in , , , , ,

De EU groene klimaatdeal gaat een gezin ruim 5100 euro per jaar kosten, kunt u dat ophoesten?

EU geld

Een ‘man op de maan moment voor de EU’ wordt Frans Timmermans’ Groene klimaatdeal genoemd.

De voorstellen van de klimaatpaus van het EU Politburo zijn dermate extreem en krankzinnig, dat de vergelijking met de maan inderdaad klopt. Als maar de helft van Timmermans’ communistische klimaatdictatuur wordt gerealiseerd, dan gaan wij met z’n allen namelijk figuurlijk ‘naar de maan’.

De EU wil namelijk ieder jaar € 575 miljard uitgeven om de hele samenleving op zijn kop te gooien en ‘klimaatneutraal’ te maken. En wie gaat dat betalen? Juist, de burgers.

Per inwoner € 1280,- per jaar en per gemiddeld gezin € 5120,- per jaar. En daar krijgen we dan de stapsgewijze totale afbraak van onze welvaart en vrijheid voor terug.

FVD Europarlementariër Derk Jan Eppink vroeg onlangs  in Brussel wie de komende 20 jaar de € 11,5 biljoen (drie keer het BNP van Duitsland) die Timmermans’ klimaatdystopie gaat kosten, moet betalen. Niemand gaf hem antwoord.

Vermoedelijk wordt zoals altijd vooral aan Nederland gedacht, want wij zijn toch al de grootse nettobetalers aan de EU, en staan via diverse noodfondsen garant voor zo’n € 100 miljard om het in financieel opzicht faliekant mislukte europroject overeind te houden.

Nederland nog meer de pinautomaat van Brussel

Net als wij al vaak hebben gedaan wees ook Eppink erop dat de Nederlandse spaarders en gepensioneerden toch al de dupe zijn van het negatieve rente beleid van de ECB, en ze daardoor in 10 jaar tijd een derde van hun vermogen kwijtraken.

Nu er op aandringen van de Fransen ook een bankenunie gaat komen, zullen de naïeve Nederlanders nog meer de pinautomaat van Brussel worden dan we al waren.

Het Vierde Reich gaat met keiharde vuist regeren

‘De Nederlandse elite huldigt een wereldvreemd wereldbeeld, wil de beste van de klas zijn en houdt in Brussel ongemerkt uitverkoop,’ schreef Eppink enkele dagen geleden. ‘Het gaat echter niet alleen om geld. Het uiteindelijke doel… is nagenoeg volledige overdracht van nationale soevereiniteit naar Brussel. ‘ (1)

80% van onze wetten komt overigens al uit Brussel en Straatsburg. Dat Europese Vierde ‘Reich’, of de Europese Unie van Socialistische Sovjet Republieken, bestaat dus feitelijk al.

Maar vanaf 2020 gaat dat communistische Reich pas echt met harde vuist regeren, allemaal onder het mom van de nep ‘redding van het klimaat’, maar vooral om wéér de banken te redden ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Vanaf 2020 een EU grondwet die boven de Nederlandse grondwet staat?

Het toekomstig weerbeeld? Geloof het of niet maar het wordt kouder!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
marcrutte

VVD heeft Nederland gesloopt, uitgewoond en verkocht aan de EU en dat in 20 jaar tijd

55e5d6454356a814ea898675c6203f78083edbe25550754c73287c 640 rabobank

‘Rabobank heeft boeren in grote financiële problemen gebracht door gevaarlijke torenhoge leningen te verstrekken’