidelijke wettelijke beperkingen’ gaat opleggen aan ALLE landen, wat betekent dat die hun soevereiniteit zullen moeten opgeven.

Daardoor kan de VN ervoor zorgen dat ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bilderberg Willy Escobar B 300x258

Koning Willem-Alexander breekt vakantie Griekenland af na gesnapt te zijn en ophef

52e9d4414252ab14ea898675c6203f78083edbed5753764c772c7d 640 corona

De Coronavirus-experts hadden het goed mis, nu hebben ze zondebokken nodig