in , , , , ,

De EU groene klimaatdeal gaat een gezin ruim 5100 euro per jaar kosten, kunt u dat ophoesten?

Een ‘man op de maan moment voor de EU’ wordt Frans Timmermans’ Groene klimaatdeal genoemd.

De voorstellen van de klimaatpaus van het EU Politburo zijn dermate extreem en krankzinnig, dat de vergelijking met de maan inderdaad klopt. Als maar de helft van Timmermans’ communistische klimaatdictatuur wordt gerealiseerd, dan gaan wij met z’n allen namelijk figuurlijk ‘naar de maan’.

De EU wil namelijk ieder jaar € 575 miljard uitgeven om de hele samenleving op zijn kop te gooien en ‘klimaatneutraal’ te maken. En wie gaat dat betalen? Juist, de burgers.

Per inwoner € 1280,- per jaar en per gemiddeld gezin € 5120,- per jaar. En daar krijgen we dan de stapsgewijze totale afbraak van onze welvaart en vrijheid voor terug.

FVD Europarlementariër Derk Jan Eppink vroeg onlangs  in Brussel wie de komende 20 jaar de € 11,5 biljoen (drie keer het BNP van ) die Timmermans’ klimaatdystopie gaat kosten, moet betalen. Niemand gaf hem antwoord.

Vermoedelijk wordt zoals altijd vooral aan gedacht, want wij zijn toch al de grootse nettobetalers aan de EU, en staan via diverse noodfondsen garant voor zo’n € 100 miljard om het in financieel opzicht faliekant mislukte europroject overeind te houden.

Nederland nog meer de pinautomaat van Brussel

Net als wij al vaak hebben gedaan wees ook Eppink erop dat de Nederlandse spaarders en gepensioneerden toch al de dupe zijn van het negatieve rente beleid van de , en ze daardoor in 10 jaar tijd een derde van hun vermogen kwijtraken.

Nu er op aandringen van de Fransen ook een bankenunie gaat komen, zullen de naïeve Nederlanders nog meer de pinautomaat van Brussel worden dan we al waren.

Het Vierde Reich gaat met keiharde vuist regeren

‘De Nederlandse elite huldigt een wereldvreemd wereldbeeld, wil de beste van de klas zijn en houdt in Brussel ongemerkt uitverkoop,’ schreef Eppink enkele dagen geleden. ‘Het gaat echter niet alleen om . Het uiteindelijke doel… is nagenoeg volledige overdracht van nationale naar Brussel. ‘ (1)

80% van onze wetten komt overigens al uit Brussel en Straatsburg. Dat Europese Vierde ‘Reich’, of de van Socialistische Sovjet Republieken, bestaat dus feitelijk al.

Maar vanaf 2020 gaat dat communistische Reich pas echt met harde vuist regeren, allemaal onder het mom van de nep ‘redding van het klimaat’, maar vooral om wéér de banken te redden ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/vanaf-2020-een-eu-grondwet-die-boven-de-nederlandse-grondwet-staat/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/het-toekomstig-weerbeeld-geloof-het-niet-maar-het-wordt-kouder/


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruud Beijer
1 jaar geleden

Hopelijk hebben de stemmers op groen slinks hier het meeste last van. Groen slinks cda christenen dienen alla d666 vvd pvda allemaal huichelaars en Nsbers

Henk De Wildt
Antwoord aan  Ruud Beijer
1 jaar geleden

Niet helemaal verkeerd wat je zegt. Maar wat kun je eraan doen ? ( behalve stemmen dan)

Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Als er niet snel een Nexit komt zijn we vanaf volgend jaar niet alleen onze vrijheid kwijt, maar zijn we volledig bezit van de criminele EU en van smeerlap Rutte die, illegaal, onze macht overhevelt naar de criminele EU. We kunnen alleen nog hun aanklagen voor deze illegale machtsoverdracht, welke volgens de grondwet strafbaar is met levenslang.

Joop
1 jaar geleden

Zien de burgers dan nog niet dat de EU (maar ook de krachten achter de regeringen in de EU en ook in NL) een kwaadaardige organisatie is? Natuurlijk weet de elite achter de EU al vanaf het begin dat de klimaatgekte met de windmolens en honderd duizenden windmolens de EU naar een failliet helpt. Samen met de miljoenen immigranten uit Afika die nooit zullen integreren. Dat is ook precies de opzet van de elite. En het failliet is geen echt failliet want het geld dat door de banken in omloop is gebracht is niet meer dan gecreëerd geld. Niet meer dan cijfers in een kasboek. Er is geen enkele tegenwaarde en het is dus krankzinnig dat banken private instituten zijn !!!!!
De elite (niet anders dan parasieten) gebruikt de milieufanaten en de linkse partijen …. En als dat uiteindelijk fout loopt zegt de elite (de EU dus) dat zij de zin deden van de bevolking en dat zij het op hun manier gaan oplossen. En op die manier wordt een fascistisch / communistisch systeem binnen geloodst. Het is zo doorzichtig als maar kan.

