in ,

Pedgogate 2020: docu onderzoekt mogelijke verbanden tussen ‘Amerikaanse elite’, satanische symboliek en pedofilie

De zogenaamde onderzoeksrapportage over ‘pedofilie op hoge plaatsen’ voldoet zelden aan de drempel van ‘redelijke speculatie’ – ongeacht het genereren van betrouwbare en feitelijke informatie.

We vinden deze specifieke serie echter nuttig omdat de maker voorzichtig is met zijn beweringen, zich ervan bewust is dat deze in termen van onderzoek een echte ‘spiegelzaal’ is, en proactief zijn meer solide bevindingen rapporteert aan de politie.

We hebben wat onderzoek gedaan naar ‘Pizzagate’ toen het in 2016 opdook, en hoewel we niets sluitend konden vaststellen, zijn we ervan overtuigd dat er een kern van waarheid zit aan het uitgangspunt dat bepaalde verontrustende personages in de omgeving van Washington DC een beroep kunnen en zullen doen op ‘vrienden op zeer hoge plaatsen ‘.

Bovendien is de algemene bewering dat politici en andere vips uit ‘de elites’ soms zelf pedofielen, pederasten en seriële kindermisbruikers zijn, goed bevestigd door de historische context van strafrechtelijk onderzoek (en soms succesvolle vervolgingen) naar kinderseks. misdaden in een hele reeks landen die decennia teruggaan.

Het dubbelzinnige karakter van deze ‘netwerken’ – deels informeel, deels georganiseerd – maakt het op zijn best moeilijk om criminaliteit te bewijzen of op zijn minst redelijk te suggereren. Ze zijn zowel ‘verborgen in het volle zicht’ als ‘aannemelijk ontkenbaar’, geholpen door de schijnbare maar terugkerende indruk dat de lange arm van de wet steevast aan hun zijde valt.

De inhoud van deze video’s is niet grafisch, maar het onderwerp is desalniettemin verontrustend, dus bereid jezelf voor voordat je ze bekijkt.

Lees verder bij de bron: Worldunity

https://youtu.be/woUPYq7JBVQ

https://youtu.be/6pJCM_z2rfM

https://youtu.be/QD_lqBRruk8


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hof: uitspraken Wilders ‘onnodig grievend’, ‘tast naam en goede eer’ Marokkanen aan, ‘polariserend’, ‘minderheidsgroepen respecteren is van het grootste belang’, ‘Wilders te ver gegaan’

Gezondheidsraad wil nu opeens wel onderzoek naar gevaren 5G