in ,

Pentagon komt 1 juni met nog meer bewijzen van UFO’s met dank aan Trump

ufo

Een binnenkort te verschijnen regeringsrapport zal bewijzen onthullen dat UFO’s de geluidsbarrière doorbreken zonder een sonische dreun en andere “moeilijk te verklaren” verschijnselen, zei de voormalige directeur van de Nationale Inlichtingendienst.

John Ratcliffe, de hoogste inlichtingenfunctionaris onder president Donald Trump, werd op Fox News Friday gevraagd naar incidenten met niet-geïdentificeerde vliegende objecten .

“Er zijn veel meer waarnemingen dan openbaar gemaakt”, vertelde hij gastheer Maria Bartiromo. “Sommige daarvan zijn vrijgegeven.”

“En als we het hebben over waarnemingen,” vervolgde Ratcliffe, “hebben we het over objecten die zijn gezien door piloten van de marine of luchtmacht, of die zijn opgepikt door satellietbeelden die ronduit acties ondernemen die moeilijk uit te leggen zijn.”

“Bewegingen die moeilijk te repliceren zijn en waarvoor we de technologie niet hebben. Of reizen met snelheden die de geluidsbarrière overschrijden zonder een sonische dreun. ”

Een nieuw Pentagon-rapport zal ook alle bedreigingen beschrijven die uitgaan van de luchtverschijnselen en of buitenlandse tegenstanders ervan worden verdacht deze te beheersen.

“Het weer kan storingen en visuele stoornissen veroorzaken”, zei Ratcliffe.

“Soms vragen we ons af of onze tegenstanders technologieën hebben die iets verder weg zijn dan we dachten of beseften. Maar dit zijn gevallen waarin we geen goede verklaring hebben voor sommige van de dingen die we hebben gezien. ”

Ratcliff’s opmerkingen kwamen enkele maanden nadat het Pentagon drie bekende UFO-video’s had vrijgegeven en erkende dat de beelden waren gemaakt door piloten van de Amerikaanse marine.

In het interview, zei Ratcliffe, gaan de waarnemingen, die over de hele wereld zijn gemeld, verder dan ‘alleen een piloot of alleen een satelliet, of een of andere verzameling inlichtingen’.

“Meestal hebben we meerdere sensoren die deze dingen oppikken … sommige hiervan zijn onverklaarbare verschijnselen, en er zijn er eigenlijk nogal wat meer dan openbaar gemaakt”, zei hij.

Het Pentagon-rapport zal naar verwachting op 1 juni worden vrijgegeven, zei Bartiromo tijdens het interview.

Dat is nadat Trump in december de COVID-19-wetsvoorstel voor noodhulp en overheidsfinanciering ter waarde van 2,3 biljoen dollar ondertekende, waarmee het Pentagon en spionageagentschappen 180 dagen aftelden om te zeggen wat ze weten over UFO’s.

Ratcliffe zei dat hij had gehoopt de informatie vrij te geven vóór het vertrek van de regering uit het Witte Huis in januari, maar “we waren niet in staat om het in een niet-geclassificeerd formaat te krijgen waar we snel genoeg over konden praten.”

Lees verder bij de bron: NYpost en tpook

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
islamists danger europe 12

Versoepelingen! Want burgemeester Aboutaleb maakt zich al zorgen over ramadan

vaccin holocaust 02 social media

Denemarken: Wéér 2 gevallen van trombose/hersenbloeding, 1 dode, na “veilig” AstraZeneca vaccin