De vraag is alleen: zijn de burgers voldoende bewust en zien zij wat er aan de hand is?

Overigens: er zijn diverse uitstekende manieren om energie vrij te maken tegen zeer lage prijzen zoals Thorium LFTR (zoek op youtube). Het is de elite die alles doet om de mensen te bedriegen, te bestelen, dom te houden en in slavernij te houden.
Wordt wakker en help anderen wakker te worden.

LadyL
Antwoord aan  Joop
1 jaar geleden

Tja het is vréselijk. Ik zie wat er gebeurt, maar mensen om mij heen zwakken het af en denken dat het wel meevalt en dat ik mij té druk maak ????????‍♀️????????

LadyL
1 jaar geleden

Kunnen wij geen petitie starten tegen de beslissingen van Frans Timmermans? Deze man brengt onze samenleving naar de afgrond. Wellicht dat wij massaal deze petitie kunnen tekenen en dit indienen bij het Hoger Gerechtshof. Het is toch te gek voor woorden wat er allemaal gebeurt. Wij zitten erbij en kijken er naar!
Straks is het echt TE LAAT!
Onze dijken hebben voorrang voor wat betreft klimaat en milieu. Laten we zelf MET SPOED een petitie opstarten..

1 jaar geleden

EEn vraag die nooit wordt gesteld bij al die groene vooruitzichten is hoe we straks zonder kolen olie en gas aan onze energie komen. Want op 1 A4’tje is uit te rekenen dat dat met zon en wind niet kan lukken. En van energie weten we alles af. Schaarse energie betekent niet “iedereen een stapje terug” maar wel enkele rijken en verder een onderklasse van energiepaupers zie de feodale middeleeuwse maatschappijen. Bedenk dat elke tractor 2000 landarbeiders vervangt , de populatie van een grote scholengemeenschap. De protesterende klimaatkindertjes eisen van de staat dat ze weer landarbeider, kanalengraver of wasmeid bij de rijken mogen worden. Oma kon nog naar het conservatorium. Er groeit thans een volkomen gehersenspoelde generatie op, makkelijk prooi voor valse profeten. Dat worden harde lessen. Ook het USSR voorbeeld is compleet vergeten. Slecht geschiedenis onderwijs?

Ralph
1 jaar geleden

Ik spreek recht uit mijn hart. Alles bij elkaar een diep triest zooitje bij elkaar. Ga mijn handen hier niet aan vuil maken. We zullen gaan zien. Onmenselijkheid en geen verstand. Geld geld geld enige wat telt. Geweld. Haat. Discussies. Word hier schijt en schijt ziek van. Ik wil het niet. Maar het gaat ons allemaal aan. Word altijd van afstand ons aangedaan. Rutte nie kutte. Je kunt beter stoppen dan kunnen we meer tijd benutten en besteden om het recht. Recht te trekken. Godverdomme mijn leven word al jaren kapot gemaakt…. meer deel ik niet.

Ik ben klaar om te stemmen maar wat heeft het voor zin. Als er mee geknoeit word

Ray
1 jaar geleden

Stemmen?? Petities tekenen?? Dat werkt alleen nog als ze van lood zijn!

Ruud Beijer
1 jaar geleden

Beste reageerder stemmen is het enige wat we kunnen doen. Stem op de PVV of het FvD. Eigen volk eerst!

Maak Uw Buren Wakker !!!
1 jaar geleden

Veel mensen geven aan dat zij de corruptie zien maar dat zij zich machteloos voelen. Maar wees gerust: op dit moment worden wereldwijd mensen in zeer grote aantallen wakker en zien hoe zij worden voorgelogen en belazerd. Overigens speelt precies hetzelfde in de VS (Deep State) en Australie. Gelukkig is nog veel op internet te vinden op diverse sites en op internet kunt U ook vinden dat op alle fronten keihard wordt gewerkt/gevochten om de criminelen onschadelijk te maken. Vergis U niet: dit is letterlijk een spel op leven en dood omdat criminele partijen achter de schermen zelfs nucleaire bommen hebben geplaatst en daarmee regeringen chanteren.

Het kan even duren maar het kan niet anders dan dat deze niet-democratische EU van banken en multinationals weg gaat eenvoudig omdat teveel mensen de EU en de NIeuwe Wereld Orde van de elite niet willen. Er zijn in de hele EU protesten alleen laten de media die niet zien omdat de media in handen zijn van de elite …. En ook het NOS nieuws is alles behalve neutraal en eerlijk. Maar dat had U hopelijk al lang gezien.

Dus: praat er over met vrienden, familie en kennissen. Probeer ze te wijzen dat ze dingen kunnen vinden op internet, maar dring niet aan want dat werkt niet.

VVD heeft Nederland gesloopt, uitgewoond en verkocht aan de EU en dat in 20 jaar tijd

‘Rabobank heeft boeren in grote financiële problemen gebracht door gevaarlijke torenhoge leningen te verstrekken’